luni, august 22, 2011

Târgul de Ficuri (9)

A venit momentul să o cunoaştem pe Theodora, o nouă concurentă la Târg.

1.Vorbeşte-ne despre tine.
Să vorbesc despre mine.. Ei bine, am aproape optsprezece ani, locuiesc în Slatina – jud. Olt, sunt în clasa a X-a. Dar astea sunt lucruri banale. Cu toţii mă ştiţi pentru că scriu. Mă înveseleşte să fac asta, mă eliberează, mă face mai puternică uneori şi mă aduce la culmea exasperării când ideile pur şi simplu nu se mai opresc. Atunci când scriu pur şi simplu mă dezlănţui. Îmi place să citesc, să scriu, să desenez şi să fotografiez orice lucru care îmi iese în cale!

2.Care sunt ţelurile tale în viaţă?
Să ajung doctor. Încă nu m-am hotărât ce specializare. Cardiolog sau neurochirurg. :-)

3.Cum consideri că te văd cei din jur?
Tipa prietenoasă care face orice pentru prietenii ei...

5.Ce te inspiră să scrii şi de ce?
Grea întrebare. Păi cel mai mult mă inspiraţi voi, cei care citiţi şi îmi lăsaţi un comentariu, apoi este prietena mea cea mai bună care deşi nu citeşte tot ceea ce scriu mă încurajează să continui, iar pentru asta îi mulţumesc, iar în al treilea rând sunt echipa de traducători pe care am dezvoltat-o pe unul din blog-urile mele. Fetele sunt excepţionale! Mulţumesc fetelor!

Theo ne-a trimis două ficuri foarte frumoase, de care veţi avea ocazia să vă bucuraţi mai jos. Pentru a salva..ştiţi deja procedeul. Click pe "Găsiţi cartea AICI" , apoi click dreapta în interios, Save as.. (Salvare ca..)

Autor: Theo
Titlu: "Don't Say you Don't Remember"
Descriere:
„Dragă Jurnalule,
M-am îndrăgostit de Damon Salvatore!
A ta,
E. G.”
Adresă blog: AICI

BannerFans.com


Autor: Theo
Titlu: "O străină"
Descriere:

În “O Străină”, Jessie Carter în vârstă de optsprezece ani, primeşte o bursă la New York la o facultate de prestigiu, iar de aici încep “problemele”. Jessie este o persoană puternică şi totuşi foarte emoţională. O face pe dura, dar în interior este ca un bebeluş. Nu lasă nimic la voia întâmplării şi luptă chiar şi cu “scorpia de mămică a ei” pentru a reuşi ceea ce îşi propune. 
Adresă blog: AICI

BannerFans.com


6.  Cum ai ales titlul creaţiei tale ?
În funcţie de ceea ce doream să scriu îmi veneau în minte mai multe titluri, apoi pur şi simplu le analizam până când rămâneam cu unul în cap şi nu mai scăpam de el :-)

7.  Poţi să ne spui câte ceva despre personajul principal?
 Care din ele? În “O Străină”, Jessie Carter în vârstă de optsprezece ani, părimeşte o bursă la New York la o facultate de prestiogiu, iar de aici încep “problemele”. Jessie este o persoană puternică şi totuşi foarte emoţională. O face pe dura, dar în interior este ca un bebeluş. Nu lasă nimic la voia întâmplării şi luptă chiar şi cu “scorpia de mămică a ei” pentru a reuşi ceea ce îşi propune.
În “Blue Blood”, Ashley Smith este o elevă tocilară. Învaţă prea mult, citeşte prea mult, ştie matematică de parcă ar fi scrisă în Tatăl Nostru şi se mândreşte cu asta, dar totul se schimbă pentru ea când află că în tot acest timp a fost o arrienă. O fiinţă ale cărei puteri sunt inimaginabile. Din fetiţa tocilară care nu vorbea cu nimeni, ajunge tânăra matură care se luptă cu însuşi Akuma – Întunericul însuşi – pentru a salva Pământul.
“Don’t Say You Don’t Remember” este un fan-fic. O creaţie a imaginaţiei mele despre cum ar fi fost totul atunci când Damon îi mărturiseşte Elenei că o iubeşte şi apoi o face să uite. Dar dacă nu uită? Şi de aici începe tevatura. Elena e puternică, puţin perversă, dar şi Damon ştie să fie glumeţ, enervant şi foooarte iubitor.

8.    
Care este personajul tău preferat din fic şi de ce?

 Hmmm, presupun că Ashley Smith (Blue Blood) m-a pasionat! A fost a doua carte scrisă de mine (încă mai am de scris vreo două capitole). Personalitatea pe care i-am construit-o a fost.. ei bine greu de scris. Era când fericită, când enervantă, când prea gânditoare, când prea leneşă. A fost o încercare pentru mine.

9.     
Cum poţi rezuma în 3 rânduri acţiunea ficului?

 M-am lăsat dusă de val la 7. :D Găsiţi acolo tot :D

10.      Este vreun mesaj pe care vrei să-l transmiţi prin povestea ta?
 
Desigur! Trăieşte-ţi viaţa de parcă nu ar exista o a doua zi. Tipic, dar sunt momente în care pur şi simplu vezi că e prea târziu să mai faci ceva. Ei bine continuă să încerci. Nu te da bătut/bătută! Suntem prea tineri pentru a avea regrete!

Fiţi liberi şi întrebaţi-o orice vă trece prin minte mai jos. Theo vă va răspunde! 

14 comentarii:

  1. Hei Theo!! Nu stiam ca si tu participi la acest targ! Iti doresc muuult succes, iubita! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, vreau sa iti spun ca..wow! Iti apreciez mult munca, 2 carti si un fan fic? Destul de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Coperta de la Don`t say you don`t remember este absolut geniala, m-am indragostit atat de ea, cat si de cele 3 descrieri. Trebuie neaparat sa ma apuc sa citesc:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebari: O sa publici cartile?:D Sunt foarte curioasa;))
    Cum ti-a venit ideea pentru coperta de la "Don`t say you don`t remember"? E prea geniala:x Nu imi mai dezlipesc ochii de la ea.:x

    RăspundețiȘtergere
  5. Kyky,

    Raspunsurile la intrebarile tale, scumpo:

    1) Nu stiu daca o sa le public pe foi de hartie, dar ele sunt publicate deja undeva in sufletul meu :)

    2) Ideea? Ei bine sa zice ca imi place sa modific.. si imi place sa exprim sufletul meu in ele. Sau randurile pe care le-am scris. Pozele sunt o fascinatie a mea. O s apublic mai multe din munca mea la mine pe blog. :)

    Pupici,
    Theo~

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei Theo!:) Multumesc de raspunsuri! Da, ai dreptate, fiecare rand in parte si-a facut loc in inima ta!:) Hi hi, deci esti pasionata de fotografie!:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit ficul O straina acum mult , mult timp . A fost unul dintre primele mele ficuri pe care le-am citit .

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-a placul foarte mult . Desi sfarsitul e trist . :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Adica stiu ca ramane doar directorul si cu fiica ei . Parca asa se termina , nu ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricum iti iubesc ficul la nebunie ! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am citit, citit!:)) Hmm..sa ma ecprim cum trebuie~:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Este absolut mega giga bestiala:x Mi'au placut la nebunie ambele:X

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase :)

    Va pup,
    Theo

    Si da, asa se termina O Straina ... :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!