duminică, decembrie 09, 2012

Concurs "Jocul de-a spiriduşul" - Înscrieri!

Cu siguranţă vă amintiţi, şi dacă nu, vă spunem noi, de aceea activitate atât de frumoasă pe care am avut-o împreună cu voi, anul trecut. Am promis că va fi ceva caracteristic blogului nostru, că în fiecare an, în perioada Crăciunului, ne vom bucura de ea, şi iată-ne, ţinându-ne de cuvânt. Şi..da, este vorba de "Jocul Spiriduşului", sau ocazia perfectă de a face un cadou virtual, adică o bucurie cuiva, şi a vă oferi şi vouă şansa de a putea câştiga un premiu frumos!

1. Ce veţi avea de făcut dacă vă înscrieţi? 
O felicitare făcută de voi, o poezie dedicată persoanei pe care o vom alege, o povestioară hazlie, o imagine cu o dedicaţie, un citat, o poză de-a voastră legată de iarnă, un fan art, o scrisoare de Crăciun, scrisă de mână sau nu, un filmuleţ de Crăciun făcut de voi, să vă filmaţi transmiţând un mesaj de sărbători persoanei respective, altceva, orice vă trece prin minte sau la ce sunteţi mai buni şi vă descurcaţi. Orice idee aveţi este bună!
AICI puteţi vedea cadourile virtuale făcute anul trecut de concurenţi, dar atenţie, originalitatea şi creativitatea vor fi premiate şi anul acesta, deci încercaţi să fiţi inventivi! 
2. Cum se va desfăşura concursul? 

Etapa I- Perioada de înscriere9 - 14 decembrie 2012

Dacă doriţi să vă înscrieţi, trebuie să lăsaţi la această postare un comentariu cu mailul vostru şi o scurtă descriere despre voi, ca persoana care va fi desemnată să vă facă vouă cadou să aibă o bază, o idee de la care să pornească. De exemplu, să ne spuneţi câteva date despre voi, caţi ani aveţi, dacă doriţi, ce hobby-uri, ce vă place în mod special, etc. 
Dacă nu doriţi să lăsaţi pe blog mailul vostru, din diverse motive, vă înscrieţi numai cu un comentariu în care să fie descrierea despre voi, dar în perioada de înscriere trebuie să ne contactaţi neapărat pe una dintre noi şi să ne spuneţi care e mailul vostru. 

Pe 15 decembrienoi vom face o listă cu toți participanții și vom depune în căciuliţa blogului toate bilețelele. Vom extrage pentru fiecare un bilețel și vă vom contacta pe mail-ul vostru în aceeaşi zi pentru a vă spune persoana căreia va trebui să dăruiți un cadou virtual de Crăciun. Atenţie, acest lucru trebuie să rămână secret, doar voi veţi şti cui trebui să faceţi cadou, nu aveţi voie să desconspiraţi nimic legat de asta. 

Etapa II - Perioada de trimitere a cadourilor virtuale: 16 - 24 decembrie 2012

În această perioadă aşteptăm să trimiteţi ori pe alexya_fanfics@yahoo.com ori pe krisz_fanfic@yahoo.com (nu pe ambele) cadoul vostru virtual ataşat, sau în mesaj, scris. Atenţie, dacă depăşiţi data de 24 decembrie, ora 00:00 sunteţi eliminaţi dintre concurenţi. Noi vă rugăm însă să fiţi serioşi, aveţi destul timp să vă gândiţi ce să faceţi, şi să trimiteţi. 

Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, vom face o postare cu toate cadourile virtuale, şi cine a primit de la cine.
Între 26 - 27 decembrie vom afişa câştigătorii, în funcţie de cât de repede ne putem decide.

Premiile
Şi acum.. Premiile! Vor fi 4 câştigători, 2 aleşi de noi (primii doi care vor avea cele mai inventive şi frumoase cadouri), şi 2 aleşi prin tragere la sorţi, ca să aveţi majoritatea şansa de a câştiga. Poate dacă nu sunteţi foarte creativi, aveţi mai mult noroc :).
Toţi cei care se înscriu şi trimit şi cadoul virtual (nu e de ajuns să vă înscrieţi doar) vor întra la tragerea la sorţi. Puteţi avea şanse în plus dacă postaţi despre concurs pe Facebook-ul vostru, blogul vostru, etc, numai să ne anunţaţi în mailul în care ne trimiteţi cadoul că aţi răspândit vestea, cu link-urile doveditoare. 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Multe mulţumiri sponsorului nostru minunat:
BannerFans.com
Dar şi autorului Jerry Eicher!

Sperăm din suflet să doriţi să participaţi câţi mai mulţi la acest concurs, pentru că, credem noi, este ceva nou şi frumos în blogosferă.

25 de comentarii:

  1. E-mail: danyelee_your.angel@yahoo.com
    Despre mine: Voi începe prin a spune ca am 16 ani.Îmi plac foarte mult bufnitele( o pasiune ciudata, știu!), iarna( din povesti unde ninge ca în basme și asa mai departe) și cărțile( ca oricărui bookaholic de altfel). Printre hobby-urile mele se numără cititul( genul fantasy la putere), ascultatul de muzica( Nightwish are the best \:D/) și cantatul, plus altele precum jocurile de strategie pe calculator(Metin, Rush,Cabal,C9 (weird!))
    Cam asta sunt eu, cel puțin pe scurt...

    RăspundețiȘtergere
  2. mail: allexandra_lacramioara@yahoo.com

    Imi place sa scriu, si sper ca intr-o zi sa ajung sa public ceva. Imi place sa cant si sa visez cu ochii deschisi. Sunt o persoana destul de critica si schimbatoare. Cel mai important hobby al meu e actoria. Sper sa ajung psiholog, dar mai vedem :) Am 15 ani, acusi 16 :)Sunt foarte inalta pentru varsta mea :)) Imi place rock-ul si jazz-ul, si nu in ultimul rand, sunt o moldoveanca in adevaratul sens al cuvantului :))

    Imi place tare mult ideea si imi pare rau ca anul trecut nu am prins provocarea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt eu, si nu ma prea adaptez in lume. Am 13 ani, par saten ochi multicolori. Imi place viata, iubesc motanii si cainii mari. Sunt o fire emotiva, amuzanta, incapatanata, prea putin egoista. Pasiunile mele sunt muzica, scena si arta de orice fel. Ma fascineaza psihologia umana si filozofia. Ma regasesc in Belle din Frumoasa si bestia, pentru ca si ea era considerata ciudata din cauza ca era diferita. :D Anotimpul meu preferat este primavara, iar pasarea preferata este pheonixul, amandoua simbolizand renasterea. Pentru mine paradisul este olaturi de MP3-ul meu si o carte buna.:)) Cam atat despre mine, Didi

    RăspundețiȘtergere
  4. mail: sabrina8_dulcik

    Imi place sa jos basket, sa citesc (obviously) si sa ascult muzica, mai ales in timpul orelor. Imi plac persoanele care nu mint, baietii, in special cei de treaba (hihi) si cant la chitara.:) Personajul meu preferat e Eric, ahh, il ador. Serialul meu preferat e Jurnalele Vampirilor, ascult muzica rock si in general imi petrec timpul in fata calculatorului sau citind.

    Sper ca am spus destule despre mine.:D
    Foarte tare ideea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ups,am uitat mailul :| dianamwitch@yahoo.com
    (Dap, sunt si cam aeriana)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, am uitat sa scriu email-ul intreg =))

    sabrina8_dulcik@yahoo.com

    O parte esentiala a descrierii mele ar fi ca sunt o nauca si daca veti gasi vreodata ceva uitat pe undeva, sa ma cautati pe mine :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca si anul trecut , ma inscriu ! :))
    E-mail : alyna712@yahoo.com

    Si ca o descriere despre mine, desi cred ca tuturor le e mai greu sa spuna cate ceva despre ei insusi , pot spune ca am 18 anisori ( abia impliniti dar nu arat asta :D fiindca inca ma comport ca un copil :D ), sunt fan declarat Twilight, si am o colectie de carti destul de frumusica de care sunt foarte mandra. Am o manie a cumpararii cartilor SF si fantazy.
    Uff... e greu :(
    Sunt o fire destul de timida in prezenta persoanelor straine, dar super nebunatica cand sunt cu prietenii mei. Cred ca as putea fi asemanata cu un Cameleon deoarece imi pot schimba starea de spirit foarte repede ( actrita scrie pe mine :D )
    Prietenii mai apropiati ma poreclesc : "Gâză" deoarece sunt cu putin mai micuta decat ei, si sunt adorabila :)) ( Mda, imi place sa spun asta despre mine )
    Sunt o persoana care se streseaza din orice dar dupa ce trece greul, sunt super fericita. Am momente in care ma agit si rad mult, iar prietenii ma acuza ca fac exces de ciocolata :)
    Nu am idee ce sa mai spun despre mine desi ar fi o multime de spus:D
    deci ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce tare ca faceti iar concursul asta, mi-a placut foarte mult! Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an atat de repede.
    Buun, ramona88badea@yahoo.com, am 24 de ani, dar cu sufletul am ramas la 18, sunt in ultimul an la facultatea de Psihologie, imi place foarte mult sa scriu, atat poezie cat si proza, iubesc natura, animalele, copiiii, cartile, muzica rock si pe Damon Salvatore:)). Cu toate ca imi place sa citesc filosofie si psihologie, sunt o mare fana a cartilor fantasy. Am si scris ceva fantasy-uri la viata mea. Cartile mele preferate de acest gen sunt cele din seria Harry Potter.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uiuiu ce scuuump:) Dada cum sa nu ma inscriu
    Mail:lucy_2008_mc@yahoo.com
    Despre:13(uh sper ca nu-s cea mai mica:)))A uite nu sunt:)).Asam.Am o pasiune pentru pisici(Mai ales cele roscate...am una pe desktop=P`).Sa citesc mult,orice,oricum ar fii.Ador iarna,si zapada ,Pe Ed Sheeran:)).Imi place sa merg la teatru,imi place manga,imi plac poeziile cu rime haioase(uh da!)Seriale....Lying Game si Tvd.Filmul pe care trebuie sa il vad in fiecare iarna este 'Home Alone'.Altfel ce fel de iarna mai este?:))

    Cam atat
    A si linkul blogului unde am postat: http://dreambookslovers.wordpress.com/2012/12/10/se-simte-miros-de-iarna/
    Sper sa fie ok...UU deabea astept:)

    RăspundețiȘtergere
  10. andd.deea@yahoo.com

    Am 15 ani, nu mai e mult pana implinesc 16, sunt o fire deschisa, imi place sa citesc, sa scriu (mi-as dori ca intr-un viitor, apropiat sau indepartat sa public ceva, am foarte multe idei, insa timpul nu-i destul pentru a le materializa pe toate), sa joc baschet, sa patinez, sa ma distrez cu alte cuvinte. As sta zi si noapte sa ascult muzica mea preferata, impreuna cu o carte si o ciocolata calda la indemana sub o paturica pufoasa.

    Este super interesant concursul, nu am mai gasit o idee atat de originala pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  11. butter.flyes@yahoo.com
    Am 16 ani. Ma consider o persoana secretoasa, tin foarte mult la secretele mele, dar am o problema nu le pot tine pe ale altora.
    In fata oamenilor straini vorbesc fara ezitare, iar in fata cunoscutiilor nu-mi gasesc intotdeauna cuvintele.
    Sunt o mare fana a cartilor fantasy, in special a celor cu vampiri. Am o obsesie fata de Jurnalele Vampirilor, unde o admir pe Katherine, imi place si de Faye din Cercul secret.
    Nu imi place muzica din Romania,(fara suparare), dar am o inclinatie catre cea americana.
    Alte seriale care le urmaresc: Pretty little liars, Gossip Girl, Teen Wolf. Si un mare defect al meu este ca ma enervez repede, si ma supar din lucruri banale.
    Si iubesc mult pisicile. Pot sa fiu cat de nervoasa, dar ma calmez imediat cand vad o pisica.
    Visul meu cel mare este sa ajung in New York.

    RăspundețiȘtergere
  12. just_fluffy94deea@yahoo.com
    okkk....sunt andreea insa mai pe scurt deea.am 18 ani.ador muzica.nu concep un minut din viata fara muzica.ador sa citesc....orice tip de carte(horror,romance)nu conta...orice ebun de citit.insa ador sa si scriu...in clipa de fata scriu un fel de carte impreuna cu cea mai buna prietena amea desprea trairile si viata noastra.si inca un lucru important ar mai fi de stiut despre mine:ador natura,piesajele.de fiecare data cand plec in vreo calatorie privirea mea e mereu pe geam:)asta ar cam fi cel si el mai important de stiut despre mine:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma inscriu si eu!!
    E-mail: nuamch3f@yahoo.com

    Despre mine: Ma numesc Roxana, am 23 de ani, si evident imi place sa citesc. Am terminat Facultatea de Psihologie, si in prezent urmez un master si Psihologie militara. Ca hobby am fotografiatul si editarea pozelor. Am facut o pasiune din asta si am investit in ea. Imi mai plac animalele, in special cateii. Imi petrec timpul liber citind, vizionand seriale sau prin plimbari.

    BTW, foarte draguta ideea acestui concurs! multumim!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau si eu, fac eu ceva :) E o idee foarte buna, ne mai uneste un pic :)

    teodora.nistor@yahoo.com
    Sunt Teodora, dar prefer Theo sau Rya pe blog :) am 14 ani. Si sunt genul de persoana speriata de bombe sa iasa totul bine, ma sperii foarte tare cand ceva rau se intampla, am impresia ca tot ce va urma va fi rau :))
    Ador sa citesc, in general fictiune cu romantism si il iubeeeeesc pe Damon Salvatore (serial in principal dar si carte, normal) si imi plac anime-urile alea japoneze (Top 3: Code Geass, Fairy Tail si Vampire Knight). Altceva, am o pisica pentru ca iubesc pisicile de orice fel si imi place sa rad, din orice: de la o replica buna la Tom si Jerry :)) Sunt genul ala care crede in dragoste adevarata si suflete pereche si imi place natura, toamna mi se pare ca ma inspira foarte mult - mai ales cand e vorba de ceva trist sau romantic.Seriale pe care le urmaresc: Hart of Dixie, Pretty little liars, Tha vampire diaries si sunt innebunita dupa Piratii din Caraibe.

    RăspundețiȘtergere
  15. Hey, din nou ma inscriu la acest concurs minunat.
    Mail: emiliamicu43@yahoo.com
    Numele meu este Emilia, dar prefer Emy. Sunt o persoana timida, dar in acelasi timp si impulsiva(nu stiu cum se poate ca eu sa am in acelasi timp aceste caracteristici contrastante, dar asta e). Imi place foarte mult sa citesc, sa scriu, sa ascult muzica, sa dansesz si cel mai mult, aceasta perioada, iubesc sa stau sa ma privesc dansul nesfarsit al fulgilor de zapada.

    RăspundețiȘtergere
  16. Minunata initiativa! Ma inscriu si eu :D

    E-mail: sonia95ro@yahoo.com
    Despre mine: Ma numesc Sorina, am 17 ani si locuiesc in Galati. Imi place foarte mult sa citesc, sa stau pe bloguri si sa.. scriu povesti (sper ca nu suna prea ciudat). Mai imi plac de asemenea plimbarile lungi, toamna si surprizele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cel mai super concurs unde toti au de castigat, indiferent de rezultat; sigur ma inscriu.
    e-mail: untilav@gmail.com
    Ma numesc Veronica, am...27 de ani!stiu, ce caut eu aici? Sufletul meu cred a refuzat sa mai evolueze cred de pe la 17-18 ani. IUBESC cartile, tot timpul liber citesc. Sunt foarte greu de enervat. Foarte optimista si iubesc magia sarbatorilor de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am participat si anul trecut, e normal sa particip si acum :D
    E-mail: lavinials@yahoo.com
    Despre mine... Sunt Lavinia, am 17 ani si sunt in clasa a 11 a.
    Iubesc sa citesc. Am inceput cu Twilight, am continuat cu alte bestselluri pana ce am ajuns la cartile de fictiune publicate mai in zilele noastre. Imi place sa scriu, am o iamginatie bogata, si sper sa dezvolt aceasta pasiune mai mult.
    O alta MARE pasiune a mea e fotogarfiatul. Am un aparat si sunt mandra sa-l folosesc. Il cheama Dexter [dupa asta va dati seama cat de nebuna sunt dupa fotografie:))]
    Mi-ar placea sa primesc ceva care sa ma surprinda in mod placut, si care sa-mi aminteasca de voi :))
    De abia astept pana la Craciun...
    Cam atat pe moment...
    O zi buna tuturor! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Email: otel_cristina@yahoo.com

    Am 16 ani si sunt in clasa a 10-a. Ei bine, sunt o iubitoare a cartilor fantasy/sf, dar care au in principal tema, dragostea. E clar ca imi plac cartile altfel nu as mai vizita blogul.
    Imi plac foarte tare cainii, am 11 caini acasa si ii iubesc pe toti, cu toate ca as mai vrea..nu imi permit.
    Am o afinitate fata de iarna, de zapada care pentru mine e abstracta(chiar daca se concretizeaza pe pamant).Cea mea frumoasa sarbatoare mi se pare Craciunul. Imi place psihologia si ma ocup cu editarea pozelor in photoshop; e un hobby, dar am castigat premii datorita acestei pasiuni. Imi place extrem de mult sa scriu:povesti, poezii..
    Imi place sa citesc o carte in timp ce beau cafea sau ceai.(nu refuz dupa nici o muzica de calitate)

    RăspundețiȘtergere
  20. Mail: v_vxramoxv_v@yahoo.com

    (O sa incep prin a spune ca nu stiu cum sa ma descriu, niciodata nu am fost buna la asta.)
    Ma numesc Ramona si am 15 ani. Locuiesc in Buzau. Iubesc animalele, am avut in jur de... 7 papagali si momentan imi doresc o pisica...un caine... hamster... ma rog, orice, numai animal sa fie.
    Probabil nu mai are niciun rost sa spun ca imi place sa citesc (de ce as fi mai aterizat aici daca nu mi-ar fi placut?!) si sa scriu. Ador limba engleza, fapt pentru care sunt la profilul de filologie-bilingv din liceul meu.
    Nu imi plac persoanele ipocrite, asa ca nu o sa spun despre mine ca sunt mereu fericita si zambitoare. Nu, nu, nu. Eu sunt sarcastica si ma mandresc cu asta.
    De obicei, ma adaptez dupa caracterul unei persoane: daca simt ca pot fi deschisa cu un anumit om, atunci las la o parte timiditatea, dar acolo unde detectez un zid... ei bine, mi-l constriesc si eu pe al meu, repede-repede.
    De asemenea, imi place muzica (adica, cui nu-i place?!) si momentan am o obsesie pentru Lana del Rey.
    Nu imi place sa imi vad prietenele suparate si de aceea incep sa ma "prostesc" ca sa le fac pe ele sa se simta mai bine.
    Ei bine, cred ca am insirat destule lucruri neimportante despre mine, poate uneori am exagerat sau poate nu am spus destule, voi decideti.
    P.S.: Am uitat sa precizez ca nu iubesc prea mult zapada. Nu!! Zapada e buna doar de Craciun... si atunci cand stau in casa cu o cana cu ciocolata calda in maini. In rest este un amre inamic pentru mine, dovada ca a nins mai serios acum 2-3 zile la mine in oras si eu sunt deja foarte, foarte racita.

    Link-ul de la blog-ul meu, unde am postat despre concurs: http://onlyafewcolors.wordpress.com/2012/12/14/concurs-2/
    (sper ca nu o sa se sperie nimeni de " ONLY A FEW...". Eram mica cand am facut adresa... si pe atunci engleza ma cam lasa rece...)

    Pupicei!
    Ramo.

    RăspundețiȘtergere
  21. Email: vaire@ymail.com

    Despre mine: Am 21 de ani si sunt studenta in anul 3. Imi plac cartile, mai ales romanele fantasy, de aventura si romance. Iubesc animalele si mi-ar fi placut sa pot sa am grija de cat mai mult. Am o pisica. Imi place sa scriu proza, poezie, fanfiction, absolut orice imi vine in minte. Muzica mea preferata este cea gothic rock. Sunt momentan innebunita dupa serialul Once Upon a Time.

    RăspundețiȘtergere
  22. Va felicit pentru initiativa minunata! Ma inscriu si eu, asta daca ma primiti. :)
    Mail: raluk13_nt[at]yahoo[dot]com
    (iertati-ma ca scriu asa, dar deja mail-ul meu e inundat de spam-uri)

    Ce pot spune despre mine? Ma numesc Raluca(dupa cum ati dedus), am 18 ani si sunt eleva in clasa a XII-a la un liceu de mate-info. Desi ma pasioneaza calculatoarele, preferatele mele sunt materiile umane(limba romana, limbile straine, istoria, geografia). Bineinteles ca ador sa citesc, altfel probabil ca nu as fi ajuns aici.

    In general sunt o fire emotiva si timida, dar atunci cand ma implic intr-o prietenie dau tot ce am mai bun. Imi place sa-i ajut pe altii si sa-i vad zambind. Pun mare pret pe prietenia adevarata si foarte putin pe popularitate, dar nu prea am gasit persoane care sa-mi impartaseasca opinia.

    Ascult genuri de muzica foarte variate, de la instrumentala pana la rock gotic. Ma pasioneaza tot ceea ce tine de culturile asiatice sau ale Orientului Mijlociu, dar in acelasi timp imi iubesc foarte mult tara si mi-ar parea rau sa plec. Sunt copilaroasa, imi place culoarea roz, ador povestile si desenele animate.

    RăspundețiȘtergere
  23. ale_dul_ucker@yahoo.com
    Ce idee draguta! Felicitari :)
    Ma numesc Alexandra si am 17 ani, sunt o fire vesela, incapatanata si mereu imi urmez visele. Ador sa citesc (mai ales romane politiste si fantasy), ador sa fac poze si sa calatoresc.
    Ador spiritul de Craciun si bucuria de pe fetele copiilor atunci cand primesc un cadou. O zi perfecta pentru mine inseamna sa stau in casa, langa foc cu o carte buna si o cana de lapte, iar afara sa ninga linistit.

    RăspundețiȘtergere
  24. E-mail:iulia_andreea12@yahoo.com

    Pai ma numesc Iulia,am 14 ani si sunt din Craiova.Imi place foarte mult sa ascult muzica(cred ca cel mai mult rock si rock alternativ),sa vad filme,sa fac poze,sa desenez si bine inteles sa citesc.Sunt o fire destul de incapatanata,oarecum timida.Am o slabiciune pentru huski,lupi si caini in general,si pentru cabanele de la munte,mereu am vrut sa am una cu un semineu si sa stau acolo mereu in mijlocul naturii,in liniste.Mi se spune destul de des ca sunt aeriana si ma cam pierd in mintea mea.Iar partea mea preferata din zi e noaptea :)),cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  25. E-mail: deedee_Dream@yahoo.com

    Despre mine: Sunt singuratică. Uneori nu-mi dau seama dacă mă marginalizez singură sau dacă ceilalţi o fac. Îmi pot schimba starea sufletească foarte uşor: pot să plâng dimineaţa şi să fiu cea mai fericită persoană din lume seara, dar cert e că sunt veşnic îndrăgostită şi aeriană. Sunt o maşină de roşit. Roşesc din oriceee. Îmi place să citesc, să fac chestiuţe handmade, să scriu, să fac orice nu presupune prea mare efort mental. Sunt omul relaxării, hehe :) Sunt foarte sensibilă, orice remarcă mă atinge adânc, chiar dacă nu las să se vadă. Şi am 14 ani *sigh*, dar e un mare secret al meu :)) Ascult mult rock, dar şi Lana Del Rey, Ed Sheeran şi Birdy. Iar iubirea mea eternă e Jace Freaking Wayland <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!