marți, august 16, 2011

"Lună albastră" în curs de apariţie la RAO.

Volumul 2, "Lună albastră" din seria "Nemuritorii" în curs de apariţie la RAO
Ca să fie mai interesant concursul de fidelitate şi să avem ce discuta, m-am gândit să pun câteva întrebări cheie care îmi vin în minte de fiecare dată când fac o prezentare de carte/serie, şi la care voi să răspundeţi. 


"Lună albastră" de Alyson Noel
Dornică să afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever îl roagă pe iubitul ei, Damen, să o înveţe. Dar, pe măsură ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slăbesc. Dă semne de boală, are pierderi de memorie şi devine tot mai distant. În încercarea de a-l salva, Ever călătoreşte în altă dimensiune, cea magică a ţinutului verii, unde află secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu. Dar, în timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descoperă un text vechi în care este descris mecanismul de funcţionare al timpului. Acum Ever trebuie să aleagă între a da timpul înapoi şi a-şi salva familia sau să rămână în prezent şi să-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav.
In curs de aparitie
BIBLIOTECA RAO
Domeniu de editare: fantasy
Nr. Pagini: 320
Aparitie: 0.0.0

Prima întrebare: "Dacă aţi puşi în situaţia de a alege între familie şi persoana iubită, ce decizie aţi lua şi de ce?"

DESPRE PRIMUL VOLUM DIN SERIA NEMURITORII

"Evermore" de Alyson Noel
De când un teribil accident a curmat vieţile membrilor familiei ei, Ever poate vedea aure, auzi gândurile oamenilor şi afla întreaga poveste a unui om doar printr-o simplă atingere. Încercând cu disperare să îşi înăbuşe abilităţile şi să evite contactul cu oamenii, ea ajunge să fie văzută ca o ciudată la şcoală... dar totul se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Damen. Damen Auguste este splendid, exotic şi bogat. Este singurul care poate face să amuţească toate sunetele din capul ei, ţesând o magie atât de intensă încât îi citeşte direct în suflet. Pe măsură ce Ever este atrasă din ce în ce mai adânc în lumea lui plină de mistere şi secrete, ea constată că întrebările sunt mai multe decât răspunsurile. Ea nu ştie cine e el cu adevărat... sau ce e el cu adevărat. Singura ei certitudine e faptul că s-a îndrăgostit de el fără speranţă.

A doua întrebare: "Ce aţi face dacă aţi fi nemuritori?"
A treia întrebare: "V-ar plăcea să puteţi citi gândurile oamenilor, vedea aure şi să aflaţi întreaga poveste de viaţă a unui om doar printr-o simplă atingere?"

31 de comentarii:

  1. La prima intrebare m-ai lasat paralizata Krisz este foarte greu oricine (mai mult adultii) ar alege direct familia insa eu stiu ca atunci cand o iubesti o persoana cu adevarat este foarte greu sa alegi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Insa daca stau sa ma gnadesc ar trebuii sa-l salvez pe cel din prezent deoarece familia *stiu ca este cea mai importanta),dar in acest timp in care tu ai fost singura fara parinti si i-ai salva nu ai stii ce s-a intamplat in acest timp .Adica poate ca ea ar fi data la alta scoala de catre parintii ei si sa zicem ca nu l-ar fi intalnit niciodata pe Damien sau s-ar fi mutat in alta tara . Cumar fi asta ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca am explicat bine cred ca mi-a iesit destul de bine totusi :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Intreabarea nr 2 : Ce as face daca as fi nemuritor? Pai in primul rand cand afli esti atat de fericit de incantat(cel putin in cazul meu) m-as gandi ca sunt mai speciala decat ceilalti insa in timp o sa mi se para o povara cum nu am sa pot murii niciodata ducand o viata pana la nici-un sfarsit . Sa respir din nou si din nou si din nou fara sa pot murii niciodata decat la sfarsitul lumii :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer sa fiu la intrebarea trei am sa raspund DA.NU stiu dar sa mergi la scola in fiecare zi si sa te plictisesti sau sa mori de curiozitate la colegul nou nu stiu pur si simplu ma enerveaza mereu am vrut sa vina ceva ce o sa-mi schimbe viata in bine mai ales :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma refeream la prima intrebare daca ai fi fost in situatia ei, aceea de a-ti readuce parintii in viata. Ci in general, intr-o situatie de zi cu zi. Daca ai tau au ceva impotriva lui, sau familiile voastre sunt certate (vezi romeo si julieta) ce ai face? nu o situatie pe viata si pe moarte ca aici, ci una mai uzuala, prin care poate trece oricine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Intrebarea 1: Este o intrebare foarte grea. Foarte greu de ales. Eu iti spun strict ce asi face eu. As lasa trecutul in pace, si as continua sa traiesc prezentul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Parintii ei deja murisera, dar Damen inca mai are sanse la viata. Si din moment ce l-as iubi pe acel Damen, as lupta in locul lui si as incerca sa-l ajut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebarea 2: Daca as fi nemuritor, as calatori in toata lumea, as vrea sa aflu cat mai multe despre fiecare loc in parte, sa invat limbi diferite si traditii. Dar totusi, este un chin. Daca nu ai pe cineva cu tine, caruia sa ii impartasesti gandurile..

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebarea 3: Pai, da si nu in acelasti timp. DA pentru ca trebuie sa fie foarte interesant, si cand nu ai ce face, mai citesti niste ganduri. Sau la un test, mai furi o idee de la coleg.;)) Sau aflii daca cineva te place.:"> etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. NU pentru ca ar fi enervant sa auzi gandurile fiecarei persoane din jurul tau,cred c-as innebunii. Si faza cu o simpla atingere sa ii vad intreaga viata, nu stiu, mi-ar fi jena sa fac asta, adica...fiecare om are secrete..

    RăspundețiȘtergere
  12. De exemplu Ever (protajonista) nu avea nevoie sa auda gandurile colegilor ca sa copieze. era de ajuns sa atinga o carte sau caiet si retinea tot continutul imediat :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Întrebarea 1: Întotdeauna aș alege familia, pentru că familia o ai pentru totdeauna, în timp ce persoana iubită e puțin probabil să rămână acolo mereu.
    Întrebarea 2: Dacă aș fi nemuritoare, aș încerca să-i fac și pe cei pe care îi iubesc nemuritori, pentru că nu aș putea trăi veșnic dacă nu ar fi și ei acolo.
    Întrebarea 3: Mi-ar plăcea să pot auzi gânduri, cu siguranță. Și nici să vezi aure sau întreaga viață a cuiva nu e ceva de lepădat. Cred că mi-ar place, atâta timp cât aș putea controla asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. pfff...prima intrebare e a dracu de grea,sincer;)):-? Daca ar trebui sa aleg intre familie si cel iubit ar trebui sa fiu 100% sigura ca cel pe care il iubesc ma iubeste si el la fel de mult(sau poate chiar mai mult),ca m-ar iubi mereu si ca ar face orice pentru noi,ca as fi in siguranta cu el si ca am putea sa cladim ceva frumos impreuna,daca este asa atunci da,as lupta pentru el pana in panzele albe:X

    RăspundețiȘtergere
  15. a doua intrebare e chiar interesanta...hmm:-? Nu cred ca mi-as dori sa fiu nemuritoare.Ar insemna sa ii vad pe cei dragi murind si crede-ti-ma,nu e nimic pe lume mai dureros decat sa il vezi pe cel pe care il iubesti cel mai mult murind,o spun din experienta.Dar totusi,daca as fi nemuritoare as incerca sa ma imbogatesc:)) sa invat cat mai multe lucruri(cu calm si incet),doar am tot timpul la dispozitie si sa ii apar pe cei dragi:x

    RăspundețiȘtergere
  16. As vrea cu siguranta sa am puterea de a citi ganduri desi ar putea fi putin infricosator sa ii auzi gandurile oricui,cine stie ce gandeste:)),dar ar fi amuzant si este un dar nepretuit.Mi-ar placea sa vad si aure,asa pot sa vad intr-un fel si sufletul persoanei respective si cel mai mult si mai mult mi-ar placea sa cunosc povestea de viata a oricarei persoane.Pentru ca fiecare are o poveste speciala in felul ei si asa as putea cunoaste persoana in totalitate:X.Dar ar fi bine sa pot totusi controla puterile:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Krisz nu stiu ce sa zic este foarte grea intrebarea eu mi-as alege familia deoarece,eu nu cred prea mult in dragoste :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Niciodata nu am crezut in dragoste si nici nu cred ca voi fi capabila sa cred

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru prima intrebare , eu as alege familia . Iubirea poate fi trecatoare , insa familia iti va fi mereu alaturi , indiferent de greselile pe care le faci !

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar , desigur , asta e parerea mea. Poate sunt si exceptii . Nu ma indoiesc de asta . Dar asta sustin eu . Poate fiindca nu mi-am gasit iubirea pana acum . Asta poate fi un motiv !

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru inrebarea nr 2 .
    R : Daca m-ai fi intrebat acum ceva timp , pe cand citeam Twilight " , daca vreau sa fiu nemuritoare , as fi spus cu siguranta Da . ( Si nu ma refer la a fi vampir ). Dar acum , nu stiu .
    Adica , ar fi super sa fii nemuritoare . Si mai ales daca ai avea vreo 20 de ani . Dar cand te gandesti ca trebuie sa-i vezi pe toti de langa tine cum se sting din viata , nu prea ai mai dori o astfel de viata

    RăspundețiȘtergere
  22. Dar cred ca nu am raspuns cum trebuia la intrebare . Fiindca intrebarea era ce as face daca as fi nemuritoare nu daca as vrea . Probabil ca la inceput ar fi super ! Dar mai tarziu as cadea intr-o depresie , si m-as ura pentru ceea ce sunt si pt faptul ca nu pot fi normala sa-mi intemeiez o familie . ( Asta daca nu gasesc un alt nemuritor )

    RăspundețiȘtergere
  23. Pt intrebarea nr 3 !
    R : Mie mi-ar placea sa am puteri . Intotdeauna mi-am dorit . Dar cel mai mult mi-ar placea sa pot citi gandurile . Asta mi-ar placea la nebunie . Chiar daca sunt constienta de faptul ca uneori asta m-ar innebuni de cap :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt de acord si cu Kyky . Cred ca as calatri prin toata lumea daca as fi nemuritoare . Fiecare abilitate cu avantajele si dezavantajele ei .

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt de acord si cu Daly . Ar fi super sa am aceste puteri , dar , ca si Kyky , nu mi-ar placea sa stiu intreaga viata a cuiva . Adica , pt asta sunt secretele nu ? Si ar fi putin stanjenitor la chestia cu cititul gandurilor . Sa auzi ce ganduri au unii ( mai ales despre tine ) E de-a dreptul enervant ! X_x

    RăspundețiȘtergere
  26. Insa chestia cu aura , cred ca ar fi cea mai buna putere . Doar sa stii ce fel de om ai in fata .

    RăspundețiȘtergere
  27. Si apropo . Chestia cu intrebarile ? Nici eu nu ma puteam gandi mai bine la asta . Chiar e o idee geniala . Acum vom avea despre ce sa comentam . Nu doar " Ce super e ! " . sau " Bravo ! Felicitari , e foarte frumos ! " Nu ca nu ar fi , dar chiar nu mai aveam idei de commenturi .:))

    RăspundețiȘtergere
  28. Mda, fetele incearca sa ne ajute sa conversam mai mult:D

    RăspundețiȘtergere
  29. se vede se vede Irina :)))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!