miercuri, septembrie 12, 2012

Nemira inaugurează încă două librării în țară!

Mai multe librării înseamnă mai multe şanse pentru cărţile bune de a ajunge în mâinile unor cititori buni. Nemira deschide noi librării în ţară, încercând să fie cât mai aproape de publicul său, care se bucură de cărţile Nemira de mai bine de douăzeci de ani.
Săptămâna aceasta, Nemira inaugurează încă două librării în ţară:
Librăria Nemira Timişoara, din Iulius Mall Timişoara, Str. Demetriade, nr. 1, Timişoara,  program 10:00-22:00, e-mail: librarie.iuliustimisoara@nemira.ro, tel.: 0736007950.

Librăria Nemira Cluj, din Iulius Mall Napoca, Str. Al. Vaida-Voievod-Cluj-Napoca, program 10:00-22:00, e-mail librarie.iuliuscluj@nemira.ro, tel.: 0736007952.

Conceptul librăriilor Nemira constă într-un mod practic şi elegant de prezentare a cărţilor în cadrul unora dintre cele mai mari spaţii comerciale, în care mulţi dintre cititori aleg să-şi facă cumpărăturile. O librărie Nemira este un spaţiu inedit, neconvenţional, unde cărţile sunt puse în lumină printr-un mobilier ingenios, de forma unei insule delimitate de pardoseala pe care stau scrise fragmente dintr-o carte. Conceptul şi atmosfera librăriilor Nemira sunt deja binecunoscute de prietenii cărţilor din librăriile Nemira de pe Magheru, nr. 8-10, Bucureşti, din Băneasa Shopping City, din Afi Cotroceni, Bucureşti sau din Librăria Nemira din Palas Shopping Mall Iaşi.
Librăriile Nemira din Iulius Mall Timişoara şi Cluj-Napoca, îi întâmpină pe cititori cu cele mai îndrăgite colecţii de carte Nemira: Babel, Nautilus SF, Damen Tango, Suspans, Nemira Junior, Byzantivm, Yorick, Glossy Books sau Erotikos. Dintre cele mai apreciate cărţi ale verii, pe care le puteţi găsi în librării, vă putem face deja câteva recomandări: Furnica electrică (hardcover), de Philip K. Dick - o experienţă unică, inconfundabilă; JFK 11.22.63, roman al celebrului scriitor american Stephen King; Sfârşitul copilăriei, de Arthur C. Clarke, mastrul desăvârşit al SF-ului mondial, în colecţia Nautilus SF; Razboinicii, volumele 1 şi 2, coordonate de George R.R. Martin; primele volume din antologia prozei scurte a lui Raymond Chandler, Voi aștepta şi Doamna din lac; Prinţesa şi profetul, un roman despre globalizare, de Shafique Keshavjee, în colecţia Babel; Drood de Dan Simmons, prin care Nemira sărbătoreşte cei 200 de ani de la naşterea lui Charles Dickens; Vânturile de la Marble Arch, de Connie Willis, în colecţia Nautilus SF, pentru toti cei care se dau în vânt după Science-Fiction de calitate; În numele prinţesei moarte, cartea prinţesei-reporter de război Kenizé Mourad, care seduce cititorul încă de la primele pagini; Borgia. Păcatele familiei, de Sarah Bower, carte a cărei ecranizare a ajuns la al doilea sezon sau noua ediţie Dune, de Frank Herbert, cea mai cunoscută serie SF din lume. Restul ofertei editoriale vă invităm s-o descoperiţi singuri sau cu prietenii, venind la librăriile Nemira.
Săptămâna aceasta, librăriile Nemira îşi aşteaptă cititorii cu oferta specială de 50% reducere pentru 400 de titluri. Puteţi avea acees la ofertele Nemira fie intrând pe librăria online www.nemira.ro, fie mergând la una dintre cele şase librării Nemira din ţară:


Librăria Nemira Magheru, Bd. Magheru, nr. 8-10, Bucureşti,

L-V: 10:00 – 22:00;
S: 10:00 – 22.00;
D: 10:00 – 22:00;
tel.: 0730.71.59.35, librarie.magheru@nemira.ro; 




Librăria Nemira din Băneasa Shopping City (galeria comercială Carrefour), Bucureşti,
L-D: 10:00 – 22:00; Tel.: 0722.371.484; librarie.baneasa@nemira.ro

Librăria Nemira Afi Cotroceni, Bd. Vasile Milea, Nr. 4, Sector 6, Bucureşti,

L-J: 10:00 – 22:00; 
V-S: 10:00 - 23:30; 
D: 10:00 – 22:00; tel.: 0724.206.920; librarie.afi@nemira.ro




Librăria Nemira din Palas Shopping Mall, Str. Palas, nr. 7A, Iaşi,
L-D: 10:00 - 22:00, tel: 0721.747.478;





Librăria Nemira Timişoara, din Iulius Mall Timişoara,
Str. Demetriade, nr. 1, Timişoara,
L-D: 10:00 - 22:00, tel: 0736.00.79.50;

Librăria Nemira Cluj, din Iulius Mall Napoca,
Str. Al. Vaida-Voievod-ClujNapoca,
L-D: 10:00 - 22:00, tel: 0736.00.79.52;

În curând vom anunţa şi deschiderea unei noi librării în Bucureşti!

NEMIRA  vă mulţumeşte şi vă aşteaptă la întâlnirea cu cărţile în librărie!
Nemira, plăcerea lecturii
Image and video hosting by TinyPic
~~ * ~~
Sunt atât de fericită :X:X:X! Se deschide o librărie Nemira în orașul meu :X:X!!! Clar mă voi prezenta sâmbătă acolo :D. De abia aștept. 
Voi ce părere aveți despre aceste librării? După părerea mea, sunt superbe :X.

13 comentarii:

  1. Chiar imi plac,mereu ma opresc la Nemira din Palas Mall :>

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte draguta libraria de pe Magheru, iar fetele sunt mereu amabile. Atunci cand imi comand carti, le ridic numai de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine in oras nu sunt librarii Nemira, din pacate :(. Dar din fericire exista site-ul si alte librarii in care gasesc cartile de care am nevoie :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ii voi face o vizita librariei Nemira din Timisoara cat de curand :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Singura librarie " fizica" a editurii Nemira pe care am vizitat-o, a fost cea din Afi ...si eram ca un copil in casa lui Mos Craciun :))))
    Felicitari celor din Timisoara si Cluj!! Bucurati-a de sansa :)) Alexya sigur se a bucura, asa-i? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. oh eu stau intr-un oras mic si nu prea avem librarii aic..si nu avem una Nemira..toutusi .arat asa de bine..un fel de rai pe ppamant

    RăspundețiȘtergere
  7. Nemira nu e chiar peste tot. Ca sa ajung la Editura Nemira trebuie sa traversez si eu o parte buna din oras. Ar fi minunat sa fie macar un standulet micut de la Nemira in fiecare oras in care se afla un cititor infocat ca mine :)))) Nu as mai pleca de acolo! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Super! Poate ca o sa trec pe acolo daca am treaba prin Timisoara.

    RăspundețiȘtergere
  9. La mine in orasel nu exista librarii,doar un magazin mic in care tin carti,jucarii si caiete,dar nu foarte multe,raman la varianta online.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac cartile de la aceasta editura..abia astept sa trec pe la librarie sa vad ce carti noi mai sunt

    RăspundețiȘtergere
  11. iuhuu..Timisoara e mai aproape de mine..iar daca ajung acolo cu siguranta o sa fac o vizita

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite http://taman.ro/ si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!