luni, august 08, 2011

Licitaţie: două evantaie

    Cred că vă veţi gândi că e puţin ciudat acest post, însă m-a rugat sora mea să o ajut, fapt pentru care nu am putut refuza, si consider că pe unii dintre voi vă va interesa ce veţi citi în continuare.

    "Asociaţia E31 Pentru Viitor îşi centrează toată atenţia către dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor din centrele de plasament şi de zi. Pentru a vedea exact cu ce se ocupă, vizitaţi site-ul asociaţiei. Aruncaţi o privire şi asupra proiectului în desfăşurare: “Descoperă Succesul
    Un alt proiect al Asociaţiei E31 este “Clubul Educaţie Pentru Succes”. Acesta constă în înfiinţarea unui club pentru dezvoltare personală şi socială pentru tinerii cu oportunităţi reduse. Clubul va fi dotat cu bibliotecă cu cărţi şi audio-book-uri de dezvoltare personală, sală de lectură, spaţiu şi echipament necesare pentru vizionarea filmelor educaţionale şi motivaţionale. Descrierea proiectului o găsiţi aici.
    Pentru strângerea de fonduri necesare înfiinţării “Clubului EPS”, Asociaţia E31 organizează licitaţii săptămânale de obiecte pe diferite teme. Obiectele licitate săptămâna această sunt două evantaie. Pentru a participa la licitaţie, accesaţi AICI.
    Dacă doriţi să fiţi anuntaţi şi despre următoarele licitaţii/evenimente înainte de desfăşurarea acestora, trimiteţi un e-mail la adresa: andreea.maier@fundatiae31.ro în care vă exprimaţi această dorinţă.
    Echipa E31 vă mulţumeşte şi vă urează multe SUCCESE!"

BannerFans.com

7 comentarii:

  1. Mi se pare chiar super dragut ce fac pt aceste persoane. (strangerea fondurile de caritate mi se pare o idee buna . ) Si evantaiele , ... ei bine e ceva original .

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte buna ideea.Sa speram ca oamenii vor da licitatii sa nu fie chiar atat de egoisti si cred sora ta are o alegere buna.Nu cred ca te-a chinuit degeaba :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos din partea lor! Sper sa aiba succes cu strangerea de fonduri! O idee foarte buna, pacat ca nu multi oameni sa gandesc sa faca lucruri dragute! So, Bafta!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ar fi mai multi oameni care ar dona , in lume nu ar mai fi atata saracie . Dar dupa cum toata lumea stie , tot cei saraci doneaza mai mult . Din fericire , mai exista si oameni cu inima mare ( Cam putini totusi )

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam prea putini..Cei saraci sunt mai darnici, nu stiu, parerea mea. Eh, asta e lumea, nu prea avem ce face..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei saraci stiu ce inseamna sa suferi de asta se gandesc si la ceilalti si da sunt mai darnici :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna ideea doar ca oamenii pe criza asta slabe sanse sa doneze :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!