vineri, iunie 24, 2011

Concurs Libris


Dăm startul unui nou concurs, sponsorizat de această dată de Librăria Online Libris (unde puteţi găsi cărţi, muzică şi filme). Va fi ceva diferit, cerinţele concursului nu se vor asemăna cu cele de la concursurile anterioare ale blogului, de aceea suntem foarte încântate de idee. 
Cum se va desfăşura?
Veţi avea şansa de a vă alege voi cartea pe care doriţi să o câştigaţi, de pe site-ul Librăriei Libris ( cartea să coste maxim 40 de lei ), însă va trebui să dovediți că o meritaţi. Pentru aceasta, va trebui să argumentați în formularul de mai jos de ce vă doriți așa mult acea carte în biblioteca voastră. 
Suntem convinse că vom primi nişte răspunsuri foarte bune de la fiecare, chiar de aceea vom specifica că acceptăm orice gen de nebunie care vă trece prin cap pentru a ne impresiona. 
Dacă vom reuși să ne decidem noi asupra unui câștigător, o vom face , dacă sunt mai multe răspunsuri care ne plac vom face un poll cu ele unde veți putea vota și alege voi. 

Perioada concursului : din 25.06.2011 până în 08.07.2011, inclusiv. 
În caz că nu vă încape răspunsul în căsuța din formular, ne puteți trimite și mail normal la una din adresele noastre, cu specificarea ”Pentru Concurs Libris”


Mult succes tuturor, și mulțumiri sponsorului, Librăria Online Libris !

8 comentarii:

  1. imi place concursul...:)...Succes tuturor..:D

    RăspundețiȘtergere
  2. cand postati castigatorul??

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana cand mai asteptam. Nu mai rezist! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne pare rau ca dureaza atat, insa Krisz este plecata din localitate si nu pot lua o hotarare fara ea. Speram sa intelegeti:P.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intelegem, dar putem avea o data?

    RăspundețiȘtergere
  6. Concursuri,concursuri si mai multeee concursuri:X:X:X: YEEYYY!!!:D:X

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu vroiam sa ma inscriu dar am fost plecata din pacate :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!