vineri, noiembrie 22, 2013

Black Friday!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

11 comentarii:

  1. <3 reduceri,reduceri,reduceri! Mereu binevenite ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,mi-am luat si eu o carte.Ce-i drept pentru bac,dar e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am luat cateva carti de pe elefant si trebuie sa platesc transportul, dar cu asemena reduceri cui ii mai pasa? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu n-am comandat nimic, de cele mai multe ori prefer sa merg personal in librarii, anticariate sa ma uit, sa descopar si alte carti, sa le rasfoiesc...nu sunt adepta cumparaturilor online
    si oricum maine ma duc la Gaudeamus:X abia astept sa vad ce reduceri vor fi anul asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt sigura ca la Gaudeamus sunt super reduceri.Sa ne spui ce ti-ai luat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atatea reduceri, ca nu stii de unde sa incepi. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Andreea Ilie, si eu cand am facut comanda si cand am vazut cate reduceri sunt parca nu ma mai saturam si tot mai adaugat cate o carte :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lupu Diana,da Libris a avut foarte mari reduceri.Nici nu ma asteptam la reduceri asa de mari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am comandat de pe elefant si dupa am vazut ca pe Libris era si transportul gratuit :)

    RăspundețiȘtergere
  10. sincer, m-a cam dezamagit putin targul de anul acesta. ma asteptam la mult mai multe reduceri. cei mai tari au fost cei de la Corint/ Leda, au avut reduceri foarte, foarte mari. toate volumele din Georgina Kincaid, Academia vampirilor, Altfel de ingeri erau 10 lei. Dispozitive infernale 17 lei/volumul, iar editiile de chiosc erau la 5 lei. toate, toate cartile erau reduse
    si cei de la editura Trei au avut reduceri bunicele, eu mi-am luat de acolo Rosu ca sangele la 20 de lei. am vazut si Ce ne spunem cand nu ne vorbim tot la 20 de lei.
    editura All m-a dezamagit, anul trecut a avut preturi mai accesibile. la fel si Nemira, vroiam sa-mi iau niste volume de Rodica Ojog Brasoveanu care au fost date la Gazeta Sporturilor, dar cand am vazut ca sunt mai scumpe decat au fost cu ziarul am renuntat.
    depinde foarte mult si de ce buget dispui, n-ai cum sa pleci de acolo fara sa-ti iei nimic, dar dupa parerea mea unele edituri puteau sa scada mai mult din pret..
    per total a meritat sa fac drumul pana acolo, eu oricum ma duc in fiecare an, nu ma pot abtine, dar de-acum inainte nu o sa ma mai duc niciodata in weekend. E groaznic ce-i acolo, mai aveam putin si lesinam. Vorba unora, parca se dadeau carti gratis :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!