sâmbătă, aprilie 16, 2011

You are amazing!

Am rămas uimită și foarte plăcut impresionată de toată atenția pe care mi-ați acordat-o, și toate cuvintele frumoase pe care le-am primit. Mulțumesc din suflet Alexya pentru surpriză, nu știu dacă o meritam, și pentru toate urările și aprecierile la adresa mea. Și tu ești o prietenă bună, responsabilă, care pui suflet în tot ce faci, și iubești blogul acesta la fel de mult ca mine. Mulțumesc Ramona pentru poezie, a fost foarte drăguță, nu mă așteptam la asta !
Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru urările pe care mi le-ați spus pretutindeni: aici, pe Facebook, pe mail, pe blogul meu personal. Sunteți toți incredibili și m-ați făcut să mă simt importantă și apreciată! Nu am cuvinte să exprim ce bucurie mi-ați făcut toți, ați fost minunați!
Aș dori să le spun și aici ”La Muți Ani!”, pentru că ieri, 15 aprilie, a fost și ziua lor, Marianei, și lui Mădă (fosta admină Fan-Fic-Twilight și creatoarea lui). Sper ca toate visele să vi se îndeplinească!

Vă pup dulce și vă îmbrățișez pe toți, și vă trimit prăjiturele virtuale :)) pentru că doar așa pot.

Numai bine va doresc și mulțumesc încă o dată pentru tot !

2 comentarii:

  1. Multumesc mult Krisz>:D<

    :* Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. ....si Mariana va multumeste! Desi fac parte din ,,garda veche" navighez pe blogurile voastre si INCA mai citesc fan fic-uri....Toate cele bune voua, si blogurilor voastre multi cititori fetelor!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!