vineri, octombrie 26, 2012

E-book Nemira în tren, pentru downloaduri nelimitate


În tren sau la metrou, scanarea cu smartphone-ul a codului QR Nemira le oferă călătorilor acces gratuit la eBook-ul Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore.

Caravana BookLand este cea care a lansat   această campanie de promovare a cărţii electronice în spaţiul public,   iar Editura Nemira este încântată să poată participa la promovarea unui   produs pe care l-a adus prima pe piaţa românească: eBook-ul.

După campaniile de difuzare gratuită a   cărţilor în mijloacele de transport în comun ale RATB si Metrorex,   povestea continuă cu succes la CFR.

Colaborarea BookLand cu CFR a demarat   vineri, 19 octombrie, când a plecat din Gara de Nord primul tren cu   cărţi. In Intercity Galati (primul tren pilot din program) au   fost instalate câteva zeci de cărţi în format clasic şi câteva  sute de   stickere Nemira cu cod QR.  Stickerele au o prezenţă discretă şi oferă   celor interesaţi posibilitatea de a accesa un eBook Nemira. Prin   scanarea codului QR cu ajutorul camerei foto a smartphone-ului, călătorii   pot accesa integral o carte electronică din protofoliul Nemira. 

Eu sunt numărul patru, de Pittacus   Lore, este eBook-ul pentru care Editura Nemira oferă acces gratuit în   tren şi la metrou, pentru toţi cei care vor să experimenteze lectura în   format electronic, transformându-şi astfel drumul într-un timp câştigat. Eu sunt numărul patru, de Pittacus Lore, este o carte deja clasată în topul celor mai solicitate cărţi electronice de pe site-ul de eBooks al editurii Nemira şi poate deschide apetitul pentru un alt fel de a citi.


În curând vor fi decorate cu stickere de carte Nemira înca 19 trenuri Intercity!

Un comentariu:

  1. Foarte frumos din partea lor ! Sper sa mai apara si alte carti gratuite,pentru ca deja am citit-o pe asta :o3 .Oricum,o idee minunata !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!