joi, septembrie 01, 2011

Câştigătorii Concursului de fidelitate

A venit momentul să aflăm câştigătorii Concursului de fidelitate.
Premiul I - Kyky: 6180 de commenturi
Premiul II - thepoorgardener (Dede) : 5785 de commenturi
Premiul III - Stephany : 1668 de commenturi
Felicitări câştigătorilor (aştept un mail cu toate datele personale pe alexya_fanfics@yahoo.com) şi mulţumim celorlalţi participanţi care au încercat. De asemenea, vă mulţumim pentru toate vorbele bune şi chiar şi celelalte mai puţin bune. Ne-au dat mai multă voinţă să continuăm munca pe care o depunem zilnic pe blog. Sperăm să ne spuneţi în continuare părerile voastre despre anumite rubrici şi posturi.

Mulţumim încă o dată sponsorului nostru, Editura Nemira. !
BannerFans.com

4 comentarii:

 1. AM LUAT LOCUL 3 !!!!!! Yupiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!

  :) :) :) :)

  RăspundețiȘtergere
 2. In sfarsit! Este singura postare la care pot comenta daca ma credeti!:))
  Deci..va multumesc mult!
  Si promit ca o sa fiu mereu langa voi!Sper sa nu va supere! Poate chiar o sa va ajut cum pot~! Ma refer ca daca vreti, va pot ajuta in continuare la recenziile casa noptii! Si o sa va trimit in continuare poezii! Clar asa o sa fac! Imediat ce scriu unele noi! Felicitari, Steph, Diana, ma bucur pentru voi! V`ati straduit, si meritati!:* Si felicitari tuturor celor care au incercat!:* Bafta in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc Kyky !
  Felicitari si tie ! Meriti premiul 1 !
  Si felicitari si Dianei , si sper sa nu fie prea dezamagita !
  Va pup pe amandoua ! :-*

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc, Steph. Nu stiu neaparat daca meritam, stiu ca am facut tot ce am putut. Sper ca am demonstrat tuturor ca am o ambitie de fier:)) Oricum, nimeni nu a pus asta la indoiala:)

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!