marți, iunie 28, 2011

Music for our souls (7)

Deşi afară vremea e urâtă şi plouă (cel puţin la mine) , vă ofer în dar spre audiţie o piesă calmantă, cu un videoclip foarte frumos, care te duce cu gândul la mare (fiind vară, toţi visăm la câteva zile pe care să le petrecem bălăcindu-ne în apa călduţă şi sărată sau plimbându-ne pe faleză). Melodia asta parcă te invită să visezi cu ochii deschişi, şi are un efect relaxant, plăcut. Sper să vă placă la fel de mult ca nouă. Şi nu uitaţi, încă aşteptăm recomandările voastre !
   Ry Cumming - Always Remember me


"Watch me as I fall
Into the water calling
Watch me as I sink
Into the sea and always..
 .. remember .. me. "

4 comentarii:

  1. P.S: De ce nu incercati sa puneti si melodii de la Lady Antebellum?:) Mi se pare ca sunt o formatie deosebita, si au niste muzica de calitate. Va recomand "Need you now" si "Just a kiss":X

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce reactie sa am .Imii placeeeeeee :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da si mie imi place Lady antebellum .Mult inclusiv Need you now.:) dar si eu am o propunere sa punet-i plumb sau Within temptation sau evanescence poate :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!