luni, august 22, 2011

Târgul de Ficuri (10)

Următoarea concurentă se numeşte Monica, iar noi ne bucurăm că s-a alăturat proiectului nostru. 

1.Vorbeşte-ne despre tine. 
Ma numesc Troie Monica Alexandra,am 15 ani,sunt din Bucuresti,si din toamna voi fi boboaca la „Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu”.Imi place foarte mult sa scriu,sa citesc(chiar prea mult),sa desenez,sa dansez,sa cant si sa calatoresc.

2. Care sunt ţelurile tale în viaţă?
Pai...deocamdata am doar 15 ani...nu prea m-am gandit la asta,dar mi-as dori foarte mult sa ma fac psihoilog,sau scriitor.Dar pana la astea,mai intai trebuie sa termin liceul.

3. Cum consideri că te văd cei din jur?
Nu prea am de unde sa stiu cum ma vad ceilalti,insa imi inchipui ca ma vad o persoana buna la inima,amuzanta si intelegatoare. Si nu in ultimul rand o persoana care stie sa ii asculte pe ceilalti foarte bine.

4. Cine sau ce te-a influenţat prima dată să scrii?
Prima data m-a infuentat sa scriu profa de romana din generala.Ea scria (si scrie) carti.Mi-am dorit sa incep si eu sa fac acest lucru si mi-am facut destul curaj incat sa postez si pe net ceea ce scriam eu.

5. Când şi unde ai început să scrii ?
Am inceput sa scriu acasa,intr-o zi ploioasa de vara.

6. Ce te inspiră să scrii şi de ce ?
Mai mereu singurul lucru care ma inspira sa scriu sunt sentimentele mele.Toate sentimentele pe care le traiesc eu,pe parsul unei zile (eu scriu cel mai mult noaptea). Fericire,tristete,uimire,dragoste,toate aceste sentimente si multe altele.

Să îi cunoaştem creaţia:

Titlu: "Trăind între adevăr şi minciună" 
Autor: Monica
Descriere:
Bella este vampir,ea are doi copii Carlie si Nessie care sunt ai lui Edward,dar de care acesta nu stia in urma cu 50 de ani cand a parasit-o pe Bella in padure in Forks.Acum Bella locuieste cu copii ei in Londra,dar de unde se vor muta in Alaska. Acolo ii rerintalneste pe Culleni acestia locuind cu clanul Denali.Edward este cu Tanya,Bella vazand asta ii ascunde lui Edward adevarul despre Carlie si Renesmee,dar ii iarta pe Culleni...pe toti inafara de Edward.Pe el nu-l iarta deoarece a parasit-o in urma cu 50 de ani.Ea ia spune secretul ei lui Alice...de aici secretul se duce mai departe pana ajunge la urechile Tanyei...care va incerca sa se razbune....restul va las pe voi sa aflati.
Adresă blog: AICI
BannerFans.com


7. Ce te face să îţi doreşti să fii un scriitor?
Sincer nu stiu.E o senzatie pe care o am de fiecare data cand citesc o carte sau cand citesc pe net despre o carte.Atunci imi doresc sa fiu si eu o scriitoare,sa vorbeasca lumea nu despre mine,ci despre personajele mele.

8. Care ţi se pare cel mai greu lucru la a scrie?
Atunci cand am in cap ideea,dar nu stiu cum sa o formulez.

10. Ai avut vreodată blocaje de inspiraţie? Dacă da, cum le-ai depăşit?
Am avut foarte multe blocaje de inspiratie.Pe cele mai multe le-am depasit citit o carte.Sau cand vorbeam cu prietena mea cea mai buna la telefon.Atunci parca navaleau ideeile iar eu o opream in mijlocul propozitiei si ii spuneam “Stai ca mi-a venit o ideea cum sa scriu mai departe.Trebuie sa inchid vorbim mai tarziu.Pa.”

11. Cum ai ales titlul creaţiei tale ?
La inceput m-am gandit ce s-ar intampla daca Edward ar fi mintit-o pe Bella atunci cand ii spunea despre viata lui ca om.Si atunci mi-a venit ideea sa pun titlul “Traind Intre Adevar si Minciuna”.Adica Bella a fost mintita de Edward cat timp ei erau impreuna.

Monica vă aşteaptă întrebările! Ce mai aşteptaţi? :-)

13 comentarii:

  1. Doamne, fic`ul ei mi se pare atat de interesant!:X Pai, nu prea mai e nimic de intrebat. Carlie vine de la..Carlisle?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Irina dap.De fapt Carlie si Renesmee sunt numele care sunt in Zori de Zi pt Nessie(Renesmee Carlie Cullen)
    Renesmee-Renee+Esme
    Carlie-Carlisle+Charlie

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, ai dreptate:))
    Acum imi amintesc:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ti-am citit deja ficul si pot spune ca e supeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrbbbbbbbbbb!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa mai continui sa scrii ficuri !

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc stephany!
    normal ca mai continui,am in plan un viitor fic.

    RăspundețiȘtergere
  7. stiu genail fic-ul :)) imi place la nebunie desi nu am avut timp sa citesc sfasitul:(

    RăspundețiȘtergere
  8. fic-ul imi amintesc ca a alut o pauza lunga :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!