marți, iulie 09, 2013

“S.E.C.R.E.T.” de L. Marie Adeline - “noua Fifty Shades of Gray” ?

Curtea Veche Publishing a lansat pe piaţă controversatul roman “S.E.C.R.E.T.” de L. Marie Adeline, o carte provocatoare, care demonstrează că literatura romantică de calitate este un gen căutat pe piaţă. Considerată “noua Fifty Shades of Gray”, drepturile pentru carte s-au scos la licitaţie la târgul de carte de la Frankfurt, unde au făcut obiectul unui real război între edituri. Drepturile de publicare au fost cumpărate de edituri din peste 30 de ţări, încă înainte de publicarea cărţii.
  
Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viaţa ei liniştită într-un mediu strâmt: restaurantul Café Rose, unde lucrează, „Hotelul Fetelor Bătrâne“, unde locuieşte, şi conştiinţa tristă, dar solidă a timpului care s-a scurs de când s-a culcat ultima dată cu un bărbat. Cassie îşi vede în tăcere de rutina zilnică, ternă şi pragmatică — părul strâns în coadă la repezeală, încălţări de lucru cât mai comode, tricouri pătate —, evadările ei fiind scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu şeful şi prietenul ei Will şi tânjeşte voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi pe clienţii ei.
Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale şi senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furişă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualităţii femeii… şi se lasă introdusă într-un club neobişnuit format numai din femei, care-i transformă viaţa.
Dedicată pasiunii, experienţelor senzuale şi plăcerii, cartea de faţă vorbeşte despre femei care-şi trăiesc din plin fanteziile sexuale… Iar pentru Cassie, reprezintă cheia emancipării ca femeie.

6 comentarii:

  1. mie nu prea mi-a placut 50 shades, si tot stilul asta "mommy porn" ma cam enerveaza, sa fiu sincera. nu am o problema cu faptul ca exista, ci ca toata lumea le considera mari opere de arta. bleah.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ce ma enerveaza mai mult, Iri, e spiritul asta de turma. Daca una a avut norocul cu carul si mega succes cu un roman erotic, de acum se mai trezesc nu stiu cate scriitoare sa incerce sa i-o ia pe urme. Deja ma simt intoxicata de toate scenele astea de sex, mai ales ca dau tot mai mult de ele in cartile New Adult care sunt in primul rand dedicate tinerilor. Si care strica tot farmecul cartii. Asa a fost si cu Twilight, cativa ani toata lumea scria carti cu vampiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa zic ca mi-a placut prea mult seria "Fifty Shades" , dar a fost ok , doar ca ajungeam sa ma plictisesc sa citesc doar scenele sexuale , adica ok e o carte erotica trebuie sa ai scene erotice dar erau mult prea multe si devenise mult prea monoton :)) Parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm :> Pare tare interesanta cartea.Sa speram ca va avea acelasi succes ca cel cu care este asemanat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca se poate compara acest SECRET cu seria Fifty shades of Grey, mie mi-a placut mult trilogia si m-a tinut cu sufletul la gura, si fetelor, take it easy, nu le-a ridicat nimeni la rang de mari opere de arta sau mari opere literare:)), numai ca sunt ok pentru categoria EROTIC, si finalul este ROMANTIC. Mie mi-a placut mult seria! daca vreti ceva mai usor incercati Pe strada Dublin! eu nu am incercat inca Atractia care am auzit ca este pe acelasi stil dar tot mai soft decat Cincizeci de umbre! trilogia cincizeci de umbre este de nota 10! acum depinde si varsta pe care o aveti cand o cititi, daca sunteti mici nu v-o recomand:D daca aveti peste 16 ani e ok! si care e punctul comun al cartii SECRET cu Cincizeci de umbre? sexul si erotismul? asa putem nominaliza si cartile Sandrei Brown, eu zic ca nu au nimic in comun, cel putin din prezentarea cartii SECRET eu asa consider!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarul e ca incepusem sa sar peste scenele alea din ce in ce mai des, pur si simplu ma plictisisem. Aceasta carte a avut atata razboi doar din cauza Trilogiei lui Grey.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!