vineri, martie 08, 2013

"Sărutul Morții” (Vampirii din Morganville #8) de Rachel Caine în curând la Leda!

UM SE POATE TRANSFORMA O PLIMBARE ÎN MINUNATUL DALLAS ÎNTR-UN ADEVĂRAT COŞMAR
De fapt este foarte simplu, dacă te gândeşti că însoţitorul grupului nu este altul decât durul Oliver, vampirul care nu cunoaşte mila.
Totul începe în momentul în care Michael Glass primeşte apelul telefonic pe care-l aşteptase de multă vreme. Talentul său a atras atenţia unui renumit producător muzical din Dallas, care vrea să-i înregistreze un disc demo și să-i organizeze câteva concerte… ceea ce înseamnă că pentru Michael începe o nouă viaţă.
Însă nu va călători singur. Îl vor însoţi prietenii săi umani – rebela Eve, deseori neînţeleasa Claire, şi curajosul Shane. Şi totul ar fi minunat dacă alături de ei nu ar fi prezent, în calitate de escortă, vampirul Oliver, nemuritoare mână forte. Cu un astfel de grup, să nu ne mirăm că plimbarea la Dallas se transformă într-o veritabilă aventură.
Şi, într-adevăr, primejdiile îi urmăresc la fiecare pas. Captivi în orăşelul Blacke,  alături de oameni care-i urăsc și un sălbatic grup de vampiri nomazi, dornici să-şi ofere un ospăţ scăldat în sânge, Michael şi prietenii săi riscă să nu mai ajungă în Dallas la timp… sau chiar niciodată.

O lume şocantă, în care domnesc vampirii, supravieţuiesc numai cei puternici, iar dragostea oferă speranţă în cele mai întunecate clipe.” — DARQUE REVIEWS

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 44,90 lei. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

2 comentarii:

  1. Cred că e a 10-a oară când citesc descrierea. ^-^
    Eu. Doar... Shaaane. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Spun ce am spus si la Georgina. De cand astept sa apara! Adica.. parca a trecut o vesnicie de cand n-a mai aparut o carte din VDM. Chiar sunt curioasa ce se mai intampla in continuare. Si cate carti poate avea seria asta!? Cred ca are 15...

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!