marți, noiembrie 12, 2013

The vampire diaries – serialul fenomen de care s-au îndrăgostit milioane de adolescenţi – din luna noiembrie la Pro Cinema!

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale din lume, care ecranizează seria bestseller Jurnalele vampirilor de L.J. Smith, publicată de Editura LEDA, este difuzat în premieră la Pro Cinema. Serialul a început să ruleze din 1 noiembrie, de luni până vineri, de la miezul nopţii.
Editura LEDA a publicat până în prezent 8 volumele din seria Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith şi 6 volume din seria derivată – Jurnalele lui Stefan.



10 comentarii:

  1. Sa vad toate cartile reunite ma face sa zic in minte "yeeeeeeeey!!! le vreau,pe toaaate!". Le-am citit,insa cred ca stiti si voi ce satisfactie ai cand sti ca sunt ale tale. :-" ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu le-am citit pe toate, si am urmarit si serialul, pana la sezonul 3x05. :D Mama mi-a spus ca se difuzeaza 'un film cu vampiri' :)) Poate ca l-as fi revazut, fiindca e un serial dragut, dar nu pot sa pierd noptile. Il dau prea tarziu -_-

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit primele volume ale seriei si sunt la zi cu episoadele serialului si sunt cateva diferente intre carti si serial. Nu prea are rost sa ma uit din nou la el, insa ora mi se pare prea tarzie :d.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca l-au pus la o ora asa tarzie.

    RăspundețiȘtergere
  5. cand a aparut pentru prima data serialul eram fana declarata, chiar imi placea foarte mult. si acum imi place si il mai urmaresc cand am timp, dar parca nu mai e asa frumos ca la inceput. sezonul 3 mi-a placut cel mai mult
    despre carti ce sa spun, primele patru volume mi-au placut, volumul 3 e favoritul meu, dar volumele 5 si 6 abia am putut sa le termin.pe celelalte nu mi le-am mai luat, am impresia ca sunt scrise superficial. din Jurnalele lui Stefan am primele trei volume si pot spune ca mi-au placut mai mult deacat Jurnalele vampirilor

    RăspundețiȘtergere
  6. @Alexa Ioana,si mie mi-au placut mai mult "Jurnalele lui Stefan" merita sa citesti si celelalte volume din el.

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine ca le dau in sfarsit,dar cam tarziu.Eu deja sunt la zi cu episoadele si deja TVD a ajuns la sezonul 5.

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca nu am citit seria, iar din serial am vazut foarte putin. Poate intr-o zi, ii voi da o sansa si voi urmari fiecare episod.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am citit doar primele 4 volume,insa serialul este mult mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Andreea T. eu una prefer cartile. Sunt cateva diferente intre carti si serial si in unele privinte serialul e mai bun, insa eu ma simt mai bine si inteleg mai bine ce se intampla atunci cand citesc.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!