luni, august 22, 2011

Promoţii Nemira + noutate editorială.

Colecţia Nautilus este cel mai celebru brand din science-fictionul românesc.
Dacă n-aţi auzit de Nemira - Nautilus, înseamnă că n-aţi auzit de Isaac Asimov sau de Frank Herbert. De George R.R. Martin, de Philip K. Dick sau de Orson Scott Card, de antologiile Gardner Dozois, esenţa SF-ului mondial. Şi de mulţi alţi autori publicaţi în cele peste 350 de titluri ale colecţiei.
De şaptesprezece ani, Nautilus propune cititorilor săi toate numele mari ale literaturii SF & Fantasy, răsplătite cu cele mai reputate premii literare ale genului. Dacă imaginaţia are totuşi graniţe, fiţi siguri că fiecare volum le va împinge şi mai departe! 
click pe banner
BannerFans.com

Introduceti textul "AUGUST" in campul "COD PROMOTIE" din cosul dvs. de cumparaturi pentru a profita de REDUCEREA DE 50% la cartile Nemira achizitionate.
Daca sunteti nascuti in luna august, profitati de ocazia oferita de Nemira pentru a primi REDUCEREA de 50% la orice comanda de carti publicate in print de Editura Nemira. Reducerile se aplica doar cartilor publicate in print de editura Nemira. Reducerile nu se cumuleaza. Cumparaturile se fac doar pe site-ul nemira.ro. 


Astăzi a ieșit din tipar un nou roman al colecției Glossy Books, ce continuă seria incendiară începută cu “Incredibil de sexy”. Într-adevăr, este vorba despre “Păcătos de sexy”, cel de-al doilea roman al Lindei Francis Lee! Autoarea ne face cunoștință cu Chloe, care după ce cunoaşte un bărbat pasional îşi descoperă latura sălbatică, de care n-avea habar până la acel moment.
Banala Jane Chloe Sinclai n-a fost niciodată rea… înainte să ajungă în braţele unui minunat necunoscut. Mai mult,  lumea ei se dă peste cap cu totul în dimineaţa în care străinul cel senzual se dovedeşte a fi specialistul venit să salveze de la faliment canalul de televiziune la care lucrează ea.
Sterling Prescott are o voinţă de fier, e îngrozitor de atrăgător şi hotărât să preia KTEX TV. Însă niciun pariu nu mai e valabil când pisica sălbatică şi dezlănţuită, care l-a lăsat baltă cu o seară în urmă, se întoarce în viaţa lui şi se comportă ca un şoarece de bibliotecă. Şi parcă toate o iau razna când Sterling se hotărăşte să câştige mai mult decât postul de televiziune şi să-i demonstreze lui Chloe că nu e deloc rău să fii păcătos de sexy.

9 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!