vineri, octombrie 26, 2012

Creații noi (13)

~ One-Shot-uri ~
Mara S a scris:

Mirandaart a scris "Nici nu m-am gandit".
Descriere: "Bella este organizatoare de nunti, dar totul se schimba cand Edward, nasul, apare in viata ei. Este o iubire imposibila, dar mai mult atractie, in care ratiunea nu se aude. Este un one-shot profund ce ii duce la distrugere sociala si materiala, dar nici macar iubirea nu o au cu adevarat. Este un one-shot in trei parti."

~ Creații noi ~
Uka scrie "Destinul viitorului". Primele două capitole a fost traduse, iar celelalte sunt create de către ea.
Prolog: "Decizii…Totul in lume se reduce la o singura decizie.Unii cred ca ceea ce se intampla in lume este destinul.Altii cred ca viitorul este ceea ce vrei sa fie.Amndoua teorii oarecum sunt corecte.Viitorul este planificat,dar in acelasi timp el poate devenii ceea ce vrei tu sa fie.
Ce s-ar intampla daca ‘destinul’ este doar o masca?Un perete ce ascunde adevaratul lucru sau persoana care face orice decizie reala?Ei bine,’destinul’ este doar o masca si acolo este cineva care i-a aceste decizi ce afecteaza planeta numita de noi Pamant.Si acea persoana sunt eu..."

Descriere: "Ce ai face dacă un fluturaş care iţi încape în palmă vrea să-l urmezi? Ai face-o sau pur şi simplu l-ai ignora? Viata lui Maximilian McLane e pe cale să se schimbe din cauza asta. Dar deciziile lui o afectează şi pe Katherine Jhonson, o fată normală, cu o prietenă nebună şi un liceu plictisitor. Îl va lăsa ea pe Max, elevul cel nou să o recunoască, sau acea zi din parc a fost dată uitării?"

Mirandaart scrie "Unghie trasă pe destin".
Descriere: "Bella a suferit ni trecut o mare deziluzie, acum este plină de ranchiune și s-a transformat într-o femeie meschină ce joacă pe degete orice bărbat. Edward este un agent secret, foarte chipeș, căruia îi place distracția și femeile. Totul se schimba când Bella trebuie să se căsătorească cu tatăl lui Edward, pentru invenția acestuia, o mașină a timpului. Cei doi ajung amanți. Iubirea lor este pasională, răutăcios, secretă și gelozia este mereu prezentă."

Un comentariu:

  1. Alte creatii minunate ! Ce ma bucur cand apar parti din rubrica asta :o3 ! Bafta multa ! :*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!