joi, iunie 23, 2011

New Fics

Alexandra scrie două fan ficuri:
1. " Căile Destinului "
Rezumat: " "Caile Destinului sunt scrise pe foia vietii si nu ne putem impotrivii sortii, asa ca urmam ceea ce ne-a fost scris; dar pana a implini acest lucru trebuie sa depasim obstacolele vietii!" Acest lucru il vor afla si Bella impreuna cu Edward. Actiunea se petrece cam dupa 50 de ani de la plecarea lui Edward. Familia Cullen revine in ploiosul oras Forks pentru a o reintalni pe Bella.Oara o vor gasi?Si daca da... cum? "
Aici puteţi găsi cele 20 capitole scrise.


2. Povestea ei" 
Rezumat: " Povestea ei - Capitolul 1:Viata - o continua lupta relateaza o poveste a unei fete ce viata ei este o continua lupta a sentimenteleor si al schimbarilor. In aceasta poveste este urmarita evolutia rapida a personalitatii unei fete ce din lovitura in lovitura trece prin multe schimbari care la un moment dat psihicul ei va fi afectat. Luiza Alexis Nasadriu/Maya Adel King este personajul principal ce duce un razboi cu ea insasi si viata. Un razboi ce va avea consencinte! "
Aici găsiţi primele 3 părţi scrise.


Mayavidya scrie " Love and pain "
Rezumat: " Prima dragoste, dar si ultima… Doi tineri se cunosc, invata impreuna ce e iubirea, traiesc impreuna clipe fericite, dar si clipe dureroase, sunt unul alaturi de altul la bine si la greu. Dar ce se intampla in momentul in care cei doi devin dependenti unul de altul? El incearca prin diferite metode sa scape de ea si de iubirea sufocanta ce i-o purta ei. Ea o sa fie pierduta fara el, nu o sa poata renunta la el si la dragostea lor. Dar ultima tradare a lui, o va darama, iar ea simte, are o premonitie, ca viata ei se apropie de sfarsit.
Cum se va termina povestea celor doi? Va fi un sfarsit dramatic sau unul fericit? "
Aici puteţi citi prefaţa şi primul capitol.


BloddyDoll scrie un fan fic care nu are nume ( sperăm că pe parcurs să găsească unul )
Prefaţa: " Misty a deschis ochii cu frica. Durerea provocata de coltii lui Zero era prezenta. Isi simtea gatul in flacari , ochii ii lacrimau si isi simtea corpul de parca cineva o calcase in picioara… Zero era deasupra ei cu ochii ingrijorati si cu o mana in parul ei roscat, invartind o suvita.
Zero se uita cu ochii lui ingrijorati la fata frumoasa a lui Misty cum isi pierdea incet incet roseata. A oftat incet. Se intreba daca ii va mai vedea zambetul plin de viata acum ca era o moarta vie… "
Aici veţi putea comenta. 


Miri a scris un one-shoot numit " Lucas Scott " . Pentru a putea citi, click aici.


Vă doresc o zi cât mai frumoasă şi lectură plăcută!

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!