luni, septembrie 17, 2012

"Hex sau Puterea Farmecelor" (Elita întunecată #2) de Chloe Neill - în curând la Leda!

"HEX SAU PUTEREA FARMECELOR" (Elita întunecată #2) de Chloe Neill 
- în curând la Leda! -
UN HAR MAGIC ÎNSEAMNĂ O ŞANSĂ ÎN PLUS!

La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.
Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi  înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian – un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.

Cartea are 352 de pagini, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este de 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de o reducere de 25% şi de transport gratuit.

10 comentarii:

  1. Suppeer..ma bucur ca apre si volumul asta=P~~

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaaaai, atatea carti frumoase :)) Cred ca o sa sparg o banca in curand, dar shhht! sa nu ma spuneti :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. a aparut destul de repede;pacat ca n-am primul volum :(

    RăspundețiȘtergere
  4. da exact..a aparaut foarte repede...ce bine ar fi sa mai apara si alte carti asa repede

    RăspundețiȘtergere
  5. Da fetelor, aveti dreptate! Unele carti apar atat de greeeu!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranta imi voi lua ambele volume acum! Am auzit ca este o carte foarte buna...Alexya i-a facut recenzie si chiar m-a surprins ideea cartii. O sa le cumpar cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-mi vine sa cred!
    Vai, cat ma bucur ca apare, coperta e super si abia astept sa vad ce se mai intampla. Cred ca mi-o precomand sau daca nu, imi fac o comanda dupa ce apare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Coperta chiar e superba. Si prima este frumoasa foc...dar asta ii ia locul cu brio :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place mult coperta. Trebuie sa citesc primul volum ..pare o serie interesanta

    RăspundețiȘtergere
  10. CONCURS GENERALA DE JAMES PATTERSON http://anotherbooksworld.wordpress.com/2012/09/14/concurs-generalasponsorizat-de-libris/
    Sper ca e ok daca am lasat asta aici:*

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!