duminică, noiembrie 04, 2012

Primele 100 de cuvinte (6)

Ce mai faceţi? Vă bucuraţi de week-end? Eu nu prea, pentru că am o grămadă de învăţat.. Nu am mai postat de mult în cadrul acestei rubrici şi ar fi cazul să o fac. Nu am reuşit să citesc mai nimic săptămâna trecută, din cauza programului încărcat pe care îl am anul acesta, doar am început "JFK 11.22.63" de Stephen King. Dar pe drum, cât mă întorc de acasă înapoi la facultate, o să încep să citesc, şi sper să şi termin, pentru că nu e foarte groasă cartea, "Mecanica Inimii" de Mathias Malzieu, despre care am auzit numai cuvinte de laudă. 
Nu sunt chiar 100 de cuvinte, dar împreună cu citatul care o să-l las, cam pe acolo o să ajungă.

Şi citatul care este şi pe spatele copertei, şi  mi se pare foarte frumos:

„Ne iubim ca două beţe de chibrituri. Nu vorbim, ci ne aprindem. Nu ne sărutăm, ci provocăm «incendii». Cât sunt de înalt, de un metru şaizeci şi şase şi jumătate, corpul mi-e zgâlţâit de un cutremur de pământ. Inima evadează din învelişul-închisoare, se scurge prin artere, îi ajunge în ţeastă şi se preschimbă în creier. Sunt tot o inimă, de la fiecare muşchi până în vârful degetelor!“ 

Cred că o să fie superbă cartea!

3 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!