sâmbătă, decembrie 15, 2012

"Jocul de-a spiridușul" : Etapa II a început!

Prima etapă a concursului "Jocul de-a spiridusul" - înscrierile - s-a încheiat. Acum urmează perioada de trimitere a cadourilor virtuale: 16 - 24 decembrie 2012. După cum ați observat în slideshow - scuzați calitatea pozelor -, am scos de la naftalină căciulița blogului "Walking on Letters" și i-am dat să aibă grijă de bilețele pe care erau scrise numele voastre. Și-a reamintit cu greu sărăcuța căciuliță ce are de făcut, dar după ce amintirile s-au așezat jucăușe la locul lor, căciulița a muncit intens și a realizat repartizarea spiridușilor pentru a crea cadouri frumoase pentru alți spiriduși care au suflet de copil :D.
În decursul acestei zile, veți primi fiecare spiriduș în parte un mail cu bilețelul copilului la care trebuie să faceți un cadou.

În perioada de 16-24 decembrie aşteptăm să trimiteţi ori pe alexya_fanfics@yahoo.com ori pe krisz_fanfic@yahoo.com (nu pe ambele) cadoul vostru virtual ataşat, sau în mesaj, scris. Atenţie, dacă depăşiţi data de 24 decembrie, ora 00:00 sunteţi eliminaţi dintre concurenţi. Noi vă rugăm însă să fiţi serioşi, aveţi destul timp să vă gândiţi ce să faceţi, şi să trimiteţi. 
În mailul în care atașați cadoul, vă rugăm să scrieți și nick-ul cu care v-ați înscris (cu care ați comentat), dar și cel al persoanei căreia îi este destinat cadoul vostru.
Știm că sunteți foarte entuziasmați ca să începeți, așa că mai avem o mare rugăminte la voi: Vrem ca în acest an să faceți un singur cadou virtual, nu mai multe cadouri la o persoană, deoarece așa e corect, ca toți să aveți drepturi egale atunci când vom juriza. 
Exemplu: dacă alegeți să faceți niște imagini de Crăciun, va trebui să faceți doar una, sau un colaj cu ele. Trebuie doar un cadou; fie ca e un video, o imagine, o poezie, o compunere etc. 

Vă dorim mult spor și magie pentru a putea crea cele mai frumoase cadouri pe care le-a văzut vreodată Moș Crăciun. Fie ca cei mai priceputi, harnici, darnici spiriduși să câștige!

5 comentarii:

  1. Oh god oh God oh goood oare cine cine cine imi face miiiie?;o3Stiu stiu ca nu tresa aflu,stati linistiti,dar sunt asa entuziasmata...Deabea asteeept.A pentru mai multe info despre mine si preferintele mele pe blogul http://dreambookslovers.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o idee asa faina de ce i-as putea face cadou... de abia astept sa primesc si eu ceva fain ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. abia astept sa lucrez la cadou :) foarte draguta ideea acestui concurs..

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) intrebarea mea e, putem face un document word/powerpoint sau asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Word da, powerpoint treb sa vedem daca se poate pune in postare.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!