luni, noiembrie 25, 2013

Quote Line (208)

6 comentarii:

  1. Intr-adevar,odata ce primesti lovituri peste lovituri inevitabil te transformi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca inima unui om ramane aceeasi. Acesta isi schimba doar gandirea, si se bazeaza mai mult pe ratiune, dupa ce trece prin greutatile vietii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu prea sunt de acord cu afirmatia asta, inima unui om nu se schimba foarte usor. am aceeasi parerea ca si furelise. cu trecerea timpului,o persoana isi poate schimba modul in care gandeste, in care percepe lucrurile din jur, mai ales dupa ce trece prin anumite etape. inima nu ti-o poti schimba orice ai face si oricate greutati ai intampina, iti schimbi doar modul in care reactionezi. in sufletul tau ramai acelasi

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aceisi parere ca Alexa, doar ca dupa lovituri grele date de viata iti poti schimba si inima. Adica mai mult se schimba inconstient, ca un sistem de aparare pentru a se proteja de alte lovituri, dar in principal gandirea e cea care se schimba cel mai des.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar daca treci prin multe greutati, inima ramane aceeasi, orice s-ar intampla. Chestia e ca la un moment dat te saturi de tot si iti folosesti partea rationala, nu iti mai asculti inima, chiar daca ea iti spune sa faci altceva.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!