sâmbătă, ianuarie 08, 2011

Ficuri

Bună tuturor! După cum vedeți, nu, nu ne-am lăsat de ”bloguit”, cum poate o anumita persoana isi dorește :)). Și nici nu o vom face prea curând.

Continuări

Dyana a revenit , cu capitolul 16 din ”Maybe you have a chanceAICI

Miku a terminat capitolele 12 și 13 din ”Love is nothing, you are everythingAICI

EDIT:

Adia a terminat capitolul 19 din " Foc si Gheata " AICI

Patty a terminat capitolul 14 din " Dark dreams " AICI

Fic-uri noi

Ronami a început un nou fic care se numește ”Back for summer

Rezumat: „Bella se întoarce în Forks după ce termină colegiul la New York să petreacă vara cu prietenii ei Alice, Jasper, Emmet, Rosalie și Edward. O vară fierbinte și amuzantă, pline cu multe provocări și... Eh, mai bine vă las pe voi să vedeți ;)

Primele 2 capitole AICI

Oana traduce un nou fic: ”A Vision Stained With Red”.

Rezumat: ”Încă de când m-am născut, am văzut numere și am avut vizuni. Ele îmi spuneau când și cum va muri o persoană. Era normal să văd lucrurile acestea deasupra capetelor oamenilor. Până când i-am întâlnit pe EI. EI nu aveau numere. Pentru ei.. nu puteam să văd nimic.

Găsiți primele 3 capitole AICI

EDIT:

Diana scrie ficul: " Just play it like a game "

Rezumat: " Isabella Swan - cea mai populara fata din liceu. Edward Cullen - cel mai popular baiat.. Amandoi, pe aceeasi treapta. Cine va castiga ?

Bella si Edward au inceput in clasa a 9a un fel de competitie; castiga cel care va fi cel mai popular in clasa a 12a. Acum, fiecare incearca sa ii strice reputatia celuilalt. Ei bine, lucrurile insa se complica. Edward este un vampir. Unul, care, spre deosebire de altii, se hraneste cu sangele animalelor. Va afla Bella 'micul' lui secret ? Si daca da, ce va face ?
"

Aici gasiti cele 4 capitole scrise.

Enjoy them ! Alexya va face o actualizare la post cu ce a primit ea.

Pupici !

Krisz

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!