miercuri, ianuarie 19, 2011

Ficuri + later edit


Miku a postat capitolul 15 din "Love is nothing, you are everything" AICI

Papy&Marcee au postat capitolul 2 din "I've lost myself" AICI

Ramona a publicat capitolele 5-10 din ”Vampire heartAICI

Later edit by Alexya
Adia a scris capitolul 20 din " Foc si gheata " AICI
Noutăți

LATER EDIT by Krisz

Ramo scrie fan-fic-ul Sunrise.
Rezumat: " Este o drama romantica cu mici accente de comedie. Isabella Swan( Bella ) il reintalneste pe Edward Cullen la reuniunea clasei din liceu. Acesta era impreuna cu Victoria, o roscata superba. De asemenea, Bella este impreuna cu Jacob Black. Dupa multe peripetii Bella si Edward ajung foarte apropiati. Oare ce se va intampla in continuare? Nici chiar eu nu stiu, urmeaza sa vedem impreuna ce le rezerva viitorul."
Il gasiti AICI (unde scrie Sunrise, deoarece mai are inca un fic postat)

Dienutza traduce un nou fic numit ”Poveștile Unui Fermecător Hoț De Camionete”.
Rezumat: ”Edward face o prima impresie memorabila. “Nu mai asculta muzica mea, lasa-mi in pace telefonul si adu-mi camioneta inapoi!” am sasait eu. “Acum!” Sunt importante primele impresii? Sa speram ca nu.
Primul capitol AICI

Katerina traduce fic-ul ”Uneori chiar nu poți câștiga”.
Rezumat: ”Volturi au ajuns la concluzia că familia Cullen a ajuns prea puternică. Ei o capurează pe Esme pentru pe al rănii pe Carlisle. O va lasă el pe soţia lui iubită să fie omorâtă ?

Primul capitol AICI


Addicted02 scrie fan-fic-ul ”How I met the most wanted single man”.

Rezumat:17 ani...

Cum sa-ti infranezi dorinta cand ai un autocontrol asa greu de stapanit? Nu e usor sa joci pe degete doi barbati, alternativ. Nu eram pregatita pentru asta, dar incercam sa devin din ce in ce mai buna.

"Mi-am muscat buza de nenumarate ori, ochii ii tineam mai mult intredeschisi, barbia cat mai ridicata pentru a-i face sa-mi observe linia gatului. Zambetul zacea mereu in coltul guri.”

Cele 6 capitole AICI


Cam atâtea am primit eu, sper că Alexya are mai multe.



Later edit by Alexya


"Lumi paralele: Cavalerii morţii" scris de Adia

Rezumat: " Viaţa merge înainte, dar nu de fiecare dată aşa cum ne-a dori noi. De multe ori, drumurile diferă, dar rezultatul este acelaşi. Dar ce faci când descoperi că noi alianţe plănuiesc să te dărâme? Vei putea oare să laşi totul deoparte şi să faci noi grupări, pentru a-ţi proteja viitorul? Ce te faci când cei mai aprigi duşmani ai tăi nu sunt atât de morţi pe cât credeai? Mai poţi scăpa din ghearele morţii? "

Aici aveti prefata si primele doua capitole.


Pupici, spor la școală, și în sesiune, celor care sunt la facultate!


Krisz



3 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!