miercuri, ianuarie 02, 2013

Creații noi (14)

~ Creații noi ~
Descriere: "Mary Johnson , este fiica unui fel de preot ce conduce un fel de secta pentru protectia oamenilor , intitulata : “ Salvatorii umanitatii “ . Bill Johnson este ferm convins ca in lume , exista acele creaturi ale noptii care omoara oameni , si pe care toata lumea le considera un mit . Nimeni , cu exceptia celor care fac parte din acea secta , nu stie de adevaratatele lor intentii . Mary nu este de aceeasi parere cu tatal ei , considerandu-l nebun , pe el si pe toti cei care-i sustin ideile . Considera ca acele idei sunt doar povesti , mituri , ceva ireal . Asta pana cand da nas in nas cu mitul . La propriu vorbind ."

Adinanana scrie "New year, new life!".
Descriere: "Frumusetea si inocenta lui Katharine l-au invaluit pe David ca un nor de parfum fin. O singura seara poate schimba alegeri, vieti, destine. O singura privire poate sa-i hazardeze inima intr-o secunda. O singura atingere poate sa te propulseze intr-o lume fara sens , in care singura regula este sa iubesti. Se pare ca, aparent, pentru Katharine un simplu foc de artificii poate avea intelesuri ascunse."

Alexutza scrie "Stuck togheter".
Descriere: "Rose e genul de fata normala, inteligenta, si extrem de cuminte.....sau poate nu? E ultima din familia ei care a mostenit gena...si ultima care poate continua lupta raselor...dar tot ce isi doreste Rose este sa duca o viata normala alaturi de prietenii ei si sa se confrunte cu probleme normale varstei ei. Singura ei scapare a fost sa fuga. Rain e un exemplu universal in ceea ce priveste snobii. Nu a stiut ce inseamna dificultatile, si tot ce si-a dorit vreodata i-a fost oferit pe o tava de argint. Un baiat rasfatat, plictisit de viata lui si foarte arogant....dar totusi destul de sexy incat sa primeasca porecla de 3 sec guy. Poate face orice fata sa se indragosteasca de el in mai putin de 3 secunde. Printr-o coincidenta uimitoare amandoi au nimerit pe acelasi vas si au iesit scantei imediat ce s-au intalnit(la propriu). Dar soarta le-a mai pregatit o gluma...inainte sa isi dea macar seama, amandoi naufragiaza pe o insula inhabitata.....si, desi ai crede ca orice persoana cu putin spirit de autoconservare ar cadea la un armistitiu, cei doi se cearta mai rau decat pisica si catelul. Ce se va intampla cu cei doi? Si mai ales, cand cutiile pandorei au fost deschise, cum isi vor juca eroii cartile pentru a impiedica iadul sa se dezlantuiasca pe pamant?"

Adrienutza15 scrie:
Descriere: "Ea tupeista! El tupeist! Ea,la prima vedere o fata obijnuita, plina de viata ce traieste intr-o lume condusa de fortele raului. El,Printul Intunericului,un demon,sexy,ce stapaneste toate lumile,vii sau moarte. Ce va face Isabella,cand il va intalni,pe Edward,se va teme de moarte? Poate ea va fi singura care va sfarsi invazia fortelor rele? Dar cand secretele ies la iveala ,iar Isabella devine o Robison. Ce va face Edward?Va accepta?"

Descriere: "Firul vieti se poate rupe intr-o secunda. Ce-ai face daca ti s-ar oferi sansa de a putea ajunge in Iad sau Rai. Edward Cullen are o viata perfecta,sau asa crede el? Ce se va intampla cand soara ii ia asta? Isi va da seama in cata inselaciu traieste,lasandu-se pagubas si va ajunge in iad,sau va lupta prin metodele lui…. si va trai linistit pentru eternitate? Dar cand totul depinde de o anumita persoana,Bella Swan,fata urata si tocilara, intr-un cuvant.cidata,doar pentru ca invata bine.Va vrea sa-l ajute,sau va incerca sa scape de el?  Veti vedea daca cititi RAI SAU IAD."

Mirandaart scrie "Institutul Carlos".
Descriere: "Personajul in jurul caruia se va invarti actiunea este Edward Cullen. El a fost abandonat cand era mic si peste sapte ani a fost adoptat, insa el a ramas marcat de aceasta respingere materna si telul sau in viata este sa-si cunoasca parintii biologici si sa le arate ca s-a descurcat fara ei. Pentru a ajunge acolo el a primit o bursa la Institutul Carlos unde vin cei mai inteligenti oameni. Cand termina scoala el dezamagit de rezultatele lui nemultumitoare nu le spune parintilor adevarul, le spune ca a fost la un internat oarecare si duce o viata mizera si saraca. Nu-si gaseste locul, insa descopera iubirea, pe Bella, dar din cauza traumei interioare duce o viata mai lipsita de fericire ca inainte s-o cunoasca. 
Este un fic mai mult psihologic, bazat pe cunoasterea propriei persoane si prezinta trecerea lui Edward de la un orfan la un om nefericit pana la cunosterea proprei persoane."

~ One-Shot-uri ~
Stephany scrie "XVIII Vs XXI" și are 4 părți. 
Scurtă descriere: "In principiu , actiunea se desfasoara in sec XVIII . Ficul are 2 personaje complet diferite , dar care arata la fel . O Bella din sec XVIII si una din sec XXI . Cand cele doua au un accident . Bella din sec XXI se trezeste in corpul Bellei din sec XVIII . Si de aici descopera ca se va casatori cu un print, dar care seamana cu tipul care il placea , dar i-a frant inima. Deci situatie devine complica ." 

Un comentariu:

  1. Eu nu sunt adepta cititului de povestioare ..dar ma bucur pentru cei care le realizeaza :)) pare dragut si o munca in plus felicitari;))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!