marți, iunie 07, 2011

FF noi

Aurelia Chircu scrie " Regis de Aeternum : Existenta duala "
Rezumat: " Doryan are o viata iesita din comun. Este nemuritor, pe jumatate Regis, adica un fel de slayer, dar cu abilitati si daruri speciale, e fiu de zeu si vine dintr-un oras deosebit, invizibil lumii obisnuite, numit Aeternum. Are un frate vitreg, Mariusz cu care comunica telepatic si care initial, daca ne luam dupa profetia din Cartile Vrajitorului, care e Evlampionis, un alter-ego al zeului, ii este frate bun. Practic, ei trebuiau sa se nasca impreuna, siamezi, dar in felul cum ar fi fost uniti, n-ar fi putut supravietui. Asa ca s-au nascut separate, in familii diferite si vrajitorul i-a gasit si i-a adus alaturi, cand s-au facut mari. "
Aici gasiti primele 3 capitole.


Carinna a inceput " Reunited "
Rezumat: " Edward şi Bella au fost prieteni de când aveau 7 ani.Când Edward a împlinit 17 ani s-a îmbolnăvit de gripă spaniolă.El este internat într-un spital,dar mai târziu moare.Bella,care l-a iubit în secret pe Edward,nu ştie cum să treacă peste asta.
Bella a fost schimbată la puţine zile după ce Edward a murit de către cineva care nu putea să o omoare.Mulţi ani mai târziu,Bella stă în aceeaşi clasă de biologie în care ea şi Edward obişnuiau să stea,noul elev intră în clasă.Părul lui familiar de culoarea bronzului şi faţa lui albă ca varul sunt prea mult pentru Bella ca să le ignore.Este Edward,sau mintea ei joacă dinou acele trucuri crude ... ? "

Aici a postat primele 2 capitole.


"Mesaj catre un Inger!" este scris de Allix
Rezumatul: " "Mesaj catre un inger„ este povestea a doi tineri indragostiti a caror iubire este interzisa.
Anya provine dintr-o familie mai saraca care locuieste in provincie, se muta la oras singura pentru as continua studiile.Este acceptata la cel mai bun liceu unde viata ii se schimba radical cand il intalneste pe Rui de care se indragosteste.
Ken si Rui se cunosc de mici si amandoi se indragostesc de Anya.Rui stiind de dragostea ce i-o poarta Ken la Anya isi ascunde sentimentele pentru ea,dar in zadar orice ar face Rui ca sa o raneasca ea nu renunta sa creada ca si el are aceleasi sentimente pentru ea.Ken nu stie ca cei doi s-au indragostit unul de celalat si cum fac prieteni ii povesteste tot lui Rui care in adancul lui sufera cumplit.
Rui i-a o decizie pe moment si o suna pe Anya .
Ce decizie a luat Rui?
Cu cine va ramane Anya?
Va afla Ken de iubirea ce o poarta Anya lui Rui? "

Gasiti aici primele 4 capitole.


Lilith a scris o povestioara intitulata " Constientizare inconstientului "
Aici, ea va posta si alte povestioare pe parcurs.


EDIT:
Emysweetgirl scrie " My magic life "
Rezumat: " Viata Bellei incepe sa se schimbe dupa ce afla ca iubitul ei a inselat-o si ajunge intr-o pestera unde mai tarziu va aafla ca s-a transformat intr-o sirena. Incearca sa pastreze secretul fata de prietenii ei, care pana la urma afla si acestia ii pastreaza secretul. "
Aici gasiti primul capitol.

Va urez succes la toti participantiilor concursului mini recenzie. Mai tarziu vom posta si copertile alese de noi. Si din cate stiu sigur, maine incepe scoale, deci fiti tari! Va veni si vacanta mare :D
Kisses,
Alexya

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!