joi, august 25, 2011

Mixt Interviu (4)

1. Ai inclus din experienţa ta de viaţa, sau caracterul prietenilor în creaţiile tale?

Adriana: Da... cred ca da, experienta mea de viata... poate doar starile mele din acele vremuri :)

Theodora: Da şi da! În mare parte de aici am pornit. Sunt importante experienţele de viaţă atunci când scrii ceva. E bine să fi fost deja într-o situaţie ca asta dacă vrei să scrii totul exact aşa cum ar trebui să fie.

Cathy: Da, desi la inceput a fost fara sa vreau.

Monica: Caracterul prietenilor, da. Mai ales pentru Emmett,care vesnic va fi amuzant.Dar si pentru Alice.

2. Cât de importante consideri personajele negative într-o poveste?

Adriana: Eu cred ca nu exista personaje negative. Pana la urma nimeni nu e rau fara vreun motiv, cel putin in povestea asta (Aro si Rick nu sunt psihopati , stati fara griji!) Dar, asa cum in viata, orice om este si personaj pozitiv, si negativ, si asa cum fiecare om este important... da personajele negative sunt importante.

Theodora: Într-un fel sau altul ele fac povestea! Ele motivează personajul bun să persevereze, să continue bătălie, să ajungă acolo unde şi-a propus. Aşa că eu le dau un “thumbs up”!

Cathy: Destul de importante. Ele fac ca totul sa para mai real. In viata reala nimic nu e usor si dificultati exista intotdeauna. Plus de asta personajele negative au si rolul de a intari carcaterul personajului principal, de al face sa se maturizeze.

Monica: Consider ca personajele negative sunt importante intr-un fic deoarece dau un plus povestii.

3. Care sunt ţelurile tale ca scriitor?

Adriana: Telurile mele ca scriitor sunt... intr-o coma adanca deocamdata. Nu am nimic in planuri, ma axez doar pe poezii :).

Theodora: Să ajuns să îmi citească cineva important lucrările. Nu neapărat să le public, doar să am satisfacţia că cineva important le-a citit.

Cathy: Intentionez sa imi perfectionez stilul de a scrie.Si sa termin celelalte ficuri.

4. Intenţionezi să faci din asta o cariera?

Adriana: Nu. Desi mi-ar placea, pentru mine scrisul este doar un hobby.

Theodora: Nu ştiu dacă aş face o carieră din asta, dar e un mod plăcut de a-mi petrece timpul:).

Cathy: Nu. Pentru mine scrisul este doar o modalitate de a ma relaxa.

Monica: Daca imi vor mai spune oameni ca am talent,de ce nu?

5. Ce sunt cărţile pentru tine?

Adriana: Lumi paralele, ce ne incanta realitatea dura in care traim.

Theodora: Aveţi timp ? Pentru că eu sigur am multe de spus, dar ca să fiu scurtă şi la obiect, cărţile au fost, sunt şi vor fi un ocean de vise pe care le răsfoiesc din curizitatea de a-mi juca propria minte. Sunt acele cuvinte încrucişate la care te blochezi chiar dacă răspunsurile sunt eivdente. Sunt nişte abisuri de informaţii ! Dacă ai fi atent la toate detaliile ţi-ai da seama că fiecare carte are mai multe idei ascunse decât eşti capabil, dar ca şi cititori facem greşeala lamentabilă de a urma numai cursul / firul poveştii, fără să batem apropouri fără răspuns autorului. Dacă fiecare cititor ar analiza fraza pe care o citeşte de două ori credeţi că nu şi-ar da seama că autorul a vrut să sublinieze un fapt care într-un fel sau altul i s-a întâmplat, dar este prea temător să o marturisească ? După părerea mea o carte este o intrare în sufletul celui care a scris-o, o portiţă spre un Univers propriu, dar paralel cu Universul Cel Mare.

Cathy: O alta lume in care pot evada. Unde pot sa fiu ce vreau si cine vreau fara ca lumea sa ma judece. De multe ori nu-mi pasa parerea oamenilor, dar la un momentdat fara sa-ti dai seama ajunge sa te afecteze.

Monica: Cartile pentru mine sunt propriul meu univers. Sunt o lume in care evadez atunci cand ma simt singura,cand sunt disperata,sau cand pur si simplu vreau sa scap de nebunia din acasta lume.

6. Care cărţi te-au influenţat cel mai mult viaţa ?

Adriana:« Sherlock Holmes » « A cincea fiola » « The host » « Harry Potter » … insa daca ar exista un « Premiu I », acela ar fi destinat catre « Twilight ».

Theodora: Imposibil de răspuns la această întrebare. Spun primele cărţi care îmi vin în minte : « Simbolul Pierdut » Dan Brown şi « Mândrie şi prejudecată » Jane Austen.

Cathy: Nu neaparat m-au influentat, ci mai degraba m-au facut sa visez mai mult cu ochii deschisi :)).

Monica: Academia Vampirilor.

7. Consideri pe cineva ca un mentor?

Adriana: Fiecare om ce il intalnesc, prin felul lui de a fi.

Theodora: Da. Tata: un luptător cu o minte sclipitoare!

Cathy: Hmmm... Rolurile jucate de actori se pun? :)).

Monica: Cum am zis mai sus.Profa de romana din 1-8 :).

8. Unde te vezi în următorii cinci ani?

Adriana: Pregatita sa fac facultatea de medicina din Cluj :D ( raset malefic pentru Alexya)

Theodora: În Vancouver, Canada. Stagiar la un spital de renume :).

Cathy: Facand practica in spitale.

Monica: La facultate cu siguranta.

9. Care consideri că sunt elementele esenţiale ale unei poveşti de succes?

Adriana: Autorul si implicarea sufleteasca a acestuia.

Theodora: Un personaj misterior, un trecut cu foarte multe intrigi şi un final neaşteptat.

Cathy: Sa aiba acel ceva care capteaza cititorul, care il face sa nu lase carte din mana.

Monica: Cu siguranta trebuie sa te tina in suspans.

10. Cum echilibraţi personajele şi intriga în poveştile tale? De care te ocupi mai întâi?

Adriana: Nu cred ca m-am gandit vreodata la asta...

Theodora: Păi e bine pentru cititori să ştie personajul înainte să îl vadă într-o intrigă. Cu cât mai multe detalii cu atât îţi dai seama ce urmează, dar pentru cei ca mine care adoră o intrigă bună, atunci laşi detaliile pentru mai târziu !

Cathy: Intotdeauna am avut nevoie intai de o idee pentru actiune, iar personajele le-am conturat in functie de ce se petrecea in jurul lor.

11. Ce părere ai despre pasiunea adolescenţilor pentru vampiri şi paranormal?

Adriana: Adolescentii sunt curiosi, foaaarte. Parintii si bunicii nostri erau la randul lor pasionati de paranormal, doar ca pe vremea aceia, nu stiau cum se numeste acesta. Vampirii si varcolacii nu au fost inventati in zilele acestea, tin de multa vreme, deci... consider ca pasiunea aceasta va tina multa vreme, nu este doar o moda “actuala”.

Theodora: Atunci când nu cunoşti ceva cu adevărat e mai uşor să îl vezi ca pe ceva uluitor. Să zicem că mă apuc eu să scriu o carte despre o bancă. Ce aş putea spune? Că are patur picioare şi e lucioasă? Nimic fascinant. Cu toţii am văzut o bancă, dar spune-mi tu mie pe cineva care a văzut un vampir sau o stafie şi eu îţi dau ce vrei tu. Ceea ce nu cunoşti te pasionează mai mult decât ceva ce e vezi în fiecare zi, chit că banca respectivă ascunde o poveste, un prim sărut...

Cathy: Nu pot sa fiu obiectiva la aceasta intrebare. Pe mine din totdeauna m-a pasionat paranormalul. Inca mai sper ca poate chiar exista ceva deosebit si special pe lumea asta. Pana la urma cine nu si-a dorit sa citeasca gandurile, sa aiba o anumita putere sau poate chiar sa intalneasca un vampir care sa-i schimbe viata?

Monica: Pasiunea asta o am si eu.Cred ca este o pasiune ca oricare alta.Foarte multe carti cu vampiri si fantasy sunt scrise foarte bine.

12. Ai planificat să te apuci de un nou fic? Povesteşte-ne puţin din ideile tale.

Adriana: Uf! Pai... acum 2 ani as fi vrut o continuare “Raza de Noapte”, doar ca as fi schimbat foarte foarte multe lucruri, pana si numele personajului principal ar fi schimbat; dar voi amana aceasta continuare, pana ma voi simti in stare sa “construiesc” o lume noua, cu mituri si legende noi, unde imi voi putea desfasura fanficul, asa cum trebuie.

Theodora: Daaaa, vreau să mă apuc să fac un fic despre Sookie şi Eric din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris. Un fel de continuare a volumului 11 apărut în aceast Martie. Ştiţi că Sookie găseşte obiectul fermecat lăsat de Finn bunicii sale - Adele. Obiect care poate să facă orice pentru persoana iubită. Dacă Sookie şi-ar dori ca Eric să fie uman? Sau şi mai cool, i-ar oferi cadou lui Eric posibilitatea de a rămâne vampir şi să poată păşi şi în lumina zilei ca orice vampir anormal? Încă mă gândesc la asta :D

Cathy: Am inceput sa ma apuc de un nou fic, dar am renuntat sa-l continui. Pregatirile pentru facultate nu mi-au lasat timp liber. Dar am sa ma reapuc de el. Inca nu sunt hotarata daca o sa pastrez ideea de la inceput sau o voi schimba.

Monica: Sincer da.Este vorba despre o continuare a ficului “Traind intre adevar si minciuna” in care vor aparea personaje care in aces fic au fost doar cu numele,sau care nu au aparut destul,iar povestea lor nu este terminata.

13. Unde consideri că se îndreaptă lumea ficurilor Twilight? Erau mai bune ficurile de la început sau îţi plac mai mult cele de acum ?

Adriana: Majoritatea celor ce au scris fanficuri la inceput, au continuat si acum, au « evoluat ». Cel putin asta cred, caci spre rusinea mea nu prea am citit fanficuri noi. ( Totusi, promit cu ocazia targului sa ma reapuc de citit ! )

Theodora: Mi-au plăcut cele de la început. Erau mai profunde, mai altfel. Dar şi cele de acum sunt în regulă. Fiecare gustă ce îi place :).

Cathy: Aici nu ma pot exprima. Recent nu am mai citit nici un fic legat de Twilight.

Monica: Lumea ficurilor Twilight se indreapta intr-o directie buna.Si ficurile de acum si cele de la inceput imi plac.Sunt sigura ca si cele care vor urma.

14. Care sunt ficurile tale preferate? Acum citeşti vreun fic? Care e acela?

Adriana: “Speranta neasteptata”; “Forbidden Feelings”; “Wide Awake” ; “Strigat rebel”; “Bella’s Diary”; “Never Think”; “Frica ascunsa” ; “Dincolo de orizont” ... muulte altele, pe care nu le mai tin minte, dar pe care le-am citit cu mare drag la vremea aceea. Deocamdata nu citesc nimic! Cum am mai spus, ma reapuc de citit ,si va povestesc dupa ;)

Theodora: Imposibil să spun aşa ceva. Dar momentan citesc “Tasting Sin”. În engleză, despre Sookie şi Eric din True Blood.

Cathy: Preferate am cateva. Dar trebuie sa spun ca fiecare fan fic e special in felul lui.

Monica: Ficurile mele preferate sunt “Ce inseamna psihologia”, ”Pariul vietii”, ”Triunghiul Dragostei”, “Love Story” etc.Acum sincer mai citecs ficuri,dar ii “insel” pe cei din Twilight cu Academia Vampirilor.Deci citesc ficuri cu Academia Vampirilor.

15. Ţi-ar plăcea ca scriitorii să înceapă să creeze propriile poveşti, fără să se bazeze pe personaje din cărţile deja cunoscute, să fie originali?

Adriana: Mi-ati citit gandurile. Din moment ce fanficurile au inceput sa nu mai aibe nicio legatura cu povestea de la care s-a pornit totul, nu inteleg de ce se continua numele de “fanfic”. So, dragi scriitori, faceti-va curaj si porniti in propria aventura ;)

Theodora: Eu fac asta. E fun, mă motivează mai mult, dar şi faptul că ei scriu poveşti cu personaje deja create e un lucru bun. Adică e tot ideea lor, acţiunea lor, doar persoanjele sunt aceleaşi. Mie tot îmi plac! Keep going writers! Pentru mine toţi sunt geniali în felul lor!

Monica: Deja sunt astefel de ficuri.Cu personaje care nu sunt neaparat vampiri,si care nu se numesc Edward,Bella,Alice etc.Si pana la urma fiecare fic e original in felul lui.

16. Ţi-ar plăcea să modifici numele personajelor şi să trimiţi ficul(romanul tău) la o editură?

Adriana: Mi-ar placea sa incep o poveste noua si sa o trimit la o editura. “Raza de noapte” este mult prea axat pe Twilight, pentru a putea fi reeditat si publicat.

Theodora: De ce să le modific? Am deja propriile mele “cărţi”, cu personajele mele. Nu cred că ar publica nimeni ce am scris, dar wtv... Iar modificatul.. ei bine nu! Pentru că eu atunci când am scris fic-ul m-am gândit la perosnajele acelea, nu la altele. Un personaj rămâne un personaj no matter what! A fost creaţia mea dar cu personajele alea.

Monica: Cui nu i-ar placea?Poate in viitor voi face si acest lucru.Niciodata sa nu spui niciodata.

17. Ai încercat vreodată să trimiţi vreun manuscris la o editură? Ţi-ai dori să o faci? Ai de gând să încerci să publici cândva?

Adriana: Nu am incercat, desi mi-as dori... candva.

Theodora: Mi-a venit ideea asta o dată, dar apoi am zis că nu ar avea rost... Nu ar citi nimeni:).

Cathy: M-am gandit sa o trimit la editura. Dar as publica doar cateva exemplare pentru prietenii mei; sa se puna praful pe paginile ei in biblioteca lor. :))

Monica: Nu am trimis inca,mi-as dori sa o fac.Poate ca in viitorul apropriat chiar voi face asta.Cine stie.

18. Un mesaj pentru cititorii Twilight.

Adriana: “Bucurati-va de targ! Inspirati-va, si spor la scris!!!”

Theodora: Cu toţii avem în noi un suflet de scriitor! Nu trebuie decât să cerem un sfat celor pe care îi considerăm mai avansaţi în meserie. Nu există scriitori buni şi scriitori proşti, ci doar scriitori care fac asta de mult timp şi scriitori care abia s-au apucat, dar şi scriitori încăpăţânaţi care nu vor să asculte de cei mai “bătrâni”. Părerea mea e că toţi suntem egali aşa că e bine să cerem un sfat de la unul de la altul dacă vrem să scriem pe placul tuturor. Vă pupăcesc şi vă doresc numai de bine!!

Cathy: Timp de doi ani au avut parte de toate noutatile in materie de ficuri acum site-ul a evoluat si e mai mult decat un alt blog plin cu fic-uri Twilight. Este un blog unde gasim liniste pentru sufletele noastre. Walking on letters este un site perfect pentru iubitorii de litere si fascinati de puterea cuvantului. Si cu ocazia aniversarii blogului vreau sa spun si eu la Multi Ani si sper ca anul acesta sa va aduca si mai multa prosperitate in ceea ce faceti. Buna treaba fetelor.:)

Monica: Daca aveti un vis nu renuntati la el.Nu se stie niciodata de unde se va ivi o ocazie. Si sa nu va fie niciodata frica sa postati ceva pe net.

204 comentarii:

  1. Ca de obicei, interesant sa stai sa citesti. Si uite ca ati terminat si cu asta, nu? Nu mai sunt alte parti parca:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum , acest targ de ficuri a fost o idee geniala .

    RăspundețiȘtergere
  3. Si deabia astept urmatorul targ de ficuri , la care ( Bineinteles ) voi participa si eu cu ficul pe care l-am terminat intr-un sfarsit !

    RăspundețiȘtergere
  4. ei bine citind acest interviu mi s-au deschis ochii

    RăspundețiȘtergere
  5. aceste persoane (scriitoare defapt)
    sunt atat de diferite si asta am zis-o de atat de multe ori

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, pot spune ca au capatat experienta din ce au scris!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa mai scrie si alte fic`uri, o sa le citesc cu placere!<333

    RăspundețiȘtergere
  8. Uh, si abia astept urmatoarea editie<3 Happy 3 years:))

    RăspundețiȘtergere
  9. nu ma mai astepta am ajuns de ja :)

    RăspundețiȘtergere
  10. off scriu prea repede si gresesc :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Maine ii trimit Alexyei poeziile:x Am 9 sa ii dau;))

    RăspundețiȘtergere
  12. dar totusi am facut o rima :)

    RăspundețiȘtergere
  13. pai bv dar nu le rimite pe cele ce ii le-ai trimis deja doar pe cele noi :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai normal ca nu i le trimit pe cele pe care le`am mai trimis=))

    RăspundețiȘtergere
  15. :))) da ai dreptate cum adik unde?

    RăspundețiȘtergere
  16. Am cele 5 din E.D, una "Lma, Wo Letters" si 2 din "Noapte fara luna"

    RăspundețiȘtergere
  17. la rubrica ta pref pai succes :)

    RăspundețiȘtergere
  18. ehh mult mai sus nu mai cauta nu gasesti :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc, oricum am castigat multa experienta:)

    RăspundețiȘtergere
  20. :))) unde ahh da acum mi-a picat fisa :)

    RăspundețiȘtergere
  21. si eu si eu am castigat destula :))))) +))0))))))

    RăspundețiȘtergere
  22. da si eu sunt am avut un drum lung :)

    RăspundețiȘtergere
  23. :))) Doamne, cati vizitatori crezi ca am avt azi?:>

    RăspundețiȘtergere
  24. ooohh sa vezi ca si eu am nevoie de unul la picioare mi le-am scrantit in apa :))0

    RăspundețiȘtergere
  25. gata ti-am rasp :))fericita ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Si apropo..sa iti dau noul cod de la banner:)) Ca sa mearga si pe wordpress linku! Si l`am fct si pe al tau sa mearga:D

    RăspundețiȘtergere
  27. am nimerit mai esti curioasa :))

    RăspundețiȘtergere
  28. ohh da? nu trebuie mss muklllt :)

    RăspundețiȘtergere
  29. :))) bv bv pe aproape de 2000 nu chiar estimabil dar bun :)

    RăspundețiȘtergere
  30. spuneam ca nu trebuia sa te deranjezi pt mine :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. ma bucur ca nu te-ai strofocat atunci :))

    RăspundețiȘtergere
  32. ideea e ca ma simt naspa sa te deranjezi pt mine :(

    RăspundețiȘtergere
  33. Oh, aste e bine!:)) Hai la urmatorul post ca facem conferinta aci`:))

    RăspundețiȘtergere
  34. Oh, aste e bine!:)) Hai la urmatorul post ca facem conferinta aci`:))

    RăspundețiȘtergere
  35. sa stii ca preciez mult ceea ce faci :)

    RăspundețiȘtergere
  36. O, Doamne! Inceteaza k nu ai de ce:P

    RăspundețiȘtergere
  37. eu odata am avut 1000 de vizualizari :))

    RăspundețiȘtergere
  38. Si eu apreciez ca imi esti prietena:X

    RăspundețiȘtergere
  39. si eu apreciez ca esti tu prietena :)

    RăspundețiȘtergere
  40. da intr-o singura zi doar odata cel mai mare record :))

    RăspundețiȘtergere
  41. Hei, eu ma duc la nani! Adica nu mai dau komm cel putin acum!

    RăspundețiȘtergere
  42. ma bucur ca ne-am cunoscut :)

    RăspundețiȘtergere
  43. avem o multime in comun si despre ce sa discutam :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Si eu, sincer. Intr`adevar remarcabil:D

    RăspundețiȘtergere
  45. Da, asta cu siguranta=)) AM vorbit in zeci de mii de comm:))

    RăspundețiȘtergere
  46. ok nb :))) somn pufos :) :*

    RăspundețiȘtergere
  47. cred ca avem deja 20 de mi :)) de comm-uri :))

    RăspundețiȘtergere
  48. somn usor si pufos si de toate felurile :) :*

    RăspundețiȘtergere
  49. SI tie la fel:x Da u cand te culci?:))Pe la 3?

    RăspundețiȘtergere
  50. ok :) pahh :* :* :( mai vb :)

    RăspundețiȘtergere
  51. cred ca da imi fac ucrat in muzik :)

    RăspundețiȘtergere
  52. Paa>:d< Clar vorbim:)) Tre sa dam nijte comme, ai uitat?:P

    RăspundețiȘtergere
  53. :))) ok pupici mari pah ca dak mai vb nu ne mai despartim seara asta :))

    RăspundețiȘtergere
  54. Hai la urmatorul post si apoi gata:))

    RăspundețiȘtergere
  55. Pai nb sau ne nb nu mai inteleg :))

    RăspundețiȘtergere
  56. yeyy mai stai si ne mai ti companie :)

    RăspundețiȘtergere
  57. cam tarziu de-acum totusi :)

    RăspundețiȘtergere
  58. heeeei sunt aiciea :))) very funny :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Mda, pana la urma ma hotarasem s aies:))

    RăspundețiȘtergere
  60. totusi nu ai iesit yeyy :)

    RăspundețiȘtergere
  61. si sunt madra de asta :))) ce modesta sunt :))

    RăspundețiȘtergere
  62. off ce ma enerveaza greselile pe care le fac :(

    RăspundețiȘtergere
  63. si da sunt o prietena minunata :))

    RăspundețiȘtergere
  64. stiu amuzanta tare :) pupacesc :)

    RăspundețiȘtergere
  65. Nu mai ai loc in piele de modesta ce esti:))

    RăspundețiȘtergere
  66. EU cea care zic Multumesc tuturor comentariilor de bine?:))

    RăspundețiȘtergere
  67. Mda, esti amuzanta:D Si o prietena buna

    RăspundețiȘtergere
  68. Ai in tine toate caracteristicile pe care le vreau eu de la un prieten:X

    RăspundețiȘtergere
  69. Sunt asa mandra ca te-am cunoscut:x

    RăspundețiȘtergere
  70. Bineinteles, specific, prin intermediul bblog`ului

    RăspundețiȘtergere
  71. si bineinteles, fenomenului Twilight:))

    RăspundețiȘtergere
  72. Fara de care acest blog nu ar mai fi existat:D

    RăspundețiȘtergere
  73. Stephanie;)) Ma duce cu gandu` la Tw.

    RăspundețiȘtergere
  74. eu nu am fost niciodata modesta

    RăspundețiȘtergere
  75. si nici nu am sa fiu vreodata

    RăspundețiȘtergere
  76. oficial mai sunt 12 ore de concurs :0

    RăspundețiȘtergere
  77. si nici nu am sa fiu vreodata

    RăspundețiȘtergere
  78. da' la saizeci de ani :D

    RăspundețiȘtergere
  79. mda nu mai am deloc loc in piele

    RăspundețiȘtergere
  80. how modest am I? mirror mirror on the wall

    RăspundețiȘtergere
  81. acum ma apuc sa intreb onglinjoara :))

    RăspundețiȘtergere
  82. sincer si tu tii tot ce o prietena ar trebuii sa aibe :)

    RăspundețiȘtergere
  83. si de asta nu-mi plac ca ne-am cam certat :(

    RăspundețiȘtergere
  84. intr-un post spusesi ceva

    RăspundețiȘtergere
  85. spuneai ca vom fi prietene Orice s-ar intampla :)

    RăspundețiȘtergere
  86. da si eu o iubesc pe Stephany

    RăspundețiȘtergere
  87. Dak nu era sthepanie nu era twilgiht

    RăspundețiȘtergere
  88. daca nu ar fi fost twilght...

    RăspundețiȘtergere
  89. am traii aceleasi vieti plictisitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  90. da si eu o iubesc mult pe steph

    RăspundețiȘtergere
  91. prietena noastra draga Steph

    RăspundețiȘtergere
  92. mereu mi-a placut numele acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  93. ma bucur foarte tare ca vrei sa incepi un fic nou :)

    RăspundețiȘtergere
  94. sunt sigura ca ai sa ma uimesti ca de ocicei

    RăspundețiȘtergere
  95. m-ai uimit foarte tare cu poeziile

    RăspundețiȘtergere
  96. deci ma astept sa madai pe spate

    RăspundețiȘtergere
  97. stiu ca esti in stare asa

    RăspundețiȘtergere
  98. aratami ce poti mai bn :)

    RăspundețiȘtergere
  99. deci sunt atat de bucuroasa

    RăspundețiȘtergere
  100. debea astept sa vad ce vei scrie :0

    RăspundețiȘtergere
  101. deoarece ideea pare super interesanta

    RăspundețiȘtergere
  102. si vreau in neaparat sa vad unde te duce inspiratia :)

    RăspundețiȘtergere
  103. ma arde curiozitatea pe dinauntru sa stii :))

    RăspundețiȘtergere
  104. mie sa-mi zici prima cand a creat blog-ul sau ai postt rezumatul

    RăspundețiȘtergere
  105. eu vreau sa am onoarea de a da primul comm :)

    RăspundețiȘtergere
  106. m-as bucura foarte tare :)

    RăspundețiȘtergere
  107. acum sunt cu o multime de comm-uri inaintea ta :)))

    RăspundețiȘtergere
  108. vreau atat de mult sa castig

    RăspundețiȘtergere
  109. sunt atat de insetata sa castig :)

    RăspundețiȘtergere
  110. din asta cred ca si traiesc acumm:))

    RăspundețiȘtergere
  111. debea acum mi-am dat seama de ce ai vrut pactul :(

    RăspundețiȘtergere
  112. tu acum nu ai fi lipsit doar 3 ore

    RăspundețiȘtergere
  113. si daca as fi comentat si noaptea ar fi fost haos pt tn

    RăspundețiȘtergere
  114. acum totul are absolut sens :)

    RăspundețiȘtergere
  115. m-am prins :)) repede sa stii

    RăspundețiȘtergere
  116. oricum ma simt bine ca ti-am inapoiat inapoi favoarea

    RăspundețiȘtergere
  117. acum nu mai am nici-un gen de obligatie fata de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  118. pot si eu sa respir ca un om mai normal

    RăspundețiȘtergere
  119. si ma simt cu 20 de kg mai putine

    RăspundețiȘtergere
  120. da cum s-a nimerit sa fi plecata tocmai ziua asta ?

    RăspundețiȘtergere
  121. asta este cel mai mare noroc pe care l-am avut vreodata :)

    RăspundețiȘtergere
  122. stiu si sunt atat de bucuroasa

    RăspundețiȘtergere
  123. dar cand ma gandesc ce ghinion aI PUTUT SA AI TU

    RăspundețiȘtergere
  124. cred ca stii ca s-au ras 60% din sansele de a castiga nu?

    RăspundețiȘtergere
  125. sunt cu mult de toto inaintea ta :)

    RăspundețiȘtergere
  126. si sunt atat de fericita ca am sa castig :)

    RăspundețiȘtergere
  127. nu este nik in lume care sa-mi distruga increderea :)

    RăspundețiȘtergere
  128. sunt optimista si cred in mine :)

    RăspundețiȘtergere
  129. si sunt 100% sigura ca am sa castig :)

    RăspundețiȘtergere
  130. Aasa ca ti s-au scurs multe sanse

    RăspundețiȘtergere
  131. uhh ajung la 200 de comm-uri :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!