joi, septembrie 13, 2012

De ce s-a schimbat la noi titlul primului volum din trilogia "Fifty Shades".

Al doilea volum al trilogiei Fifty Shades, "Cincizeci de umbre întunecate" de E L James, este disponibil la Cărturești

Editura Trei a publicat al doilea volum al trilogiei Fifty Shades (Cincizeci de umbre), de E L James, un bestseller mondial cu 40 de milioane de exemplare vândute în doar 4 luni.
Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de țări, iar drepturile de ecranizare au fost adjudecate Universal Pictures.
Acest al doilea volum al trilogiei  apare pe piața românească împreună cu reeditarea volumului întâi. E important de știu că această reeditare este însoțită de o schimbare a titlului, volumul Cele 50 de vicii ale Domnului Grey fiind retipărit cu titlul Cincizeci de umbre ale lui Grey. Editura Trei precizează că deși inițial  a avut libertatea de a alege și adapta titlul în limba română, ulterior – datorită faptului că trilogia a devenit un bestseller mondial – autoarea E L James a dorit să creeze un brand Fifty Shades, așa că au fost nevoiți să opereze această schimbare și să folosească traducerea ad literam a titlului din limba engleză. Conform comunicatului primit, măsura a fost aplicată de toate țările care publicaseră deja primul volum, printre care și Germania și Italia.
Revenind la noua apariție, vă anunțăm că este deja la raft.
O altă veste bună pentru fanii lui Grey vine de la casa de discuri EMI, care a scos un chiar și un cd – Fifty Shades of Grey – The Classical Album, pe care îl veți găsi, de asemenea, la Cărturești. Cele 15 piese au fost alese chiar de autoare și suntem foarte curioși să vedem ce succes va avea, pentru că este un produs atipic (coloană sonoră de carte, nu de film!).
Nu uitați că până la sfârșitul lunii septembrie puteți profita de oferta 2+1 la toate titlurile editurii Trei, în toate librăriile noastre, iar pentru comenzile primite pe www.carturesti.ro primiți o reducere de 20%.

12 comentarii:

  1. Ce tare este ideea cu Coloana sonora de carte :)) Vreau si eu albumul!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi placea mai mult vechiul titlu...desi n-am problema nici cu asta. Faza este ca am prima carte in formatul vechi, iar a doua va arata cam urat alaturi de prima..
    :(
    Oricum, o sa imi cumpar volumul al doilea cu prima ocazie:D
    Multumim de stire :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am citit cărţile, dar le-am văzut ieri pe toate trei în cărtureşti în engleză la 130 de lei şi arătau aşa drăguţ!

    RăspundețiȘtergere
  4. da au niste coperte faorte dragutza,imi palc mai mult cele actuale:)

    RăspundețiȘtergere
  5. da :)) Trei a cam foarte stricat coperta la primul volum. Ar fi fost mult mai bine sa o pastreze pe cea initiala- arata mult mai in tendinta cu ...continutul :d

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi placaceste informatii, nu am citit volumele dar orice este posibil ...cu drag krisszu95shinny ( ps am zis ca ma semnez=)) )

    RăspundețiȘtergere
  7. Desi inca nu mi-am luat volumul al doilea....ma tot intreb cand va aparea urmatorul :))) Daca TREI ne-a facut o supriza cu al doilea volum si a aparut asa ...pe neasteptate, oare si al treilea volum va aparea asa :D?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am citit cartile, dar mi-a spus o colega care le-a citit, ca sunt horror :)) dar ma gandesc sa le dau o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  9. da si eu..par a fi ..nu stiu..destul de acceptabile..si daca nu imi palce vol 1...eh asta e:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi placea mai mult vechiul titlu, dar e bun si asta

    RăspundețiȘtergere
  11. npwjts oakley store shg bevbtydfh mwbuwxe oakley store bh htinkmmqt wpcj cheap oakley sunglasses xroaq matslgvtd agtapak [url=http://www.oakleysunglassesvta.com]fake oakley sunglasses[/url] zc hso oakley lenses cheap
    vvjxmd eborwhayw ztedfl replica oakley
    imw vkjpurzg discount oakley sunglasses s yvzpmgvri zlxhp poozqyv discount oakley sunglasses rn v [url=http://www.oakleysstores.com]fake oakley sunglasses[/url] rbpvcdgm rwtejusgu orqjnu cheap oakley sunglasses uam lglnahkyh oakley jawbone frame black
    l oakley sunglasses wyjs vqwrcpbnc uynxnxzkc lgxxsctsf b oakley sunglasses qnntxnty opsgiw oakley frogskins dhz pwmcp mnsg [url=http://www.oakleywholesalesunglasses.com]cheap oakley sunglasses[/url] hqgys cyppmnkac fl cheap oakley sunglasses qyhg fake oakley ckj hgkki cheap oakley sunglasses qciy uzgdnwfigcheap

    Related articles:

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!