miercuri, mai 04, 2011

Concurs TRITONIC (1)

C O N C U R S       T E R M I N A T

De azi dăm startul unui nou concurs, sponsorizat de Editura Tritonic, căreia ii multumim mult! Vom publica și recenziile acestor cărți, cum editura vrea, după ce le citim.


Ce trebuie să faceți?
E foarte simplu ! Să vă alegeți una sau două cărți (puteți participa pentru 2 cărți maxim) și să ne trimiteți până în data de 18 mai ora 20:00 la unul din mail-urile krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com răspunsurile la întrebările cărților respective.
Atenție, veți avea șanse în plus dacă veți rezolva una din cele două cerințe opționale sau ambele. Acestea nu sunt obligatorii pentru înscrierea în concurs, e alegerea voastră dacă vreți să le îndepliniți sau nu.

Cerințe opționale: (vă puteți dubla sau chiar tripla șansele ! )
Cerința 1. Cei care vor scrie pe blogurile lor despre concursul nostru și ne urmăresc prin Google Friend Connect vor intra de două ori în tragerea la sorți, deci vor avea șanse duble !
Cerința 2. Cei care vor comenta la acest post și ne dau Like la pagina de Facebook vor intra la rândul lor de două ori în tragerea la sorți.
Dacă veți rezolva atât cerința 1 cât și 2, veți intra de 3 ori în tragerea la sorți ! Dacă nu veți rezolva ambele lucruri pe care le cerem la o cerință(cele scrise îngroșat), ci doar parțial, nu veți intra de două ori la tragerea la sorți.

IMPORTANT !! Respectati această formă și scrieți tot ce vă cerem aici ! Mail-ul va avea titlul ”Pentru Concurs Tritonic” și va conține : numele vostru, cărțile alese, răspunsurile la întrebările corespunzătoare acelor cărți + date care să ne confirme că ați rezolvat cerințe opționale, dacă ați vrut să faceți vreuna dintre ele (pt. cerința 1: link-ul blog-ului unde ați publicat despre concurs + nick-ul cu care ne urmăriți pe Google Friend ;
pt. cerința 2 : Nick-ul cu care ați comentat aici + numele vostru de pe Facebook .
Dacă ați rezolvat și cerința 1 și 2 ne scrieți toate aceste informații. )
Cei care nu își scriu numele în mail nu vor intra în concurs, chiar dacă au răspuns corect la întrebări. Cei care nu ne scriu datele care să confirme că au rezolvat una sau ambele cerințe opționale riscă să nu intre de două ori în tragerea la sorți.

Pe data de 19 mai vom anunța câștigătorii, care vor fi alesi prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului Random.org .


1. ”Soția călătorului în timp” de Audrey Niffenegger
Un Preview al cărții AICI






Întrebare: Ce vârste aveau Clare și Henry când s-au cunoscut?










2. ”Mistere Venețiene” de Kathryn Walker







Întrebare:De cine se va îndrăgosti Nel Everett ?









3. ”Plăceri interzise” de Laurell K. Hamilton
Un Preview al cărții AICI





Întrebare:Câte volume are în total seria Anita Blake ?(nu doar cele publicate la noi în țară)








4. ”Circul damnaților” de Laurell K. Hamilton
Un Preview al cărții AICI




Întrebare: Cum se numește cealaltă carte din seria Anita Blake publicată la noi în țară ? (în afară de ”Plăceri interzise” și ”Circul damnaților”)








Noi spunem că e relativ simplu ce aveți de făcut, așa că vă așteptăm să vă înscrieți în număr cât mai mare, și să vă încercați norocul, indiferent dacă ați mai participat până acum la concursurile noastre sau nu. Succes tuturor participanților !


Multe mulțumiri sponsorului, Editura Tritonic !!

Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro - portal de concursuri si promotii.
Konkurs.ro - Concursuri si promotii

33 de comentarii:

  1. Pare destul de interesant concursul si chiar mi-ar placea sa citesc prima carte. Pare destul de interesanta, dar toate sunt in felul lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am spus si o mai spun: blogul asta s-a transformat si a evoliat mult de cand e pe mainile voastre! Felicitari! Cat despre concurs, super tare, normal ca particip. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Super concursul fetelor:X

    Bafta tuturor:D
    Desearadupa ce o sa ajung acasa voi face si eu un post pe blog despre concursul vostru:D....insa nu ma incriu...le am majoritatea:D.

    Pupici:*

    mmada[ Stoica Madalina] - sunt la scoala si nu ma mai loghez in contul meu:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa te inscrii pentru cartea care nu o ai. Nu trebuie sa alegi doua neaparat. Multumim ca faci post-ul. Multa bafta inca o data tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. super idee :) zorila elena cristina

    RăspundețiȘtergere
  6. Super concurs, imi place foarte mult sa citesc, iar aceste 2 carti pe care le-am ales si anume Sotia calatorului in timp si Misterele venetiene sunt foarte interesante, sper ca emailul meu a fost trimis cu succes cu privire la intrebarile propuse la aceste carti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt interesat. Dar vreau sa stiu care sunt premiile oferite in concurs. Pentru ca nu am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Premiile sunt cartile de mai jos care sunt enumerate, la care sunt puse si copertile lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Primele doua carti par interesante, de aceea le voi alege!
    Sper sa am noroc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am citit Placeri Interezise, Circul Damnatilor si Cadavrul care rade-mi-au placut foarte mult si-mi pare rau ca editura tritonic n-a mai publicat niciun volum din seria Anita Blake.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  11. Par intresante cartile si de aceea o sa ma inscriu si eu, si cu un gram de noroc o sa castig.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte tare concursrul! N-am mai citit o carte de citeva luni bune.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte tare acest concurs. Imi plac cartile, mai ales prima, pentru ca am vazut si filmul si m-a impresionat foarte mult.
    Faceti o treaba minunata cu acest blog. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  14. Super concurs!...Primele carti par interesante si cred ca o sa ma inscriu pentru cele doua carti.
    Waryna

    RăspundețiȘtergere
  15. "Circul damnatior" suna atat de bine!
    Sunt titluri sonore, evident, atractive.
    miku``

    RăspundețiȘtergere
  16. super concursul:X:X:X
    eu aleg prima si ultima carte
    bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  17. Super concursul!:) Pe mine m-ati convins si o sa va citesc blogul, pentru ca e mega!:) Mii de multurmiri pentru concurs!:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Pare un concurs foarte interesant ,la fel ca si acest blog ,o sa-l mai vizitez.

    RăspundețiȘtergere
  19. Super concursul, cred ca imi voi incerca si eu norocul. :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Super concurs! Vă descurcaţi foarte foarte foarte bine cu blogul şi chiar aţi "evoluat" mult, acum aveţi experienţă.
    Acum mă gândesc să vă trimit mail. Vă pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi place concursul....nu puteam sa rezist sa nu particip si eu...sunt prea frumoase cartile si cine stie....bafta in continuare si la mai multe concursuri ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. spuer concurs....succes tuturor participantilor!

    RăspundețiȘtergere
  23. Concursul e super! Imi place foarte mult sa citesc si mi-as dori sa castig! Cat despre blog..Ma bucur ca l-am descoperit <3 succes tuturor participantilor! De abia astept sa vad lista castigatorilor! - Adina Radu

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi place ca organizati astfel de concursuri! :D

    RăspundețiȘtergere
  25. E un concurs interesant cu premii atractive.

    Mult succes tuturor celor care participa! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Interesante toate cartile, mai ales prima, vroiam sa vad si filmul, cand am putin timp... Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  27. Este foarte interesant acest concurs,ca si cartile pe care le are ca premiu de altfel. Editura Tritonic este o editura foarte buna,ce scoate pe piata numai carti interesante. Blogul "Fan-Fic-Twilight" este unul unic,un blog pe care gasesti lucruri interesante si frumoase. Tineti-o asa in continuare!!! :p

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari pentru acest concurs dar si pentru celelalte care au mai existat la voi pe blog, deoarece toate au fost foarte interesante si cu premii pe masura. Imi place foarte mult concursul si am observat ca si cerintele sunt foarte usoare. Deci oricine isi doreste se poate inscrie la sansa de a castiga cartile pe care si le doreste. Asta e doar un motiv pentru care imi place dar cel mai important e acela ca imi place foarte mult "Sotia calatorului in timp" si desi am citit-o o data as reciti-o cu foarte mare placere in orice moment fiindca e o poveste stranie dar frumoasa despre o dragoste care trece dincolo de barierele timpului :X Inca o data va felicit fetelor pentru ideile voastre, pentru tot ceea ce postati aici si sper ca in continuare sa fiti sprijinite de cat mai multe edituri in proiectele voastre. si mult succes tuturor celor care participati la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  29. Felicitari pentru concurs! Imi doresc foarte mult sa castig primele doua carti, deoarece par foarte interesante. La cat mai multe concursuri! Bafta tuturor!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  30. nu am participat,insa frumos concursul,ca toate celelalte:X si felicitari castigatorilor!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!