marți, septembrie 11, 2012

Descoperiţi versiunea de mobil a site-ului Nemira!


Descoperiţi versiunea de mobil a site-ului Nemira

Veşti bune pentru cititorii Nemira: de astăzi, librăria virtuală Nemira.ro este disponibilă şi în versiunea pentru terminale mobile. Versiunea de mobil a site-ului Nemira.ro face posibilă vizualizarea acestuia în formatul perfect adaptat dimensiunilor ecranului telefonului mobil.
Vizitatorii mobi-site-ului Nemira.ro pot face comenzi direct de pe telefon sau pot răsfoi cărţile preferate, cu ajutorul funcţiei de geolocaţie, în cea mai apropiată librărie Nemira.
Am venit în întâmpinarea cititorilor activi, care vor sa vadă “din mers” noutăţile noastre.
Începând de acum, puteţi accesa cele mai bune oferte Nemira, oriunde v-aţi afla.



Nemira - plăcerea lecturii
Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, înfiinţată în 1991. Şi-a păstrat celebritatea în industria cărţii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicaţi şi, nu în ultimul rând, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare şi noi medii de comunicare.
Iniţial, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction, după ce a lansat o marcă derivată – colecţia Nautilus, foarte bine primită de către cititori. Ulterior, şi-a sporit semnificaţia impunându-se cu noi produse editoriale. Autori celebri au fost publicaţi pentru prima dată la Nemira: Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar şi Roger Caillois, René Girard şi mulţi alţii. Printr-un program amplu materializat în sute de titluri de o valoare incontestabilă, Nemira a îmbogăţit patrimoniul cultural şi spiritual al României.
Librarie Virtuală Nemira ( www.nemira.ro ), mai multe librarii Nemira deschise în ţară, librării pe timpul verii la mare şi reţea de distribuţie în întreaga ţară, newsletter săptămânal către zeci de mii de abonaţi, primele cărţi în format electronic de pe piaţa românească, toate acestea completează imaginea modernă a editurii.


9 comentarii:

  1. Yey, pentru cei cu net pe mobil cred ca e o super-veste!

    RăspundețiȘtergere
  2. normal ca e o super veste! o sa pot sa rasfoiesc nemira.ro la scoala, cand ma voi plictisi in ore :)) e una din cele mai geniale idei. felicitari echipei nemira!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fain :x
    cand imi iau un telefon nou sigur ma voi uita pe nemira pe telefon :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo celor de la Nemira! Stim cu totii ca in ziua de azi telefonul mobil a avansat de la stadiul lui de primit si efectuat apeluri si a devenit, ei bine, un aparat multi-functional! Sunt incantata de ideea de a vizita de pe telefonul mobil si site-ul unei librarii, nu numai facebook, twitter sau mai stiu eu ce...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi cazul ca fiecare librarie sa aiba asa ceva pentru mobil. Intr-adevar, telefonul este, in ziua de azi, un aparat muuulti functional. Ar fi minunat ca fiecare librarie/editura sa aiba un site special pentru mobil...astfel incat sa poti intra, la nevoie, de pe telefon oricand :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult ideea, sigur voi intra pe site de pe telefon, poate o sa si comand ceva ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am intrat de pe mobil si arata super siteul. Foarte elegant. Imi place, se misca si repede. Chiar ca a fost o idee geniala :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna idee..pentru cei cu net pe telefon

    RăspundețiȘtergere
  9. Editura Nemira e plina de surprize in ultima vreme

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!