marți, aprilie 15, 2014

La multi ani!

Toate planetele s-au aliniat, formând o inimă, având ca centru pe una dintre cele mai dragi persoane ale mele: Krisz.
Galaxia însăși, constelații în sine, dă o petrece pentru ziua ei de naștere. Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și multe alte planete pe care nu le-am descoperit, însă își fac apariția existenței lor de dragul acestei zile. Zâmbesc, sunt fericite, sunt euforice... având în această zi un rol important: horoscopul lui Krisz.
Vei avea o zi superbă. Cu mult soare, multe zâmbete, multe magnolii, un aer îmbătat cu bucurie, fericire, dragoste. Te vei simți iubită, te vei simți împlinită. Vei fi tu. Vei fi acea Krisz pe care o adorăm, pe care o admirăm, pe care o iubim și o respectăm. Vei gândi că ești cea mai norocoasă, când defapt adevărul este că noi suntem norocoși că te avem în viața noastră zi de zi. 
Chiar dacă nu va fi precum planetele au prezis, chiar dacă soarele va da o luptă scrâncena cu norii care vor să fie părtași și ei la ziua ta, curioși de fel și foarte bagaciosi, stelele îți vor oferi alinare și mângâiere. Îți vor dărui soarele iubirii, magnoliile prieteniei, și multe îmbrățișări care te vor lăsa fără aer, oferindu-ți protecție.
Horoscopul zilnic? Planetele și stelele îți prescrie o viață frumoasă. Nu este un viitor confuz, este unul real. Nu e nevoie să îți ghicească nimeni în palma, în cărțile de tarot, în globul de cristal. Trebuie doar să se uite la tine, să îți vadă zâmbetul pentru a te citi ca pe o carte deschisă. Ești tu. Ești tot ce ai nevoie pentru ca să reușelti în viață, să îți îndeplinești fiecare dorință.

Ești tu. Ești Krisz. Și toate planetele și stelele și mă bag și eu, ca un copil mic printre ele, îmi fac loc cu pumnii și picioarele, pentru a fi în primul rând, pentru a-ți oferi un zâmbet frumos, o îmbrățisare călduroasă... și o prietenie, doar a ta. Și...
un "La mulți ani" plin de iubire.
Te iubim >:D<

16 comentarii:

  1. La multi ani!! O zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani ^_^ !
    Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa ai parte de o zi minunata :).

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani! Să ai o zi faină! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Odododo, cat de draguta e urarea Alexya!
    La multi ani Krisz, ramai la fel de minunata pe cat esti!
    V-am tucat!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani ,Krisz!!!!!!:))))O zi perfecta!
    Si urarea Alexyei e superba!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi aniiii!!!sa cresti mare:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce draguta e urarea!! ;)
    La multi ani, Krisz!! Tot ce iti doresti sa se implineasca!! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta e clar cea mai adorabilă postare a voastră! :)
    La muuulți ani, Krisz! Să rămâi așa cum ești acum mereu!

    RăspundețiȘtergere
  9. La mulți, mulți, mulți ani, Krisz! Îți doresc să ai parte de muuultă fericire alături de cei dragi! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. La mulți ani, Krisz! Meriți ce-i mai bun în lume,pentru că ești o persoană minunată. Să fii sănătoasă și fericită și să te bucuri de toate momentele minunate pe care le petreci cu cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca intotdeauna mai intarziata. La multi ani Krisz, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti! :* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Va multumesc din suflet tuturor, atat tie, draga mea Alexya, cat si tuturor celor care s-au gandit la mine! Sunteti toti niste oameni minunati si sunt atat de fericita ca sunt admina pe blogul acesta si am ajuns sa va cunosc, sa prind putere si incredere in pasiunea mea, cartile. Va pup!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!