duminică, ianuarie 06, 2013

Quote Line (150)

9 comentarii:

  1. Vai vai ce draguti sunt ^^
    Din ce film e captura?

    RăspundețiȘtergere
  2. aceste citate sunt luatwe din american horror story primul sezon , iar personajele sunttate si violet ..sunt geniali , va recomand primul sezon, la l doilea va spun sa va mai ganditi daca o sa rezistati sa il priviti, revenind sunt geniale i iubesc atat de mult ;*

    RăspundețiȘtergere
  3. Aoleu!Am auzit ca e cam horrot, horror serialul. Macar, pot sa sper ca nu sa ma speri groaznic, la primul sezon?
    Si ceva recomadnari de filme sau seriale, preferabil ceva mai romantic?

    RăspundețiȘtergere
  4. primul sezon nu e chiar asa horror, dar sezonul doi e...

    RăspundețiȘtergere
  5. hm..filme nu sunt eu o mare cinefila dar pot sa iti spun cateva pe care le-am urmarit eu si mi-au placut foarte mult ...o plimbare de neuitat , lol , ps te iubesc, spongebob,strumfii, asa in legatura cu american horror stoy e genial la inceput nu e chiar asa de rau, pe parcurs situatia se schimba ..vei vedea este un serial foarte bun si daca am ajuns la seriale ..gossip girl, jurnalele vampirilor,supernatural mai sunt cateva ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaai, nu pot sa cred, si voi, fetelor, va uitati la AHS? Cat de taree <3 Tate si Violet sunt niste scumpi <3 Imi e dor de ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mother of cuteness!Sunt asa draguuuuti!Trebuie neaparat sa ma apuc de AHS!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!