sâmbătă, mai 21, 2011

Concurs " Cecelena "

Pornim un nou concurs! Se numeste " Cecelena " si va fi unul mai complex, decât cel anterior, însă sperăm la mulţi concurenţi.

Acest concurs este în parteneriat cu Miku, autoarea cărţii “Atracţie “, totodată şi unul dintre sponsori, iar celălalt sponsor este Editura ALL .

Acest concurs va avea 3 premii:
Premiul întâi va consta într-un exemplar din “ Atracţie “, scrisa de Miku, alias Elena Costea, cu o dedicaţie specială pe prima pagină + “ P. S. Te iubesc “ , scrisă de Cecelia AhernAl doilea premiu va fi cartea “ Mulţumesc pentru amintiri “ , scrisă de Cecelia Ahern


Al treilea premiu
va fi cartea “ Prietenul nevăzut “, scrisă de Cecelia Ahern


Ce trebuie să faceţi pentru a putea câştiga?

Trebuie să scrieţi o mini-poveste , care sa contina unul dintre citatele " Ca o marionetă în mâinile unui păpuşar nebun, un păpuşar masochist" sau “ Nu știu ce vrei, dar îmi placi. Nu pleca te rog. Ești doar o iluzie, dar iluziile îmi răsfoiesc jurnalul destinului. “ , citate care provin din cartea “ Atracţie “. Mini-poveştile trebuie să aibă titlu şi minim o jumate de pagină ( font Times New Roman, font size 12 ).
Trimiterea se va face la unul dintre mail-urile : alexya_fanfics@yahoo.com sau krisz_fanfic@yahoo.com.
Numele mail-ului să fie “ Pentru concursul Cecelena “ şi să conţină un alt nickname, diferit de cel cu care lumea vă cunoaşte, şi citatul ales.

Cum se va face jurizarea ?

Jurizarea va fi in două etape. Prima etapă consta într-un juriu format din echipa “ Fan Fic Twilight “, Miku şi o bună prietenă de a ei, Alice. Noi vom alege 3 - 5 poveşti, depinde de câţi participanţi vor fi.
A doua etapă va fi lăsată în propriile voastre mâini. După ce vom posta într-un singur post poveştile alese, voi va trebui să lăsaţi un comm cu nickname-ul poveştii preferate, împreună cu părerea voastră despre alegerea făcută.

Atenţie !
 Nu se vor lua în calcul comm-uri care nu au nume şi cont pe una dintre reţelele personalizate.

Prima etapă se va desfăşura din data de 21.05.2011-11.06.2011, la ora 21:00 . Noi vom posta poveştile alese în data de 13.06.2011, la ora 20:00. A doua etapă va porni din 13.06.2011 şi se va sfârşi în data de 19.06.2011, la ora 21 :00.

Sperăm la mulţi concurenţi şi cele mai bune mini-poveşti să câştige.

Mulţumim mult sponsorilor : Editura ALL şi Miku.
Echipa " Fan Fic Twilight "


BannerFans.com

5 comentarii:

 1. WowoȘx...deci vreau de o gramada de timp sa citesc cartea Ps. I love you:x.....si sunt ff curioasa de asemenea cum e cartea Atractie a lui Miku:X

  sa vedem cum stau cu timpul poate ma inscriu chiar vreau astea 2 carti:X

  RăspundețiȘtergere
 2. Deci mini-povestea sa fie ca un one-shoot sau sa fie complexa cu personaje si tot tacamul doar ca scurta?

  RăspundețiȘtergere
 3. Hmm...Putem sa folosim si ambele citate in inceput? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Cum vrei tu Veve. Daca vrei poti face one shot, daca vrei poveste cu personaje mai multe, e alegerea ta.

  Da, Sayuki. Poti folosi ambele citate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce de amintiri cu concursul asta;))
  Foarte stransa concurenta:D
  Tot ce pot spune este ca "Multumesc pentru amintiri" este magnifica:x

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!