duminică, aprilie 21, 2013

UPDATE! (2 noi câştigători!) - Câştigătorii "Concursului Primăverii"!

Am avut aşa un program încărcat săptămâna aceasta, nici nu am intrat mai deloc pe net, doar de pe tel. Noroc că am văzut azi mail-ul de la Rafflecopter care mă anunţa că s-a terminat concursul, dacă nu, nu ştiu când postam câştigătorii. O să fiu rapidă, trebuie să mă întorc iar la învăţat, aşa că o să spun că norocoşii de data aceasta au fost:
Am făcut săgeţi spre ce cărţi aţi câştigat, dar dacă doriţi să faceţi schimburi între voi noi nu avem nicio problemă, numai vă rugăm să le discutaţi aici, în comentarii. 

UPDATE! Pentru că Ilie A. şi Evee H. nu au trimis datele nici până în ziua de azi deşi am mai prelungit timpul cu mult, am ales doi noi câştigători, iar aceştia sunt:

Felicitări, ştiţi deja povestea. Aveţi timp 4 zile să trimiteți un mail la alexya_fanfics@yahoo.com cu numele complet, adresa și numărul de telefon. În caz contrar, vom alege iar alți câștigători (dar sperăm să nu fim nevoite să o facem din nou).


Felicitări tuturor, vă mulțumim pentru participare, dacă nu aţi câştigat acum nu vă întristaţi, următorul concurs va fi de Paşte cel mai probabil şi vă puteţi încerca şi atunci şansa. Mulțumiri sponsorilor nostri, fără care nu am fi putut organiza acest concurs:
BannerFans.com

15 comentarii:

  1. Felicitari castigatoarelor! ^^ Lectura placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca nu am castigat niciuna din carti, dar totusi, felicitari castigatoarelor! sper sa va bucurati de ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări tuturor şi lectură plăcută!! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumeeesc! Habar n-aveti ce bucurie mi-ati facut ! :) Uitasem de concursul asta, spre rusinea mea... iar astazi intram din obicei(da, mi-am facut un obicei sa vizitez blogul pentru muzica, quote line, recenzii) si cand am vazut.. :D In fine... Multumesc muult inca o data si ...abia astept sa primesc cartea! Va urez deja un weekend placut! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Super concurs ;) Imi pare rau ca n-am avut timp sa intru si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru carti! Acum am trimis mail:) Dintre toate chiar "Doua adevaruri si o minciuna " voiam sa citesc:)) Abia astept sa ajunga :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu ce nume s-a castigat ? Cel de pe Facebook sau cel de pe GFC ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Depinde cu ce te-ai inscris la Rafflecopter. Daca te-ai inscris cu Facebook-ul, cu numele de la Facebook, daca te-ai inscris cu mail-ul, cu ce nume ti-ai pus. GFC-ul nu are treaba cu numele participantilor, el e doar una dintre cerinte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Așa haotice au fost zilele astea că nici numele meu nu mi-l amintesc bine, deci și eu cam uitasem de concurs :)
    Să văd că am câștigat e o surpriză plăcută pentru mine. De-acum o să aștept cu nerăbdare poștașul să-mi aducă volumul câștigat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Coletele vor fi livrate dupa ce primim datele de la toti castigatorii. Speram sa trimita si Bumbaru D datele cat mai repede (daca nu a facut-o deja, nu stiu, Alexya le primeste) ca sa nu trebuiasca sa mai asteptati mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am trimis pe alexya_fanfics@yahoo.com
    pe data de 11 aprilie.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Andreea Ilie, nu am primit niciun mail de la tine. M-am uitat de doua ori prin Imbox si Spam si nu am nimic. Trimite-mi te rog frumos un mail pe alexya_fanfics@yahoo.com sa putem discuta despre problema asta.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!