marți, august 16, 2011

Creaţii noi

Îmi pare rău că nu v-am salutat la postul precedent, însă o voi face acum: Hey girls and boys! Am revenit. N-am să vă mint, speram că atunci voi ajunge acasă, voi fi ca un robot care va încerca să recupereze rapid şi să intre cu forţă maxima în lume, dar am uitat ca oricât de mult aş vrea să fiu un roboţel, sunt totuşi om şi concluzia: nu ştiu de ce să mă apuc:)).
Krisz a făcut o treabă minunată cât timp am fost plecată şi o admir pentru aceasta. Mi-a fost enorm de dor de ea , de blog şi de voi toţi:D... si să nu mă mai lungesc, vă ofer nişte prospături:

Aly scrie "Când soarele răsase"
Rezumat: "Bella, o adolescenta care crede ca viata este monotona, intr-o noapte de vineri se duce cu prietenele in padure. Aici, totul se schimba. Ramasa singura in toiul noptii, fara sa vrea asista la o lupta dintre un varcolac si un vampir. Varcolacul o raneste, dar vampiul o face nemuritoare, desi isi pierde ”viata”.
Daca, la inceput, Bellei i se pare incredibila schimbarea, mai tarziu isi da seama ce este de fapt si incepe sa se dispretuiasca. Un grup de vampiri pe care ii intalneste, o sprijina si devine noua ei familie. Aceasta se indragosteste de Edward unul dintre ei. Dar, viata alaturi de familia ei nu pare atat de usora, mai ales cand incepe lupta cu varcolacii ce il au ca lider pe cel care-o ranise.
Va ramane Bella sa lupte alturi de Edward si familia ei sau il va asculta si va pleca departe pentru a nu-si pune viata in pericol? Vor ramane Bella si Edward impreuna sau vor fi despartiti de circumstante?"
AICI puteţi citi prefaţa, plus 3 capitole.

Biencutza scrie două fan ficuri:
1. "Love Change Everything"
Rezumat: "Edward si Bella,doi adolescenti normali care au avut o copilarie grea impreuna.Ambi fiind acum foarte fericiti ca drumurile lor nu se vor mai intersecta niciodata,isi dau seama ca planurile lor se pot schimba imediat.Ce se poate intampla cand doi adolescenti incapatanati si orgoliosi se afla in aceeasi casa? Mai ales cand sentimentele lor nu sunt exact ce se asteptau ei sa fie.Poate o intamplare nu prea fericita sa-i faca sa-si dea seama ce simt cu adevarat?"
AICI găsiţi 17 capitole scrise.

2. "Who the hell can help me?"
Rezumat: "Isabella Swan.Un vampir in varsta de 18 ani in aparenta ,o creatura fara suflet,fara inima si emotii.Ea sta cu familia Cullen singuri pe care nu i-ar lasa la greu si laa care tine.Un vampir care bea sange uman dar si de animal.Oare exista ceva sau cineva care sa o schimbe ? Daca da,atunci va putea acel ceva sau cineva sa faca asta?
„Cine sunt? Isabella Swan.Cum sunt? O creatura fara suflet si inima foarte puternica.De ce sunt asa? Pentru ca asa vreau.Ce-mi place? Simplu:Sangele.Ce ma poate schimba? Nimic.
Mai vreti sa stiti ceva? Urasc oamenii si orice tine de lumea lor patetica.Nu ca alte creaturi m-ar incanta.Singuri importanti pentru mine familia pe care nu am avut-o.Orice alta creatura se poate duce dracu.”
Si acum…Edward Masen.Cel mai popular baiat di liceu si in acelas timp si cel mai mare playboy al liceului.O iesire cu prietenii,cateva pahare de bautura.Cine ar fi crezut ca aceste doua lucruri iti pot schimba viata pentru totdeauna?"
AICI găsiţi prefaţa, plus 4 capitole.

Kyky scrie "Tragedia"
Recenzie: "Titlul cartii este "Tragedia" , care deja duce cu gandul la drama. Dupa moartea tatalui sau, Adryanna, o fata de 18 ani, nu-si mai gaseste fericirea. Mama ei se recasatoreste cu un barbat mult mai tanar decat ea, si lucruri ciudate incep sa se petreaca. Isi aminteste din cand in cand lucruri marunte despre moartea tatalui ei, care duc la un caz de science fiction. Incepe sa scrie intr-un jurnal, pe care l-a primit de la el insusi la varsta de 17 ani, si primeste de fiecare data raspunsuri, de la cine altcineva, daca nu de la spiritul parinelui sau protector? Cand crede ca nu mai exista nici o speranta si nu indrazneste sa mai apeleze la fericire, il intalneste pe el, un tanar chipes, numit Michael. Se indragostesc unul de altul, si la fiecare imbratisare au impresia ca se cunosc de un veac. Dar si Michael a avut un trecut tragic, si a suferit la fel de mult ca si Adryanna. A fost smuls brutal din bratele mamei sale si obligat sa munceasca pe strazi pentru a strange bani. Cand in sfarsit fata se hotaraste sa scrie in jurnal despre acest necunoscut, afla de la spiritul tatalui sau ca Michael ii este frate, astfel relatia lor fiind compromisa. O forta izbitoare si necunoscuta se indreapta insa spre Seattle, cu o putere zdrobitoare. Si acea forta era sortita sa-i desparte pe cei doi frati, din cauza puterii ce o detineau cand erau impreuna. Forta o reprezinta un vampir. Dar nu este orice fel de vampir. Este un vampir care se furiseaza in visele oamenilor, si le absoarbe sangele prin intermediul amintirilor si cosmarurilor lor. Adryanna si Michael sunt tinta lui principala. Hotarasc sa plece in lume, ca acel lucru sinsitru sa nu mai bantuie si mintile apropiatilor lor. Dar intunericul nu le da pace, si e timpul ca primele puteri sa se manifeste. Afla ca sunt speciali, ei reprezentand lumina, fiind doi ingeri, ca tatal lor. Se lupta neincetat cu raul, si dupa o lupta crancena, cu multe peripetii, binele castiga. Dar acel rau era Kail in persoana, care voia cu orice pret sa-i desparta. Dar in acesti doi adolescenti, iubirea inca mai mocneste si simt nevoia sa fie impreuna. Insa aceasta ar putea fi o greseala fatala.... Daca il maniezi pe Dumnezeu. Asa ca se vad nevoiti sa renunte la postura de protectori si sa devina niste oameni normali, pentru a putea duce o viata linistita impreuna. Totusi, puterile inca le mai curg prin vene, si sunt convinsi ca ar putea face orice pentru a fi impreuna si pentru a aduce binele in lume.
Inceputul contine in cea mai mare parte drama, dar continua cu gustul aromat al SF-ului si cu o poveste de dragoste nimicitoare dintre doi frati..."
AICI puteţi citi cele 4 capitole.

Livia scrie "The night behind happiness"
Rezumat: "Jacocb si Bella se iubesc . Dar ce se va intampla cand Edward Cullen , vampirul , va intra in viata Bellei , devenind un prieten bun ? Edward e indragostit de Bella , nu e o dragoste prieteneasca , dar nu ii dezvaluie adevarul stiind ca e fericita cu Jacob , nedorind sa ii complice viata . Ce intorsatura va lua povestea lor atunci cand Jacob se va transforma in varcolac ? Va rezista dragostea dintre cei doi ? Puteti afla doar citind."
Dacă vreţi să citiţi, clik AICI.

Gaby a tradus un one-shot, intitulându-se "La sua cantate" ( Noaptea nunţii din pdv al lui Edward ) şi îl găsiţi AICI.

Veronica scrie "Dragostea doare"
Rezumat: "Vesnica istorie de dragoste. Ea se indragosteste de El. El se foloseste de naivitatea ei. Dar ce se intampla atunci cand Ea deschide ochii?"
AICI puteţi citi cele 7 capitole scrise.


EDIT LATER:
Ramona scrie "Academia Vampirilor - o poveste cu Jill Mastrano Dragomir”
Rezumat: "“Academia Vampirilor- o poveste cu Jill Mastrano Dragomir”, sau “Academia Vampirilor-JMD”,cum o voi mai numi, este un fanfic “Academia Vampirilor”, care prezinta povestea lui Jill, o fata moroi. Seria AV a fost incheiata cu volumul 6, iar acest fanfic ne plaseaza la cateva luni dupa ultima actiune din carte... "
AICI puteţi citi primul capitol.

35 de comentarii:

  1. Multumesc, multumesc, multumesc!:))
    De ce? Pentru ca imi promovati fic-ul. Ce pot spun?Sper sa nu dezamageasca pe nimeni:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Prospaturi noi? O mica modificare...

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  3. Am modificat eu Miku. Alexya e obosita, e venita de pe drum, si e firesc sa greseasca.
    Ne-am bucura daca ai comenta si la lucrurile bune pe care le facem, nu doar la cele rele. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce rea pare Myuuuki.Nu am mai vazut-o vreodata comentand dar acum comenteaza :( poate doar invidioasa pe voi fetlor sunte-ti superbe fetelor

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa-i, sunt invidioasa.
    Well, am atras atentia asupra unei greseli, nu am dat cu tunul.

    Azi dimineata chiar ma gandeam cat de mult a evoluat blogul in ultimul an.
    Meritati toate laudele, nu ar trebui sa va simtiti ofensate.
    Asa-s eu, mai atenta la detaliile astea.

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  6. dar nu ne simtim ofensate. doar am spus ca ne-ar placea sa te "auzim" mai des pe aici. :))
    si gata, end of story va rog. nu vrem discutii. o zi frumoasa ambelor! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. In regula, pentru ca mi s-a deschis apetitul.
    Gorgeous!

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  8. scz miku numai ca asa sunt eu ma aprind mai repede cand bunul este acoperit cu ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai bn tu ?? Ce logica ? =)))

    RăspundețiȘtergere
  10. se vede :)) numai caq suna ciudat :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Uuuu...prospaturi ! De cand asteptam eu asta ! Dar mai astept putin , pana se mai aduna cateva capitole si apoi ma pregatesc de citit ! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar stiu ca Kyky a facut rezumatul intregului fic , nu gluma ! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca am sa citesc " Cand soarele rasare " . Pare interesant . Cel putin rezumatul !

    RăspundețiȘtergere
  14. Si "Love change everything " Pare promitator . Cel putin , rezumatul mi-a captat atentia !

    RăspundețiȘtergere
  15. MAMAAAA !!!!! Cat imi place cand apare un fic nou !

    RăspundețiȘtergere
  16. Sper doar sa posteze des continuarile !

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat despre rezumat, il facusem mai demult, cand participasem la un concurs si trebuiau amanunte!:))

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa obijnuiesc si eu sa fac Styeph astept capitole si apoi incep :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Sincer nu am stiut dar ea mi-a scpus mai devreme de acest post deci nu m-a luat in surprindere Steph :)

    RăspundețiȘtergere
  20. iti dai seama la ce poezii mari scrie :))

    RăspundețiȘtergere
  21. da si mie mi se pare intersant steph are un rezumat promitator :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Uhh Kyky a mai participat la un concurs fara sa stim :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma bucur ca Irina scrie un fic

    RăspundețiȘtergere
  24. He he!:)) Cine scrie poezii mari? Eu nu cunosc pe nimeni:))

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca e sa ma concurez cu tine la lungime imi dai clasa Irina :)))

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu ma bucur ca tu te bucuri ca noi ne bucuram ca tu te bucuri :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Totusi Kyky , nu ne-ai spus daca ai castigat . Stii tu , la celalalt concurs !

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu, a castigat DeDe cu "The Poor Gardener" =)) Pe blog`ul Ellei:D

    RăspundețiȘtergere
  29. :)) i'm so happy and proud :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!