joi, aprilie 28, 2011

Concursul "Creează-ţi coperta!" rezultate





Voi aţi ales coperta câştigătoarea, care este cea a fic-ului "Seduction, Games and Love - ingredients for mai favourite wine", scris de Addicted02. Ea va primi acest Jurnal , oferit de JURNALE HANDMADE.
O rugăm să ne trimită datele de contact pe mail (nume complet, adresă, cod poştal) pentru a i se putea livra premiul.




În caz că aţi uitat, am spus că oferim un premiu special unuia dintre cei care vor comenta in post-ul care va conține coperțile finaliste ale concursului ”Creează-ți Coperta!”. Detalii premiu special AICI.
Am alcătuit o listă în care v-am scris în ordinea în care aţi comentat (doar pe cei care aţi respectat cerinţa noastră de a scrie strict Coperta + nr ei), si fiecare a primit un numar, apoi am ales prin Random.org castigatorul. Aşadar perechea de cercei oferită de Glory Box va merge către Ramona D. , numărul 19 ! Felicitari, ii asteptam datele pe mail !


Mulţumim frumos tuturor participanţilor, vă mai aşteptăm, felicitări câştigătoarelor, să vă bucuraţi de premii ! Şi staţi pe aproape, ne pregătim de un nou concurs.

Nu în ultimul rând, multe mulţumiri sponosorilor noştrii !!

BannerFans.com

6 comentarii:

  1. Va multumesc foarte mult pentru ca m-ati votat!
    Si multumesc Fan-Fic-Twilight pentru concurs si Jurnale Handmade pentru premiu.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Meritai premiul...mie cel putin chiar mi-aplacut coperta ta:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragelor, va scriu si aici: n-am primit nici un semn de la voi in legatura cu cerceii. Daca mai doriti sa ii oferiti castigatoarei dati-mi un semn pe mail cat mai curand. Eu saptamana viitoare plec din tara pentru o vreme si o sa fie mai greu sa ajunga la voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stim ca nu am dat niciun semn, ne pare rau, dar a fost pentru ca castigatorea nu ne-a contact si nu ne-a trimis adresa. I-am lasat un comentariu pe blog, sper sa ne trimita curand, inainte sa plecati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari tuturor! Intradevar,coperta este minunata:x

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!