vineri, mai 13, 2011

13 vineri... zi cu ghinion?


Nu stiu ce sa spun... Intr-un fel a fost pentru noi, deoarece nu am putut intra deloc pe blog si a fost putin aiurea, insa totul e bine cand se termina cu bine. Asa ca va voi delecta cu niste fan ficuri noi:

Bya scrie "Looking To The Past "
Rezumat : " Viata Bellei se schimba radical atunci cand parinti ei sunt impuscati sub ochii ei. Ea devine agent FBI cu scopul de a isi razbuna familia .Dar ce face cand nu isi mai aminteste ce familie ia omorat parinti Cullen sau Stoner ? Le acuza pe amandoua de ucidere sau faptul ca baiatul cel mic al familiei Cullen este foarte frumos ii va scapa familia de acuzatie si poate si de inchisoare? "
Aici gasiti primele 3 capitole.


Sk. Sth. scrie " Desire to destroy " ( Dorinta de a distruge )
Rezumat : " Lillian, o tanara adolescenta de 16 ani isi pierde tatal intr-un accident, iar apoi mama, care sufera un soc din cauza mortii sotului ei. Ea il viseaza pe tanarul Christian, un vampir superb, care isi incalca promisiunea "promit sa nu-ti voi face rau", transformand-o in vampir. Au multe conflicte certandu-se mai mereu, dar destinul ii aduce impreuna pentru a lupta impotriva acelui cineva care pare sa-i urmareasca mereu, trimitandu-le mesaje sinistre. Vechi cunostinte, noi prieteni deveniti dusmani, dragoste, ura, sarcasm. Vietile celor doi vampiri devin din ce in ce mai complicate pe masura ce ei se indeparteaza unul de celalalt. "
Gasiti cele 11 capitole scrise aici.


Deya are 2 capitole la " The change " . Le puteti citi aici .


EDIT:
Emma scrie " Jurnalul unei adolescente "
Rezumat: "Ce poti sa faci atunci cand destinul decide sa rada de tine in cel mai necunoscut capitol din viata: dragostea. Sa fii cu cineva, dar sa placi pe altcinva, totusi fara sa-ti doresti sa fii cu el, dar sa nu poti sa ti-l scoti din minte nici macar pentru o secunda poate fi unul din cele mai stresante si complicate lucruri posibile. Si totusi Abby trebuie sa faca fata… Dar ce se intampla cand te trezesti singura intr-o incapere goala si intunecata si afli ca esti rapita? Trebuie sa te desparti de orice sentiment uman si sa incepi sa nu mai fi o fetita. Dar afli ca e aproape imposibil cand descoperi ca EL e in spatele rapirii…"
Aici gasiti cele 6 capitole scrise.

Spor la citit si scris! Va dorim un week-end cat mai placut si relaxant cu putinta !

Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!