luni, august 22, 2011

Când moartea spune o poveste, chiar trebuie s-o asculţi !

Hoţul de cărţi – din 25 august!
O carte senzaţională, care a captivat încă de la publicare ei şi a câştigat de atunci tot mai mulţi admiratori, numărând acum milioane şi milioane de fani.

La vârsta de 30 de ani, australianul Markus Zusak se evidenţiase deja ca unul dintre cei mai inovatori şi poetici romancieri ai zilelor noastre. Odată cu publicarea Hoţului de cărţi, el a devenit un “fenomen literar”.

Hoţul de cărţi este o poveste despre puterea cuvintelor de a crea lumi. Cu o scriitură superb măiestrită şi arzând cu intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile poveşti ale timpurilor noastre. 

PREMII:
2006 – Commonwealth Writers Prize for Best Book (South East Asia & South Pacific)
2006 – Horn Book Fanfare
2006 – Kirkus Reviews Editor Choice Award
2006 – School Library Journal Best Book of the Year
2006 – Publishers Weekly Best Children Book of the Year
2006 – Booklist ChildrenEditors’ Choice
2007 – Book Sense Book of the Year
2009 – Pacific Northwest Young Readers Choice Master List[5]

Romanul lui Zusak este un act înalt de inventivitate şi supleţe emoţională.” THE AUSTRALIAN
O poveste genială şi excentrică… o carte superbă pe care o veţi recomanda fiecărui om pe care îl veţi întâlni.” HERALD SUN

Este anul 1939. Germania nazistă. Ţara îşi ţine răsuflarea. Moartea nu a avut niciodată mai mult de lucru, şi va deveni chiar mai ocupată. Liesel Meminger şi fratele ei mai mic sunt duşi de catre mama lor să locuiască cu o familie socială în afara oraşului München. Tatăl lui Liesel a fost dus departe sub şoapta unui singur cuvânt nefamiliar - Kommunist -, iar Liesel vede în ochii mamei sale teama unui destin similar. Pe parcursul călătoriei, Moartea îi face o vizită băieţelului şi o observă pe Liesel. Va fi prima dintre multe întâlniri apropiate. Lângă mormântul fratelui ei, viaţa lui Liesel se schimbă atunci când ea ridică un singur obiect, ascuns parţial în zăpadă. Este Manualul Groparului, lăsat acolo din greşeală, şi este prima ei carte furată. Astfel începe o poveste despre dragostea de cărţi şi de cuvinte, pe măsură ce Liesel învaţă să citeasca cu ajutorul tatălui ei adoptiv, care cânta la acordeon. În curând, va fura cărţi de la incendierile de cărţi organizate de nazişti, din biblioteca soţiei primarului, şi de oriunde le mai putea găsi. Hoţul de cărţi este o poveste despre puterea cuvintelor de a creea lumi. Cu o scriitură superb măiestrită şi arzând cu intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile poveşti ale timpurilor noastre.

Săptămâna aceasta editura Rao vă propune cărţi SF. Aflaţi care sunt titlurile dând click pe banner.
BannerFans.com


Nu primeşti încă mailurile editurii? Intră pe situl www.raobooks.com, înscrie-te la newsletter şi poţi primi o carte gratis din selecţia propusă!

10 comentarii:

  1. Doamne! Cartea asta cred ca e geniala:X
    Cand moartea spune o poveste, trebuie sa o asculti:X
    Bestial:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Awh <3 Si oferta, 9 lei pe carte:x
    Tare:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha ! Imi plac ofertele astea de carti . :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, mie imi spui?:)) Ma innebunesc<3

    RăspundețiȘtergere
  5. vai vai cred ca mi se imprastie balele pe la gura :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. scuzati-ma de expresie fetlor nu vrea sa par chiar atat de innebunita :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. wow ce chestie :() am ramas uimita cand moartea zice o poveste ascult-o :((( ma face sa plang

    RăspundețiȘtergere
  8. si mie imi plac ofertele steph si mie :(((((()))))))))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!