luni, august 08, 2011

George R.R. Martin răspunde întrebărilor fanilor!


Într-adevăr, apreciatul autor al seriei “Cântec de Gheață și Foc” a răspuns întrebărilor fanilor săi de pretutindeni. Acest lucru s-a întâmplat pe 28 Iulie, online, într-un interviu live organizat de cei de la Google și transmis exclusiv  pe canalul lor de Youtube, AtGoogleTalks.
Interviul face parte dintr-o serie numită Authors@Google, astfel că George R.R. Martin, ca și mulți alții invitați în edițiile precedente, au răspuns întrebărilor trimise online de către fanii cărților sale și ai serialului realizat de HBO.
Aflat în plin turneu de promovare a celei mai recente cărți “A Dance with Dragons (Dans cu Dragonii)” și totodată implicat în producția celui de-al doilea sezon al serialului “Urzeala Tronurilor”, George R.R. Martin a fost supranumit de publicația Time Magazine un “Tolkien american”.
Vă doresc vizionare plăcută și nu uitați să verificați și lista interviurilor precedente. Poate regăsiți unul sau mai mulți autori preferați care au fost intervievați de cititorii “utilizatori de Google”.


12 comentarii:

  1. Mi se pare chiar dragut cand un autor chiar se dedica fanilor lui .

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow el scrie The games of thrones am vazut celel 10 episoade din serial si au spus ca il vor continua in 2013 asa ca m-am apucat de carti le-am gasit pe net desi serialul si cartile sunt cam vulgare inclusiv episodul 1 iar cand zic vulgare te ia voamtul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ThePoorGardener: Unde anume le-ai gasit pe net?:) As fi recunoscatoare daca mi-ai da si mie site-ul.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahh, scuze!:) Nu mai e nevoie, le-am gasit pe Scribd!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam ca e si un film . Cert e ca nu le voi citi in viitorul apropiat ! Asta e sigur .

    RăspundețiȘtergere
  6. Am prea multe de citit momentan, atat literatura aia obligatorie de la scoala=)). Deci, cred ca abia in vacanta de iarna sa am si eu timp sa le citesc:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am auzit ca seria e foarte buna, trebuie sa gust si eu putin din ea!:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pardon, am gresit putin. In loc de "atat", voiam sa zic "plus". Scuzati greseala.:">

    RăspundețiȘtergere
  9. eu le-am downloadat de pe filelist :)) insa sunt in engleza :)) am citit o mmare parte din ea pana cuand am gasit unul si in romana :))

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte intersant vide-ul este foarte amuzant dak stii engleza :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Da Irina ti-o recomand este foarte interesanta :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Este superb serialul si cartile sunt superbe:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!