joi, august 04, 2011

"Cercul Secret" de L.J.Smith

 RITUALUL
Primul volum din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith

O fascinantă poveste despre iubire, mistere întunecate
şi puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri
Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH

CORINTeens, imprint al editurii CORINT JUNIOR, publică prima sa serie fantasy – CERCUL SECRET. Aceasta este scrisă de L.J. Smith, autoarea seriei bestseller naţional şi internaţional Jurnalele Vampirilor, apărută la editura LEDA.
Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith au fost adaptate pentru televiziune, serialul având premiera în toamna lui 2009.
Din această toamnă, Cercul secret va deveni şi serial, bucurându-se de contribuţia aceluiaşi scenarist care lucrează şi la serialul Jurnalelor Vampirilor.

Cumpără de AICI
PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASĂ…

Forţată să se mute din însorita Californie în mohorâtul orăşel New Salem, Cassie tânjeşte la început după vechea ei viaţă.
Cu timpul, se simte ciudat de legată de un grup de adolescenţi care face legea în şcoala ei. Iniţiată în sabatul vrăjitoarelor, care stăpâneşte acolo de secole, este atrasă în Cercul secret şi are parte de o aventură năucitoare şi terifiantă.
Dar atunci când se îndrăgosteşte de misteriosul Adam, Cassie are de făcut o alegere dificilă: să folosească sau nu forţele întunecate pentru a-şi atinge scopul? O singură mişcare greşită ar putea însemna sfârşitul!
  
Traducere din limba engleză de ADRIAN DELIU
ISBN: 978-973-128-355-5              
Format: 13x20 cm, 288 pagini, copertă cartonată
Preţ: 39,90 lei
Colecţia: Fantasy

LISA JANE SMITH este o scriitoare americană care trăieşte într-un orăşel din nordul Californiei. Este autoarea a peste douăzeci şi cinci de cărţi, printre care trei trilogii (The Secret Circle – Cercul secret, The Forbidden Game, Dark Visions), trei serii (The Vampire Diaries – Jurnalele Vampirilor, NightWorld şi The Night of the Solstice) şi numeroase povestiri.
Romanele ei combină mai multe genuri – horror, science-fiction, fantasy şi romance – şi sunt populate de personaje de o frumuseţe neobişnuită – fie că sunt oameni sau fiinţe supranaturale –, majoritatea foarte tinere (sau care par foarte tinere). Conflictul este de obicei între bine şi rău, între lumină şi întuneric, gravitând în jurul unui personaj central ambiguu, care, încercând să seducă eroina principală pentru a o atrage în lumea lui întunecată, sfârşeşte prin a renaşte el însuşi în lumină.

 Din aceeaşi serie au mai apărut:

CAPTIVA
Cartea a doua din trilogia CERCUL SECRET de L.J. Smith
Cumpără de AICI
Traducere din limba engleză de ADRIAN DELIU

ISBN: 978-973-128-357-9              
Format: 13x20 cm, 256 pagini, copertă cartonată
Preţ: 39,90 lei
Colecţia: Fantasy

PUTEREA
Cartea a treia din trilogia CERCUL SECRET de L.J. Smith
Cumpără de AICI
Traducere din limba engleză de Carmen Botoşaru
ISBN: 978-973-128-358-6
Format:13 x 20 cm, 288 pagini, copertă cartonată
Preţ: 36,90 lei
Colecţia: Fantasy



Editura LEDA a publicat începând din martie 2010 seria
JURNALELE VAMPIRILOR de L. J. Smith

11 comentarii:

  1. Am auzit ca se va face , sau s-a facut si un film despre cartile astea .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu mi-au placut carile fantasy si since fiction Imi place Cercul secret.Cu vrajittoare.Cand ma gandesc la magie,ma gsandesc la Herry potter care s-a terminat :((

    RăspundețiȘtergere
  3. O sustin pe ThePoorGardener, imi aduc aminte de Harry Potter. Mi-am achizitionat cartile, vreau sa ma apuc sa le citesc cat mai curand!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu , mi-as fi dorit sa ma fi nascut vrajiroare . Pur si simplu ma fascineaza chestiile magice .

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw ! Chiar ! Voi nu v-ati gandit niciodata cum ar fi fost sa au superputeri ?
    Eu da . Si inca cum ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand eram mica credeam ca am puteri magice si incercam sa ma concentrez sa misc obiecte de prin casa . Intotdeauna ma enervam . De ce nu puteam sa am si eu o putere magica ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand eram mica, erau niste desene, "Witch". Si eu si verisoara`mea ne inchipuiam ca suntem vrajitoare si avem puteri=)) OMG!Ce copii nebuni!:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar ar fi cool:)) Sa putem sa facem chestii "magice":))

    RăspundețiȘtergere
  9. L.J.Smith este o scriitoare pe cinste! Dupa 7 volume de VD publicate(de fapt 6, al 7`lea va fi publicat in septembrie=> cadou de ziua mea=))), plus 3 volume de Jurnalele lui Stefan, acum si seria asta. O admir si respect, sincer.

    RăspundețiȘtergere
  10. Plus ca am citit prima carte din serie si e grozava! Vreau sa mi le cumpar si pe urmatoarele 2, ca apoi sa ma pot lauda ca am mai citit o serie incantatoare a lui L.J.Smith.:))

    RăspundețiȘtergere
  11. dar totusi toti autorii urmaresc un lucru bani si faima :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!