miercuri, iunie 22, 2011

The magic of words (4)

Obișnuiam să o văd pe Mihaela Rădulescu ca pe vedeta tv de succes, dar oarecum superficială, care nu îmi spunea multe ca om. În cărțile ei însă (”Despre lucrurile simple”, ”Niște răspunsuri”etc.), veți descoperi, ca și mine, latura ei profundă, iar de paginile lor, care sunt de suflet și conțin anumite citate și pasaje superbe, vă veți atașa majoritatea.

"Bărbatul tău ţi-a ieşit în cale cu painea şi sarea vietii,imbraţişarea lui are exact forma zâmbetului tau,iar în ochii lui se vede norocul de a te fi intalnit.
Lui nu trebuie să-i ceri nimic pentru că-ţi dă totul.
Pe el nu trebuie să-l minţi cu nimic,pentru că inţelege orice[..].
Bărbatului tău ideal îi zâmbeşti şi-n somn pentru că iubirea ta nu adoarme nicicând,iar respiraţia lui te sincronizeaza cu universul în care ţi-a fost dat să trăieşti.[..]
Poate că trece in momentul ăsta pe sub fereastra ta,sau prin biroul tău,poate mâine va traversa strada odată cu tine..
Ridică ochii şi vei şti-nu mă întreba cum.."

”Sensibilitatea din noi are nevoie de lacrimi. Poate că în ceaţa unui plâns calificat, de femeie care iubeşte degeaba, de femeie uitată sau părăsită, de mamă chinuită, se află cele mai multe răspunsuri despre cine suntem, cât de frumoase şi de vii şi de minunate suntem. ”(”Nişte răspunsuri”)

"Cand nu stii ce simti, cand nu stii de ce esti agitat, nervos, cu capu-n nori si cu gandurile vraiste, nu da vina pe tine - recunoaste ca ti-e dor si uita-te spre fiinta care te-a ravasit. Du-te pana la ea si vei da... de tine, intreg."

”Dorul e rezumatul perfect a ceea ce contează cu adevărat în viaţa ta.”

”Am ales să trăiesc cu detaşarea păsării călătoare: dacă e anotimpul fericirii mele, stau şi-i ofer lecţii gratuite de zbor... Dacă vine ceaţa, şi peste ceaţă, frigul, şi peste frig, îngheţul, plec cât pot de repede în zări calde, ca să nu mor iubind...”

”Continuă să colecționezi trupuri, gemete și fiori. Știu că asta faci, îti place la nebunie să fii colecționar, dar nu proprietar, nu vrei să-ți aparțină nimic din ce aduni..” (”Nişte răspunsuri”)

“[...] știu sigur că unui bărbat îi trebuie mult mai mult curaj să plângă decât să fie de piatră, așa că admir ca pe o operă de artă orice față plânsă de bărbat.” (”Nişte răspunsuri”)

“Ești frumoasă…altfel. Ești frumoasă ca o femeie pe care am s-o iubesc eu, într-o zi. Ești frumoasă de parcă ești a mea.” (”Nişte răspunsuri”)

7 comentarii:

  1. Mihaela Radulescu are un editor care ii face cartile sa sune...sa sune intr-un fel. Deci sa il felicitam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt magnifice citatele:X Nici nu o stiam pe Mihaela Radulescu;)):">,dar ce e cert,e talentataaa:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. wow sun magnifice cuvintele alese Citatul in sine e magnific :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Scrie chiar frumos Mihaela, am auzit de cartea asta insa nu am citit-o.
    P.S. imaginile imi plac muuult

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai citate frumoase:D.Mai ales al doilea:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am citit cartea, si nu-mi vine sa cred ca nu am citito, pentru ca citatele sunt foarte frumoase, profunde, demne de remarcat.
    Poate, intr-o zi , o sa am placerea de a pune mana pe carte, caci nu mi-ar parea rau!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!