miercuri, februarie 02, 2011

O alta doza de fan ficuri


Ne bucuram tare mult ca primim multe ficuri in continuare. Am vrea ca tot timpul sa fie vacanta :)) , dar chiar daca scoala ne da peste cap cateodata, suntem sigure ca nu vom renunta la a face ceea ce ne place : sa scriem :) . Asteptam in continuare continuari si ficuri noi.

Continuari:
Diana a scris capitolele 10, 11, 12 si 13 din " O ultima ocazie " AICI
Adia a scris capitolele 21 si 22 din " Foc si gheata " ( AICI ) si capitolul 4 din " Lumi paralele: Cavalerii morţii " ( AICI )
Oana a pus capitolul 6 din " A Vision Stained With Red " AICI
Erin a scris capitolul 22 din " Children Of The Damned " AICI


Fan ficuri noi:
" The night falls " scris de Lulu
Rezumat: " Asta se intampla intr-o seara, cand Maddie si Collin si-au dat intalnire intr-un parc pustiu din Forks. Erau pe cale sa devina impreuna si atunci s-a declansat primul sentiment. Se mangaiau si se sarutau din plin. Erau fericiti. Insa apoi, ceva suspect i-a atacat, ranindu-i pe amandoi pana la inconstienta.

In aceasta poveste este vorba despre bucuria de a fi om. Atunci cand iti este furata viata, sa nu renunti, sa continui sa lupti in continuare. "

Aici gasiti primele 2 capitole scrise.



" What if " scris de Beky

Rezumat: " Atunci cand etichetezi pe cineva dupa aparente si nu ii cunosti de fapt adevarata personalitate s-ar putea intamplat un lucru rau sau unul bun.Cele doua persoane in cauza sa se indragosteasca atunci cand vad cine sunt defapt sau sa se urasca.Oare ce se va intampla intre Ian (Somerhalder) si Zeny ?Vor reusi sa isi dea seama de adevarata personalitate a fiecaruia? Ramane doar sa urmariti capitolele si veti afla . "

Aici aveti primele 3 capitole.

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!