joi, noiembrie 14, 2013

Quote Line (206)

13 comentarii:

  1. Robert Pattinson este unul dintre actorii mei preferati :x Nu stiti din ce film este replica? :o3

    RăspundețiȘtergere
  2. “Remember me” – un film aşa trist şi genial. Cred că a fost primul film în care l-am văzut pe Robert Pattinson jucând un personaj care nu are puteri supranaturale.
    Un film bun, chiar merită. Sunt de accord cu ambele părţi, contează pentru tine ce ai făcut, nu are importanţă cât de mare e lucrul acela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut filmul, dar nu imi amintesc de acest moment :( Si mie mi-a placut mult, dar l-am vazut acum mult timp, cred ca ma voi uita din nou la el:) Si mai vroaim sa ma uit si la Water for Elephants, tot cu Robert (am citit cartea si mi-a placut mult) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. banuiam eu ca imaginea este ori din "Remember me" ori din" Bel ami", pentru ca nu imi este cunoscuta (n-am urmarit filmele)
    "Water for elephants" este foarte frumos, sa te uiti la el @Lupu Diana

    RăspundețiȘtergere
  5. "Remember me" a fost singurul film in care mi-a placut cum joaca Robert.(nu da-ti cu rosii in mine X_X).

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) nu dam cu rosii in tine, Delii. Si mie imi place mult cum joaca in "Remember me" (tocmai ce am revazut filmul) insa imi place si cum joaca in Amurg, mai ales ca este filmul meu preferat facut dupa o carte. :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana. Mie mi-au placut foarte mult cartile din seria Amurg. A fost o vreme cand mai lipsea sa dorm cu ele :)). A trecut de mult mania Twilight,dar mereu o sa-mi placa cartile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut Bel ami, Water for elephants si Twilight cu Robert, dar Remember me, n-am apucat sa il vad inca. Il voi trece si pe acesta pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Un film foarte trist.Imi aduc aminte ca a fost printre primele filme la care chiar am plans :-<

    RăspundețiȘtergere
  10. trebuie sa vad si eu cat mai curand "Remember me"
    se pare ca toata lumea lauda acest film si nu vreau sa-l ratez, mai ales daca este un film trist. de cateva zile am o stare melancolica, parca imi lipseste ceva....stiu ca daca ma uit la filme triste o sa-mi fie si mai rau, dar asta simt sa fac. asa ca o sa aleg Remember me :)

    RăspundețiȘtergere
  11. E foarte bun citatul.Cred ca este din "Remember me",nu? Ador filmul asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragut citatul. Nu am vazut filmul inca, poate weekend-ul acesta il voi viziona.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Andreea Ilie
    Este un film foarte bun si foarte interesant.Trebuie sa-l vezi neaparat!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!