joi, ianuarie 10, 2013

Cover Crush (1)

Cred că nu sunt singura care a făcut o adevărată pasiune pentru coperţile cărţilor, şi unul dintre motivele destul de serioase care mă determină să aleg o nouă carte şi să o citesc e şi coperta. Iar aceasta va fi o nouă rubrică în care vă voi arăta ce coperţi mi-au mai atras mie atenţia, şi cum mereu apar unele noi şi frumoase, probabil voi posta destul de des la ea. 
Deeci..care coperte din colajul de mai sus vă fac cu ochiul?

11 comentarii:

  1. Toate sunt frumoase, dar cel mai mult ma atrage Make it Last :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt absolut geniale <3 Oare si continutul e la fel? Chiar as vrea sa aflu

    RăspundețiȘtergere
  3. A doua imi place=P~ dar si coperta carti The edge of never.Pana si titlul suna frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce coperţi, dar cred că cel mai mult îmi fac cu ochiul The Edge og Nevere, Glipse şi The coincidence of Callie and Kayden

    RăspundețiȘtergere
  5. Multeee!
    The edge of never imi place mult, dar si Make it last.
    Winter Qhite si cea cu aceea cana, nu vad pana acolo, nu am ochelarii

    RăspundețiȘtergere
  6. Coperta de la Ten tiny breaths e tare. Si The edge of never.
    Dar nu ti s-a intamplat sa fii dezamagita de carti cu coperte frumoase, dar continut slab?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o multitudine de coperte superbe si geniale in lumea asta ..mai nou pasiunea mea s-a transforat intr-o obsesie , desi eu nu prea judec o carte dupa coperta , decand cu blogurile am inceput sa vad coperte coperte coperte ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Da si nu Ramona. Adica pana acum nu am dat decat de doua carti cu coperte superbe care m-au dezamagit. Dar coperta nu e elementul definitoriu, intai imi atrage atentia, da, dar apoi ma uit la descrierea cartii, vad ce note are pe Goodreads, ce spun recenziile in mare parte despre ea..etc. Deci nu ma arunc cu capul inainte doar pentru o coperta, fara sa mai stiu nimic altceva despre carte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu la inceput ma lasam dusa de aparente,dar dupa cateva incercari nereusite,am hotarat ca numai trebuie sa judec o cartea dupa coperta.Si bine am afcut.Pentru ca am destule carti in biblioteca,care nu au coperti splendide,dar totusi au dezvaluit o poveste mult mai interesanta fata de cele cu coperti de pus in rama.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place mult coperta cartii The Edge of Nevere :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!