miercuri, iunie 08, 2011

Concurs Tritonic (2)

Hello ! Am revenit cu un nou concurs, cel pe care îl organizăm lunar cu ajutorul partenerului nostru, Editura Tritonic.

Ce trebuie să faceți ? E simplu. Să lăsați aici un comentariu în care să răspundeți la întrebarea: ”Care sunt cărțile care v-au atras atenția de la Editura Tritonic și pe care doriți să le citiți ?”. Cu cât ne spuneți mai multe titluri, cu atât mai bine, deoarece scopul nostru e să aflăm preferințele voastre și să ne fie mai ușor să le alegem pe cele pentru viitoarele concursuri, în funcție de ce vă doriți voi. 

Vor fi doi câștigători, extrași prin tragere la sorți, și fiecare va câștiga două din cele patru cărți de mai jos. Data limită de participare: 5 iulie. Dacă doriți lămuriri despre cum se aleg cărțile ne puteți întreba prin comentarii și vă vom spune. 

Volumele sunt din categoria fantasy/sf/polițist, și dacă nu vor părea cunoscute după titlu și coperte, dacă veți citi sinopsis-ul fiecăreia sunt sigură că veți fi atrași de subiectele lor, deoarece par foarte interesante. Acestea sunt premiile :


1. „Mary renăscută” de Camille de Angelis

Lucy Morrigan, o tinara cercetatoare in domeniul geneticii, traieste impreuna cu iubitul ei, Gray, in vechiul conac al familiei. Inconjurati de patru generatii de haine, fotografii, mobile si amintiri, viata lor se desfasoara la distanta de lumea moderna, exceptie facind laboratorul suprautilat din pivnita. Lucy isi doreste copii si o cariera stralucita. Frustrata de esecurile in ambele directii, ea se hotaraste sa faca ceva pentru a si le implini pe amindoua. Folosind o picatura de singe colectata de pe o batista gasita in podul casei, ea incarca, si reuseste, s-o cloneze pe bunica ei, Mary. Dar in loc sa obtina un copil, Lucy aduce la viata o Mary de douazeci si doi de ani. Aceasta se trezeste intr-un soi de deja vu: vie intr-o casa care nu mai este a ei, inconjurata de obiecte care i-au apartinut intr-o viata pe care deja a trait-o, dar pe care nu si-o mai aminteste. Un debut remarcabil, Mary Modern propune o analiza a consecintelor dorintelor noastre. 


2. ”Crime perfecte dincolo de oglindă” de Oana Stoica Mujea
Sunt doar eu și ea.

Două suflete îngemănate ce se privesc într-o oglindă. O văd. Mă vede. O simt. Mă simte. Suntem două și totuși una, ca în Sfânta Rugăciune. Două suflete abandonate ce se leagă de o singură inimă. De un singur trup.            Suntem două, dar eu sunt singură.

Poate că nu murise atunci. Poate că murise cu mult timp în urmă. Încă de când Viviana o părăsise şi pusese prima oară piciorul pe moşie. Încă de când Crescentia îi spusese că viaţa e un vis pe care trebuie să-l trăieşti cu demnitate. O piesă de teatru, din care nimeni nu iese învingător, doar moartea.



“În spatele oglinzii suntem tot noi, noi cei adevăraţi, fără reţineri, fără credinţe false. Noi, aşa cum suntem, dezbrăcaţi de toţi şi de toate.”



4. ”Zânele punkiste din New York” de Martin Millar

Zinele lui Millar sunt cu totul diferite de cele din povestile copilariei: sunt zine carora le place sa-si vopseasca parul, sa bea whisky, sa manince ciuperci vrajite, sa cinte la vioara si sa se ia la bataie cu alte zine. Povestea incepe cind doua zine scotiene exilate din patria lor se trezesc in New York. Morag si Heather descopera uimite noul mediu, dar incearca sa se integreze. Afla ca nu sunt singure in marele oras, si conflictele cu zinele de toate nationalitatile nu inceteaza sa apara. Drumurile celor doua se despart la un moment dat; Morag se imprieteneste cu Kerry, o tinara frumoasa, dar singura, ce sufera de boala Crohn; Heather ramine cu Dinnie, poate cel mai jalnic, antisocial si supra-ponderal violonist din istoria umanitatii. Kerry este preocupata de completarea unui alfabet floral. Dinnie are o chirie de platit. Morag si Heather incearca sa-i faca pe cei doi sa se indragosteasca unul de celalalt. Personajele sunt neconventionale, fascinante si atragatoare.  



Orasul e Copsa Mica. Acoperit de Negru de Fum.
Exista o banca, Banca Renasterea-care da imprumuturi oricui cu conditia sa accepte un cip care citeste gandurile.
Exista o boala ciudata aparuta de nu se stie unde care decimeaza populatia, o combinatie intre ciuma si polio, numita "sindromul copacilor rasuciti de vant".
O companie de produse farmaceutice care in loc sa faca medicamente pentru boli lanseaza boli pentru medicamente.
Un tata al carui copil imbolnavit de SCRV-sindromul copacilor rasuciti de vant - mai are medicamente doar pentru cateva zile si incearca sa obtina banii pentru tratament prin orice mijloace.
In esenta atmosfera este stranie, banca e intr-o ruina ca cea de la Rasnov... se intampla tot felul de ciudatenii cu decorporalizari si altele.
Si asa incepe razboiul sfarsitului lumii.







Mult succes tuturor participanților !! Mulțumim sponsorului, Editura Tritonic !



67 de comentarii:

  1. Stii:D

    eu locuiesc exact langa Copsa Mica;))

    fac cu trenul in jur de 10 minute:)) pana acolo.
    Sunt chiar curioasa cum e cartea:X

    Bafta participantilor:D
    PS. Premiile sunt super:D

    mmada

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa citesc Razboiul reginelor Vol I si II.
    De cand am citit descrierea fiecarei cartii m-au facut curioasa ,dorindu-mi sa cunosc intreaga poveste,sa aflu fiecare detaliu si sa aflu finalul.Mi-a trezit curiozitatea.As vrea tare mult sa le am,poate cine stie le voi primi cadou.

    RăspundețiȘtergere
  3. am mai citit de la editura tritonic si chiar au carti faine. ce mi-ar placea sa citesc ar fi A doua luna plina, am citit-o pe prima si Sa iubesti un inger.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar placea sa citesc "Mistere venetiene"! Mi se pare o carte interesanta si perfecta pentru a fi citita in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartile de la Tritonic pe care mi-ar placea sa le citesc sunt: A doua luna plina, Sotia calatorului in timp, Casa secreta de Edgar Wallace.

    RăspundețiȘtergere
  6. Valeriu Stancu, Suflete cu ieşire la mare;
    Bogdan Hrib, Ucideţi generalul

    RăspundețiȘtergere
  7. De la editura Tritonic mi-ar placea sa citesc:Sarutul mortii,Cutia cu fantome,Regina Elfa,Regina Arkuda,Mistere venetiene si m-ar bucura daca ar continua seriile Anita Blake si Femei din Lumea de Dincolo (sunt foarte frumoase aceste serii si merita publicate).

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie,de la editura Tritonic mi-ar placea sa citesc mai multe carti:Sarutul mortii
    Oana Stoica Mujea, Andra Pavel;Criminali in paralel Denis Grigorescu;Parfumul vaduvei negre Oana Stoica Mujea;Sotia calatorului in timp Audrey Niffenegger;Luna plina
    Kelley Armstrong;Cadavrul care ride Laurell K. Hamilton,Atac in biblioteca George Arion,Coraline Neil Gaiman,Cutia cu fantome Joe Hill;Crime perfecte dincolo de oglinda
    Oana Stoica Mujea.Sunt destul de multe titluri,majoritatea politiste,insa toate mi-au atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac foarte mult cartile de la Tritonic. Am achizitionat un numar de carti de la ei, atat carti necesare pentru facultate (carti de comunicare), cat si beletristica. Chiar recent am inceput sa citesc o noua carte de-a lor: Aer de Geoff Ryman, un SF cu un subiect nemaiîntâlnit care te captiveaza. De la Editura Tritonic mi-as dori sa citesc: Copii imparatului - Claire Messud; Cutia cu fantome - Joe Hill; Mistere venetiene - Kathryn Walker; Kit Black - Monica Ramirez; Ultimul papa - Luis Miguel Rocha. Desigur, mi-as dori foarte mult sa citesc seria Dune si toate romanele lui Neil Gaiman publicate de Tritonic. Cam multe titluri, stiu, dar sunt o mica devoratoare de carti :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Zânele punkiste din New York de Martin Millar, Luna plina de Kelley Armstrong, A doua luna plina de Kelley Armstong,Coraline de Neil Gaiman si seria Oanei Stoica Mujea, cea cu reginele, sunt cartile pe care le-as dori sa le citesc de la Editura Tritonic, pentru ca ele ma atrag din punct de vedere al imaginatie autorului, cea ce-mi da o pofta de citit mai mare decat cea de mancat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sarutul mortii
    Oana Stoica Mujea, Andra Pavel
    licaelena39@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Cartile editurii Tritonic sunt superbe! Dar,cele care mi-au atras cel mai mult atentia si pe care as dori sa le citesc sunt urmatoarele: Razboiul reginelor,Regina Elfa,Regina Arkuda si amuletele puterii(Oana Stoica Mujea);Profetul razboinic,La inceput a fost intunericul(R. Scott Bakker);Magie pentru incepatori(Kelly Link);Cutia cu fantome(Joe Hill);Mary renascuta(Camille de Angelis);Luna plina,A doua luna plina(Kelley Armstrong).

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-ar placea sa citesc:-"Luna plina"
    -"Suflete cu deschidere la mare"
    -"Lily of the Valley"
    -"Urechile pisicii Olga"
    -"TrenuL de trestie"
    -"Sotia calatorului in timp"

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-ar place sa citesc :
    STATIA PIERZANIEI-China Mieville
    CAMELEON-G.Arion
    ATAC IN BIBLIOTECA-G.Arion
    FILIERA GRECEASCA-Bogdan Hrib

    RăspundețiȘtergere
  15. Mafia S.A. 100 de ani de Cosa Nostra - Eric Frattini, Mossad - Mania Israelului - Eric Frattini, Mossad - Eric Frattini, KGB - Eric Frattini, CIA - Eric Frattini, MI6 - Eric Frattini

    RăspundețiȘtergere
  16. Am citit de la Tritonic 'Razboiul reginelor' si as vrea sa citesc 'Sarutul mortii' de Oana Stoica Mujea si Andra Pavel.

    RăspundețiȘtergere
  17. Roman Diana Manuela11 iunie 2011 la 10:04

    Mi-ar placea sa citesc Sotia calatorului in timp,
    Esenta raului si orice carte din colectia "Studii de securitate", deoarece acesta e domeniul meu de studiu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi`ar placea sa citesc Cutia cu fantome-Joe Hill,deoarece imi plac enorm romanele de groaza,si acesta pare foarte interesant din descriere...De asemenea m`au atras si cele 3 volume din Dune...

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa fiu sincera multe carti mi-au atras atentia dar cele pe care mi-as dori din tot sufletul sa le citesc sunt "A doua luna plina" de Kellei Armstrong si "Viriconium" de M. John Harrison

    RăspundețiȘtergere
  20. In biblioteca mea gasiti Cutia cu fantome de Joe Hill,dar din pancate inca nu am apucat sa o citesc.
    Mi-ar placea sa citesc de la editura Tritonic urmatoarele volume:
    Luna plina & A doua luna plina de Kelley Armstrong
    Cartea lui Ash:Vol I-O istorie secreta si Vol II-Descendentul cartaginei(trebuie sa apara) de Mary Gentle
    Lily of the Valley.Lena Turner si misterul fratelui pierdut de Maria Alexandra Ion
    Cam asa stau dorintele mele.....

    RăspundețiȘtergere
  21. As vrea sa citesc Sotia calatorului in timp de Audrey Niffenegger, Pulbere de stele de Neil Gaiman, seria Anita Blake, colectia Crime Scene (sunt o fana a genului politist) si multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu as vrea sa citesc Sotia calatorului in timp deoarece am vazut filmul si as vrea tare mult sa ma conving ca filmul este intr adevar mai slab decat cartea si de asemenea as vrea sa citesc Dusa cu capu' deoarece mi a atras atentia in librarie.lorenne_blanche@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru ca cititul nu dauneaza ,cred ca ar trebui sa fac - "Exercitii de fericire"pentru ca asta e "Arta de a reusi in viata",altfel "Programarea Binelui" intra intr-un "Cerc Vicios",prefigurand ca toti suntem (nu-i asa)"Muritori de Rand"

    RăspundețiȘtergere
  24. - ”Cu sange rece si albastru” de Ivona Boitan
    -„Trenul de trieste” de Domnica Radulescu
    - ”Cercul virtuos” de H. Salem
    - ”Paradis” de A. L. Kennedy

    Ar mai fi, mai multe..astea m-au atras prima data.

    RăspundețiȘtergere
  25. Mi-au atras atentia si aceste 4 carti, mai ales "Negru de fum" deoarece locuiesc chiar in Copsa Mica. Tare as vrea sa o citesc.

    Alte carti care mi-au atras atentia sunt:
    "Programarea binelui" de Claudiu Lucaci
    "Traficantul de umbre" de Monica Ramirez
    "Pulbere de stele" de Neil Gaiman
    "Inchisoarea de piatra" de Jennifer Egan

    RăspundețiȘtergere
  26. Acestea sunt primele carti din lista mea: "Exercitii pentru fericire- Adriana Petrescu"
    "Cea mai iubita dintre femei-Adriana Petrescu"
    "Trenul de Trieste-Domnica Radulescu"
    "Sotia calatorului in timp (editie paperback)-Audrey Niffenegger"

    Dintre premii cred ca "Negru de fum" este nteresanta, m-a facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Din cartile prezentate de voi cred ca cel si cel mai mailt mi-as dori sa citesc cartea "negru de fum". Traiesc la 20 de km de orasul Copsa Mica si cu toate ca parintii si bunicii mi-au povestit mereu despre negrul de fum pe care il respirai sau care se lasa pe cearsafurile proaspat intinse pe sfoara... am avut mereu o curiozitate mai profunda de atat...! Mi-as dori-o enrom!
    Va multumesc... o zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi-ar placea sa citesc ' Zanele punkiste din New York' de Martin Millar, "Traficantul de umbre" de Monica Ramirez, "Paradis" de A.L. Kennedy. Have a nice day.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mi-ar placea sa citesc de la editura Tritonic "Sotia calatorului in timp" de Audrey Niffenegger pentru ca mi-a atras atentia si cred ca are o actiune foarte interesanta.Mi-ar mai placea sa citesc "Cadavrul care rade" si "Circul damnatilor" de Laurell K. Hamilton pentru ca am citit " Placeri interzise" care mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  30. Pe mine ma atrage in mod special cartile scrise de Neil Gaiman. Am vazut cateva filme(ale cartilor) si mi-au placut la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mi-ar placea sa citesc "Sotia calatorului in timp", ca am vazut filmul.. seria "Razboiul reginelor".."Lilly of Valley si misterul fratelui pierdut"

    RăspundețiȘtergere
  32. 'Cutia cu fantome' de Joe Hill imi doresc mult sa o citesc, mi se pare fascinanta.
    Si cartile din concurs, sunt intr-adevar interesante.

    RăspundețiȘtergere
  33. Jureschi Madalina15 iunie 2011 la 19:51

    O oaza de lumina imi aduce cartea:
    Mary renăscuta de Camille de Angelis! Cu siguranta as vrea cartea asta colegele mele mi-au imprumutato doar o ora si din cate am citi as vrea sa o am in biblioteca mea personala impreuna cu ele! Faptul clonarii in aceasta carte ma lasa fara cuvine... Aceasta carte mi-a dat o multime de idei pentru poeziile mele! Multumesc ca M-ati ascultat!

    RăspundețiȘtergere
  34. Oo ce tareee!! Vreau neaparat sa citesc "Mary renăscută" de Camille de Angelis sii ”Zânele punkiste din New York” de Martin Millar si Lily of the Valley. Lena Turner si misterul fratelui pierdut de Maria Alexandra Ion.. oo sper sa castig vreo carte..toate sunt super!:)

    RăspundețiȘtergere
  35. Mi-ar plăcea să citesc:
    - "Dusa cu capu'" - Mathilde Monaque
    - "Strugurii s-au copt in lipsa ei" - Zully Mustafa
    - "Asteptind-o pe Sara" - Michael Haulica
    - "Eu cine sunt ?" - Mihail Musat

    RăspundețiȘtergere
  36. De la Tritonic mi-ar placea sa citesc:
    1) Sotia calatorului in timp - Audrey Niffenegger
    2) Cutia cu fantome - Joe Hill
    3) A doua luna plina - Kelley Amstrong
    4) Un Lun Dun - China Mieville
    5) Coraline - Neil Gaiman
    6) Zanele punkiste din New York
    7) Lily of the Valley - Maria Alexandra Ion
    8) Mary renascuta - Camille DeAngelis

    RăspundețiȘtergere
  37. Ma bucur ca am dat de acest concurs. Majoritatea cartilor mele preferate sunt de la Tritonic ,dar la mine in oras nu prea gasesti carti de la aceasta editura:( As vrea sa citesc:
    1)Razboiul reginelor vol. I
    2)Razboiul Reginelor vol. II
    3)Fortareata nebunilor-George Arion
    4)Indicii anatomice-Oana Stoica Mujea
    5)Sarutul mortii-Oana Stoica Mujea
    6)Sotia calatorului in timp- Audrey Niffenegger
    7)Un Lun Dun - China Mieville
    8)Zanele punkiste din New York
    9)Lily of the Valley - Maria Alexandra Ion
    10)Mary renascuta - Camille DeAngelis
    Si lista ar putea continua :))

    RăspundețiȘtergere
  38. Mary renascuta - Camille DeAngelis
    Sarutul mortii - Oana Stoica Mujea
    Sotia calatorului in timp - Audrey Niffenegger
    Casa secreta - Edgar Wallace

    RăspundețiȘtergere
  39. M AU ATRAS URMATOARELE CARTI:Mary renăscută” de Camille de Angelis,
    Sotia calatorului in timp de Audrey Niffenegger
    Casa secreta de Edgar Wallace Bafta tuturor!!!adresa mail:new_camy86@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Imi place mult concursul vostru, mi-a spus o prietena de el.
    Imi doresc in biblioteca:
    Elantris - Brandon Sheldon
    Placeri interzise, Cadavrul care rade, Circul damnatilor - Laurell K. Hamilton
    Noua printi din Amber (I) - Roger Zelazny
    Blestemul Chalionului- Lois SyncMaster Bujold
    Paladinul sufletelor - Lois McMaster Bujold

    RăspundețiȘtergere
  41. Viriconium - M.John Harrison
    Casa secreta - Edgar Wallace
    Mary renascuta - Camille deAngelis
    Crime perfecte dincolo de oglinda - Oana Stoica Mujea
    Sarutul mortii - Oana Stoica Mujea

    RăspundețiȘtergere
  42. In general imi plac cartile de Beletristica si banuiesc ca sunt favoritele adolescentilor.
    Preferatele mele sunt:
    Seria Twilight (Stephenie Meyer)
    Seria Jurnalele vampirilor(L.J.Smith)
    Cutia cu fantome (Joe Hill)
    Gideon,hot de buzunare(Linda Buckley-Archer)
    Si as vrea sa citesc cartile care sunt puse in concurs si in general romane cu vampiri sau tot ce tine de supra natural.

    RăspundețiȘtergere
  43. Mie mi-ar placea sa citesc de la editura Tritonic Cutia cu fantome (Joe Hill) si Sotia calatorului in timp- Audrey Niffenegger.
    Mi se par foarte interesante cartile!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cartile pe care le puneti la bataie sunt foarte interesante, mi-ar placea sa am vreo doua din ele. Si deasemenea, sunt cateva carti pe care doresc sa le citesc de la editura Tritonic:

    A doua luna plina, de Kelley Armstrong pentru ca a, citit primul volum si nu am mai reusit sa il iau pe la doilea
    Aziyade.Fantoma orientului, de Loti Hakan; un fel de Maytreyi a noastra, dar la fel de interesanta descrierea
    Comunicarea manageriala, de Stephane Olivesi, daca tot merg la facultate pe domeniul asta
    Cum se scrie un bestseller. Tehnica americana pentru a transforma o idee intr-un roman de succes, de Monica Ramirez, pentru ca unul din telurile mele e sa public o carte intr-o zi

    Si cred ca ar mai fi multe, insa acestea mi-au atras atentia

    RăspundețiȘtergere
  45. ”Care sunt cărțile care v-au atras atenția de la Editura Tritonic și pe care doriți să le citiți ?”

    Carti care vreau sa le citesc
    -negru de fum
    -ucideti generalul
    -sange blestemat
    -asasinul papei
    -baieti aproape buni
    -lily of the valley
    -ghicit de seara
    -the heiress's knight

    Carti care m.au atras:
    -vanatoarea sfanta
    -the city and the city
    -asasin la feminin
    -confuzii,greseli,prostii si rautati

    RăspundețiȘtergere
  46. De la aceasta editura mi-ar placea sa citesc urmatoarele cariti:

    -”Zânele punkiste din New York” de Martin Millar
    -"A doua luna plina "de Kelley Armstrong(am citit "Luna plina"de Kelley Armstrong si as vrea sa citesc si continuarea )
    -"Cutia cu fantome" de Joe Hill

    RăspundețiȘtergere
  47. Mi-ar plăcea să citesc de la editura Tritonic:

    - „Pulbere de stele” de Neil Gaiman, deoarece am văzut filmul și acum sunt curioasă să văd cum e cartea
    - „Lună plină” și „A doua lună plină” deoarece am mai citit și alte cărți de Kelley Armstrong și mi-au plăcut așa de mult, încât le-am mai citit odată
    - „Războiul reginelor” volumul I și II de Oana Stoica-Mujea deoarece am auzit multe lucruri bune la adresa acestor cărți și pentru că vreau să mai citesc și autori români, nu doar străini
    - „Zânele punkiste din New York” de Martin Millar pentru că sunt curioasă să văd și altă perspectivă asupra zânelor și asupra fantasticului
    - „Cartea lui Ash” de Mary Gentle, pentru că nu are creaturi fantastice, dar acțiunea se petrece într-o lume diferită de a noastră
    - „Cadavrul care râde”, „Plăceri interzise” și „Circul damnaților” de Laurell K. Hamilton, deoarece au titluri surprinzătoare, neașteptate și aduc perspective noi asupra a tot ceea ce înseamnă literatură fantastică

    RăspundețiȘtergere
  48. Orice carte imi face o deosebita placere sa o citesc..asa ca as citi orice carte de la Tritonic. Ca sa nominalizez niste autori.. Oana Stoica Mujea, in special seriile cu Reginele..

    RăspundețiȘtergere
  49. Carti pe care as vrea sa le citesc de la editura Tritonic:
    - "Sarutul mortii" de Oana Stoica Mujea si Andra Pavel;
    - "Razboiul Reginelor" Vol. I si II de Oana Stoica Mujea, deoarece imi place foarte mult stilul autoarei noastre. :D ;
    - "Luna plina" si "A doua luna plina" de Kelley Armstrong;
    - "Nopti albe, nopti negre" de Marian Coman;
    - "Gradinile lunii" de Stevem Erikson;
    - "Pulbere de stele" Neil Gaiman;
    - "Zei americani" de Neil Gaiman;
    - "Copiii pierduti" de Peter Straub;
    - "Cartea lui Ash" de Mary Gentle.

    RăspundețiȘtergere
  50. Cred ca prima alegere ar fi Sotia calatorului in timp pentru ca am auzit ca e o carte foarte buna...si din fericire nu am vazut filmul si mi-ar place sa citesc prima data cartea,a doua alegere ar fi Luna plina primul volum si al doilea pentru ca ador cum scrie kelley armstrong si sunt pareri bune despre carte, ,a treia carte as alegeo Cutia cu fantome mai ales ca e scrisa de fiul lui Stephen King ..:D, a patra ar fi Obiecte ascutite imi place titlul si la fel si povestea care e descrisa in carte, a cincea ar fi 616.Totul un infern prima data mi-a placut titlul dar si descriere carti.......Acestea sunt cele 5 carti pe care le-as dori sa le citesc....de la Tritonic...:D

    RăspundețiȘtergere
  51. Sunt multe carti de la Tritonic pe care as vrea sa le citesc, dar pe primele pozitii se afla A doua Luna Plina de Kelley Armstrong, Sotia Calatorului in Timp de Audrey Niffenegger, pe care chiar imi doresc sa o citesc si Pilbere de Stele de Neil Gaiman, pentru ca am vazut putin din film si sunt curioasa sa citesc cartea inainte de a vedea filmul in intregime

    RăspundețiȘtergere
  52. Rugaciunile raman aceleasi
    Tuna Kiremitici MI-A ATRAS ATENTIA SI MI-AR PLACE SA-O POT CITI

    RăspundețiȘtergere
  53. As dori sa citesc "Negru de fum". Cele cateva cuvinte pe care le-am citit in prezentare m-au facut foarte curioasa. Am mare incredere in gustul celor de la Tritonic, am citit multe dintre titlurile lor cum ar fi: Placeri interzise, Luna plina, A doua luna plina, Spionul lui Dumnezeu,etc. Cred ca Tritonic editeaza cam tot ce apare mai bun pe piata de gen.

    RăspundețiȘtergere
  54. mi-ar placea sa citesc foarte multe carti ale editurii Tritonic. Unele dintre ele le-am si citit insa acum mi-ar placea sa citesc :"Asasinul Papei" de Luis Miguel Racha,"Spionul lui Dumnezeu"de Huan Comez Jurado,"Suflete cu iesire la mare" de Valeriu Stanciu,"Etantris"de Brandon Sheldon si multe altele.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna!
    Cel mai mult mi-ar placea sa citesc de la editura Tritonic "Sotia calatorului in timp" - Audrey Niffenegger.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  56. Ma bucur ca am gasit acest concurs al editurii Triton. Citesc cu placere carti ale acestei edituri, sunt o cititoare impatimita.
    In plus fata de ceea ce am citit, mi-ar placea sa citesc: "Negru de fum" de Ivona Boitan (prezentarea cartii suna interesant, chiar deosebit de interesant), "Mary renascuta" de Camille de Angelis, "Frida" de Barbara Mujica (stiu povestea Fridei) si "Copiii imparatului" de Claire Messud.

    RăspundețiȘtergere
  57. Hei(:
    Uite ce concurs frumos, felicitari fetelor!

    Mie mi-ar placea sa citesc "Cerc virtuos" de H. Salem si "Sarutul mortii" de Oana Stoica Mujea si Andra Pavel.
    Le am in plan de ceva timp dar nu reusesc sa le obtin. Ar fi teribil de fascinant sa am noroc acum.

    miku`

    RăspundețiȘtergere
  58. 1.Echelon- Josh Conviser
    2.Sarutul mortii- Oana Stoica Mujea
    Andra Pavel
    3.Cartile din colectia Crime Scene
    4.Cutia cu fantome- Joe Hill
    5.Sotia calatorului in timp- Audrey Niffenegger
    6.Pulbere de stele- Neil Gaiman
    7.Luna plina, A doua luna plina-Kelley Armstrong
    8.Copiii pierduti- Peter Straub
    9.Zânele punkiste din New York -Martin Millar
    10.Crime perfecte dincolo de oglindă- Oana Stoica Mujea
    11.Mary renăscută- Camille de Angelis

    RăspundețiȘtergere
  59. Mi-ar placea sa citec Luna plina si A doua luna plina

    RăspundețiȘtergere
  60. As dori sa citesc trei carti doar: Cadavrul care ride; Placeri interzise si Circul damnatilor toate scrise de Laurell K. Hamilton.

    RăspundețiȘtergere
  61. Mi-ar placea sa citesc urmatoarele carti de la editura Tritonic:
    -Sarutul mortii de Oana Stoica Mujea,Andra Pavel;
    -Babilon de Richard Calder
    -Orasul asediat de Alice Garin

    RăspundețiȘtergere
  62. De la editura Tritonic mi-ar placea sa citesc o groaza de carti. Scot carti foarte bune si imi place ca au multi autori romani. Asa, mi-ar placea:
    -Luna plina si A doua luna plina de Kelly Armsrtong(sper ca nu sunt singura care nu a citit-o inca);
    -seria Razboiul Reginelor(nu stiu daca acesta e numele) de Oana Stoica Mujea;
    -Semne bune de Neil Gailman
    -Mistere venetiene
    -Sotia calatorului in timp

    Si inca cateva cartile politiste pe care le-au scos :D, dar nu ma apuc sa scriu basme aici.

    RăspundețiȘtergere
  63. 1. http://www.tritonic.ro/isbn-Cum_am_slabit_70_de_kg_mancand_6_mese___zi-978-606-8139-36-4.htm
    2. ”Paradis” de A. L. Kennedy

    RăspundețiȘtergere
  64. mi-ar place sa citesc un roman politist,de exemplu din seria oana stoica mujea

    RăspundețiȘtergere
  65. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  66. Sincera sa fiu eu nu ma dau in vant dupa carti de aventura,singura serie care imi place e Harry Potter:X e magnifica,o recomand tuturor:X!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!