duminică, ianuarie 30, 2011

Continuările voastre + fic nou ACTUALIZAT


Capitolul 3 din ”Poveștile Unui Fermecător Hoț De Camionete” scris de Dienutza AICI

Capitolele 16 și 17 din ”Immortality” scris de Gaby R AICI

Capitolul 9 din ”Equinox” scris de Erin AICI

Capitolul 24 din ”Mai vedem noi, Cullen !” scris de BibbyEllen AICI

Capitolul 12 din ”Si, amo” tradus de Biia AICI

LATER EDIT by Krisz

Capitolul 3 din "I've lost myself " scris de Papy&Marcee AICI

FIC NOU

Deea scrie fic-ul "My Passion"
Rezumat: "Sa fi pe locul doi, sa lupti pentru ce nu e al tau, e oare de folos? O poveste necomformista , care trece peste orice regula ii cuprinde pe Edward si Bella . O pasiune mai puternica decat moartea, o flacara care arde neputand fii stinsa de nimeni, care nu se opreste pana ce nu mistuie tot sufletul. Cum poti scapa din jocul pasiunii si al dragostei? Oare pasiune si dragoste sunt sinonime, sau sunt total diferite si ai nevoie de doua persoane in viata ta? Edward incearca sa diferentieze iubirea de pasiune cu doua femei total diferite. Una este Bella si cealalta Tanya, care dintre ele va ocupa primul loc in viata lui?

Pasiunea este monstru al inimii, iluzie a spiritului, vana fantoma a greselii si minciunii.” de Montesquieu "

Il gasiti AICI


Așteptăm nerăbdătoare continuările și fic-urile voastre noi, mai ales acum că este vacanță și aveți mai mult timp să vă lăsați imaginația liberă ca să creeze.
Legat de acel Ghid la care am postat prima parte abia, a doua va veni undeva la sfârșitul săptămânii viitoare, când termin și eu cu sesiunea și intru în vacanță.

Pupici!


0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!