luni, iunie 27, 2011

New Fan Fics

Aysel scrie " Balul Deşertăciunilor "
Rezumat: " O minte bolnavă, încurcată ca un labirint. O minte întunecată, neînţeleasă. Un trecut întunecat. Cu asta se confruntă Aleena o tânără psihilog. Cu cât pătrunde mai adânc în labirint cu atât are mai multe şanse să se piardă nu numai în labirint ci şi în acei „ochi căprui plini de suferinţă.” "
Aici găsiţi primul capitol.

Juliette Kraft ( Juliette ) scrie " Lonicera "
Rezumat:  ” Uneori, gândurile mi se precipită încercând să iasă la suprafaţă….încerc să le comprim. Deseori îmi privesc gândurile cu uimire şi mă întreb: sunt oare ale mele? Într-un haos de idei şi voci suprapuse ai încercat vreodată să le asculţi pe fiecare în parte fără să îţi agiţi sufocată mâinile încercând să apuci aerul?”
Aici veţi putea citi prologul şi primul capitol.

Wattzy scrie " Mi-e dor de noi "
Rezumat: " Ce se intampla cand Bella e parasita de Edward pentru sora ei , Alice... Iar pe deasupra Jasper e un rebel indragostit pana peste cap de Bella... Cei patru nu sunt constienti ca defapt sufera de “gelozie majora” si isi fac rau singuri incercand sa se amageasca ca defapt nu il iubesc pe partenerul celuilalt... Dar totul ia o intorsatura majora , cand Bella are un copil cu Edward , care mai apoi e casatorit cu Alice... Micuta Emily e obligata sa suporte lipsa tatalui si suferinta mamei... Dar intr-un final , toti cei 4 se reintalnesc...Oare cum arata viata lor atunci ? Jazz casatorit cu Hanna , Bella cu Emm si Emily , Eddi cu Alice si Jacob cu Rose... O adevarata complicatie , caci in continuare ei iubesc pe alcineva... Oare destinul ii va face sa isi vada greselile ? "
Aici puteţi citi prologul şi prefaţa.

Deya scrie " Ce înseamnă liceu "
Rezumat: " Este vorba despre Isabella Swan,o fata obisnuita adica simpla care nu supotra viata de liceu,o uraste.Singura ei prietena este Alice Cullen ,dar Alice este si sora lui Edward Cullen mai numit si "bad boy" sau "dork",el incearca sa ii faca viata grea lui Isabella.poate din acest motiv ea uraste liceul.Pe parcursul ficului Isabella adica Bella va invata "ce inseamna liceu" si va afla ca acesta nu ascunde numai parti rele. "
Aici găsiţi primul capitol.

Afrodita scrie " Un înger fără aripi ".
Rezumat: " Este un roman, care mă implineşte şi mă face să fiu cu adevărat fericită. E un roman dedicat unei persoane dragi, e un fel de caiet cu amintiri şi trairi. Este vorba despre o asistenta medicala care s-a hotărât să meargă pe campul de lupta doar pentru a găsi persoana care îi furase inima pentru veci. A renunţat la tot pentru el şi pentru a scăpa de suferinţa ce o apasa. Reuşeşte să-l găsescă şi trece prin diverse stări. Începe singură pe ea să nu să se înţeleagă, în inima ei se dă o luptă între vise şi realitate. Unele fragmente descriu stări prin care eu singură am trecut.
Au ramas cicatrici adânci pe spatele meu de la aripile ce le-ai frânt. Îmi mai este dor să zbor, să simt vântul, să fiu deasupra tuturor problemelor, durerii, singurătaţii, suferinţei, chinurilor, dezamăgirii. Puteam să visez şi să sper ca tot timpul cerul libertăţii îmi va aparţine. Dar...a venit acea zi când trebuia să-ţi întorc darul preţios. Tu, erai aripile mele, prezenta ta în viaţa mea mă făcea să mă rup de la pământ şi să plutesc asemenea unui fluture, plin de viaţă care s-a străduit tot timpul să meargă înainte... "
Aici veţi găsi o mică parte din roman.

Dede scrie trei fan ficuri.
1. " The beauty and the gardener "
Rezumat: " Edward Cullen este baiatul sarac de 17 ani ce si-a pierdut familia intr-un accident fatal. Cu aceasta intamplare macabra, fratele tatalui sau, a dat de oportunitatea de ai lua averea, iar astfel Edward din baiatul bogat a ajuns sa-si piarda casa si averea. El este obligat sa-si ia un job si gaseste adapost si hrana la portile casei familiei miliardare Swan ca si gradinar. Isi va pata baiatul de liceu mainile cu aceasta munca inselatoare?
Bella Swan este fata din portelan greu de topit si rece ca gheata, care nu a mai putut schita niciodata un zambet dupa incidentul cu fostul iubit. Implinind 17 ani, parintii ei ii dau cheia palatului si pleaca in lume pentru munca timp de un an si jumatate.Va reusi cineva sa-i topeasca inima printesei de gheata? Este prea mult sau prea putin acest timp? Si ce se va intampla mai ales intr-un an si jumatate? "
Aici puteţi citi primul capitol.

2. " Do you recognize me? "
Rezumat: " Isabella Swan care duce o viata foarte trista si melancolica de la varsta de doar 16 ani, este lasata balta de cel mai bun prieten al ei. Ea in lipsa lui isi da seama ca nu simte doar prietenie,ci mai mult. Ea fiind o milionara,parintii ei o obliga sa intre in lumea cea dura si cruda,sa devina cunoscuta, sa fie vorbita chiar si de boschetari.Insa,Isabella de la varsta de 16 ani si-a uart parintii,ca ei au fost cei care au despartit-o de Edward de iubirea vietii ei. Sa va innecati ochii in lacrimi in aceasta poveste de dragoste. "
Aici puteţi citi prefaţa, împreună cu primele două capitole.

3. " Stars among mistakes "
Rezumat: " Bine ati venit in lumea stelelelor! Pe unde gelozia, iubirea, ura, adevarul si minciuna va bantuie... de unde nu mai aveti cale de intoarcere! Asta este lumea care se invarte in jurul celor 6 adolescentii! Cititi si imaginati-va !O lume, unde odata ce pasesti in lumina reflectoarelor, nu mai ai cale de scapare... Blituri, camera de fotografiat, reviste, barfe, minciunii, asta va fi lumea Bellei, dupa ce va termina facultatea de actorie. Ce se va intampla atunci cand ea accepta sa joace in filmul Twilight? Ce se va intampla cand isi va revedea colegii? Rosalie, Alice, Jazz, Emmet si Edward!? Ce se va intampla? Va spunem noi ce se va intampla! Va incepe razboiul intre stelele! Unde stelele mint pentru popularitate, unde barfesc pentru razbunare, unde lupta cu adevar ca sa nimiceasca minciuna, unde viata lor se schimba pentru todeauna! Ce se va intampla in continuare nici noi nu stim! Veti stii atunci cand veti citi Stars among mistakes! "
Aici găsiţi primele 6 capitole scrise.

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!