joi, ianuarie 03, 2013

Music for our souls (45)

Am descoperit două piese de care m-am îndrăgostit cu desăvârșire. Sper din suflet să vă placă și vouă la fel de mult.
Prima a apărut în Gossip Girl, serialul pe care l-am urmărit cu drag și de care îmi pare rău că s-a terminat, iar a doua melodie mi-a fost recomandată de o persoană de suflet :X. Enjoy them!
The Pierces - Three Wishes
"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Lana Del Rey - Never Let Me Go
"Hold me in your arms,
Love me like your best friends did,
Promise, I won't hurt you kid,
Hold me really tight until the stars look big,
Never let me go."

9 comentarii:

  1. mi-a placut la nebunie GG regretca s-aincheiat ..dar tot ce incepe trebuie sa se si termine nu ? Hm in ceea ce o priveste pe lana del rey ..nu prea am ascultat piese de la ea , nu am simtit nevoia dar daca am sa mai vad pe undeva sau daca imi voi amintii voi incerca si eu :)) sa o ascult , doar asa sa vad daca imi va face placere cu adevarat sa o fac

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca fiecare inceput are si un sfarsit, dar e pacat :(. Ma bucur totusi ca s-a terminat cu bine, asa cum mi-am dorit :D.
    Cat despre Lana Del Rey, este o cantareata foarte buna. Aproape toate melodiile ei au niste versuri fermecatoare :X. Asta ador cel mai mult la ea :P.

    RăspundețiȘtergere
  3. E trist că s-a termina GG, mai ales că a fost unul dintre serialele copilariei-adolescenţei mele. :)) Dar trebuie să ne gândim şi la actori şi cei din spatele camerelor că s-or fi săturat şi ei de atâtea "gossip" :))
    Iubesc melodia Lanei! :3

    RăspundețiȘtergere
  4. ok, atunci trebuie sa ma pun serios pe ascultat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da si al meu, insa am inteles ca voiau sa il scoata asa ca ei au scurtat cu mult sezonul,initial trebuiau sa fie 13 episoade ,,eh se mai intampla oricum ramane cel mai bun serial pentru mine dupa doctor who

    RăspundețiȘtergere
  6. eu n-am vazut inca ultimul sezon din Gossip Girl! vreau sa mai prelungesc momentul!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Maria, stiu ca au si ei o viata, dar Blair & Chuck, Chuck & Blair :X:X:X! O sa imi fie dor de ei :X!

    @krisszu95shinnygirl, GG a fost un serial bun. Imi va fi dor de el.

    @Paun Catalina Cezarina, te inteleg perfect. Asa fac si eu cu unele seriale :P.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie o sa imi fie muuult prea dor de GG si implicit de Chuck (=p~).
    Si cat despre piesa Lanei... ma rog, este una dintre melodiile mele preferate si mai nou am o obsesie pentru Lana del Rey. Recent imi place mult si Damn you, pe langa Never let me go, Blue jeans, Paris, Driving in cars with boys... si altele ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoase sunt melodiile <3 ! Chiar azi am ascultat pentru prima oara Lana Del Rey si acum coincidenta sa vad si pe blogusorul vostru ,hehe :D.E super ! Si melodia din Gossip Girl <3 .Imi pare asa rau ca s-a terminat.Chiar imi placea serialul,desi nu prea mai avea ce sa se intample,ce-i drept :))
    Va pup !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!