marți, decembrie 21, 2010

Verdictul final


Hey all:))! Am dori să vă facem un anunţ. Începând de acum, nu vom mai posta numai fic-uri strict legate de Twilight, aşadar puteţi să ne trimiteţi poveştile voastre chiar dacă nu sunt relaţionate cu această serie, sunt inspirate din alte filme, seriale, sau, simplu, sunt scrierile voastre chiar dacă nu au legătură cu aceste subiecte.
Nu vrem să fim înţelese greşit, ştim care este titlul blog-ului, stim că este cel mai vechi care v-a postat fic-urile, dar în acea perioadă era începutul acestei “manii”, dacă o putem numi aşa, de a scrie, nu erau aşa multe oferte ca acum.
Suntem recunoscătoare fenomenului Twilight de la care a pornit această revoluţie a scrierilor, care v-a impulsionat să vă daţi frâu liber imaginaţiei, talentului, care v-a inspirat să aveţi curajul de a crea atâtatea poveşti minunate, dar lucrurile deja au evoluat, voi nu mai aşterneţi strict despre această temă, aveţi alte idei şi personaje, iar fiecare e liber să îşi aleagă alte căi pe care îşi va îndrepta atenţia de acum în scrierile lui. 
Noi sprijinim creaţia de orice fel, de aceea vă vom publica toate poveştile, indiferent de subiecte, aşadar vă aşteptăm să ni le trimiteţi, fic-uri independente de Twilight, One-Shot-uri dacă aveţi, la fel referitoare sau nu la acest subiect, dar si fic-urile Twilight, pe care le vom posta cu acelaşi drag.
Sperăm să vă bucure această decizie, şi că este una bună.
Take care,
Alexya si Krisz

5 comentarii:

  1. hei, fetele. ma bucur foarte mult ca ati luat decizia asta.
    dar as avea o intrebare, pentru ca sunt noua pe aici.
    la cat timp se posteaza next-urile?
    as vrea sa pun si eu aici un fic la care scris, dar mai mult de 2 pag de word nu pot sa scriu pe saptamana? as vrea sa stiu daca e ok si daca va pot trimite ce am pana acum? :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. super:))) deci nu o sa mai fie interesant....:D doar in ziua d azi sunt multi scriitori/scriitoare :))):)))):))):)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu un fan-fic,care nu are nicio legatura cu Twilight,pe care as vrea sa vi-l trimit zilele astea,dar am o intrebare.Cate pagini trebuie sa aibe povestea pentru a putea fi postata aici si odata la cat timp sa pot trimite partile din poveste?

    RăspundețiȘtergere
  4. anonim, nu e nevoie sa fi ironic
    nu afirmam ca suntem scriitori sau ca am avea talentul lui SM, dar ne place sa scriem.
    si daca putem posta aici, o facem pentru ca avem nevoie de ajutorul vostru. ne puteti critica si sfatui. d-asta avem nevoie. Si simplu, nu-ti place, nu citi.
    si eu sunt fan twilight, si o sa raman fan twilight. doar ca acum lucrurile sau cam schimbat. s-a creat prea mult balamuc in jurul actorilor si asta ne-a facut pe noi, multi dintre fanii cartilor, sa obosim. eu una nu mai suportam toate barfele legate de rob
    si nu-mi place ca lumea a inceput sa isi bata joc de filme sau de cartile din seris twilight, dar asta nu inseamna ca sunt rautacioasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din saptamana in saptamana postam. Poti sa ne trimiti mail cu ficul si il vom posta :). De obicei in fiecare weekend postam, deci nu e problema.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!