marți, noiembrie 06, 2012

Comentatorul lunii - premiu.

Știm că nu am mai anunțat nimic de ”Concursul de Fidelitate” pe luna octombrie, dar nu am făcut-o fără un motiv. Am vrut să vedem cine e alături de noi fără să fie impulsionat de vreun premiu pus în joc, cine comentează și din plăcere și pentru că îi e drag să fie alături de noi, iar acela urma să câștige o carte. Știți, e destul de deprimant să observăm că majoritatea celor care au câștigat în cadrul acestui concurs nu au mai dat niciun semn de când au primit premiul lor. Știm că fiecare e ocupat, are de învățat, etc, și nici nu aveam pretenții mari, dar un comentariu din când în când, chiar foarte rar, nu conta, doar să vedem cine mai e alături de noi, nu lua mai mult de 30 de secunde. Nu e niciun reproș făcut nimănui, doar explicăm de ce ne gândim să nu mai facem concursuri de fidelitate.
Oricum, nu o mai lungim, și o să spunem cine a dat cele mai multe comentarii luna aceasta, din plăcere, chiar dacă nu sunt foarte multe, și a contribuit chiar și la rubricile de recomandări, deși nu ne așteptam (la citate și muzică). Merită cu adevărat și sperăm să îi facem o surpriză frumoasă. 
Este vorba despre...
Law
Felicitări și mulțumim pentru gândurile tale, și pentru că ai fost alături de noi luna aceasta, deși nu era nicio miză în joc! Premiul tău este o carte la alegere dintre cele de mai jos:
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Te rugăm să trimiți la alexya_fanfic@yahoo.com numele, adresa completă și numărul de telefon, dar și cartea aleasă. 

Emy a fost și ea foarte aproape, și vrem să îi mulțumim și ei că a rămas alături de noi! Noi suntem foarte mulțumite, și considerăm că aceasta e una dinte cele mai corecte premieri în cadrul acestui concurs. Sunt sigură că și voi sunteți de acord cu asta.

Felicitări încă o dată, Law, și mulțumiri sponsorului nostru drag, Editura Leda!
BannerFans.com

7 comentarii:

  1. Asta chiar ca e o surpriza placuta!!
    Cand am vazut titlul postarii ma gandeam 'La ce nebunii s-au mai gandit fetele astea?'
    Nu am comentat asa mult, si nici nu ma asteptam la asta :)
    Zambesc ca o idioata acum :))))
    Sunt prea fericita...va multumesc mult...Va trimit imediat e-mail :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Woow! ce tare! bravo Law :D
    Imi pare rau ca nu am prea comentat, dar sunt FOARTe ocupata cu scoala, primesc aproape zilnic teste, si nu intru mai deloc pe calculator. Voi incerca sa comentez mai des.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da..nebunii..stim ca v-am obisnuit cu trasnaile noastre, dar am fost mai cuminti in ultima vreme. Avem multe idei noi, dar momentan nu avem timp sa le punem in practica :( felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca nu aveti timp, dar si cand le veti pune in practica va fi ceva..:)) :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Uuu! Felicitări! MI-aș fi dorit să fiu și eu online. Din păcate am citit postările de pe telefon unde e greu să dau comentarii mai ales ca aveți și cod... În fine! :) Seară plăcută!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!